Bu kızın amacı ne ? Şok oldum.

Anladım. Aşırı sevmiyorum tabi ama kızın her dediği sana batıyo falan demen kırdı beni. Yüzüme pat diye bunu söyleyince şaşırdım tabi hiç aklıma gelmezdi çünkü böyle bişey yapcağı. Bide bebeğin masum yüzü gözümün önüne geldi hakkı yok bunu yapmaya.

kimse kusura bakmasın ama bu yaptıgı bir nevi sapıklığa girer bana göre ,hem arkadasına erkek arkadaslarıyla olan münasebetini anlatıyor hemde bebeğe yaptıklarını anlatıyor sizce normalmi şimdi bu kız?

Hayır canım sürekli bize geliyo gitte diyemiyorum anlatıyo başım ağrıdı susarmısın diyorum anlamıyo.

kapıyı açmayın,anneniz ela evde yok desin?

ben sizden hçbir şey anlamadım. sanırım siz çok yalnızsınız, aşk hayatınızda yok...yani bence

o halde bu son olayı fırsat bilip ilişkini kes bence. muhabbeti de seni çok açmıyor nasılsa,kafan daha rahat olur.

Hayır canım sürekli bize geliyo gitte diyemiyorum anlatıyo başım ağrıdı susarmısın diyorum anlamıyo.

Bence yavaştan saçmalayamaya başladın Eda..
Kızın ilk vukatı değilse,tarz olarak cinselliğe meyilli,ne bileyim senin tabirinle sapıksa,insanların özellerine tecavüz ediyorsa.
Bu kızın sende ki imajı buysa bırak arkadaş olma görüşme.
Sürekli onu çekiştiriyorsun ama hala arkadaşsınız madem yaptığı insanlığa falan aykırı korkunç birşey neden arkadaşsın?
Ben kafamın uymadığı yanlış yolda olduğunu düşüdüğüm kimseyle arkadaş değilim.
Kıza mesajda açık açık sor o zaman çocuk tacizcisi misin de?
Ben senin derdini anlamadım kızı burada çekiştirince mesele halloluyor mu?
Sonuç çıktı ortaya %50 sapık %50 sapık değil dedi.
Ne olacak teşhisi koyduk mu biz şimdi kıza.
Annene söylemişsin,kızı uyarmışsın terlemişsin akşama çocuğun anasına söyleyeceksin,ne yapılsın kız idam mı edilsin?
Üzgünüm ama senin bu konuyu konuşmaktan haz aldığını düşünüyorum Eda...
Ve yine üzgünüm ve özür dilerim ama bu senin arkadaşının yaptığından da kötü bir durum.

Son düzenleme:
hiç normal bir şey değil kimse kusura bakmasın..ne demek yahu merek etmişte merekını gidermiş ...süt annelik ayrı bir şey merak edip yavrucağı kullanmak ayrı bir şey
asla böyle bir şeye müsade edemem hangi anne normal karşılar iyi olmuş merakını gidermişsin mi? der anne...
o yüzden annenin bilmesi şart bir daha emanet etmesin çocuğu...

bilemiyorum bebeği emzirmek istemesine sapıkça bakmıyorum. zaten bi cinsel hayatı varmış

yaptıklarını paylaşması da ayrı hata. git bi blog aç yaz. anlatma istği duyuyomuş kız, paylaşmak istedi olamaz mı?

Mesaj attı şimdi. ' bu yüzden benimle konuşmucaksın öylemi? ' yazmış. Ne diyim kızlaar

Siz konuşmayı düşünüyormusunuz ?
Sürekli size o yaşadığı, iğrenç dediğiniz konuları anlatırken, zavallı bebegi emzirmeye calısırken,çocugun orasını burasını açarken..
Barışmak isteyip istemediğinizi kendinize sorun Lütfen, bizlere değil.
Haa birde şu var; körle yatan şaşı kalkıyordu di mi?

kapıyı açmayın,anneniz ela evde yok desin?

ben sizden hçbir şey anlamadım. sanırım siz çok yalnızsınız, aşk hayatınızda yok...yani bence

5 senedir ciddi bi ilişkim var yalnızda değilim ama genelde hafta sonları evde olmayı seviyorum evimizde bahçeli olduğundan balkonda oturuyorum falan görüyo damlıyo hemen elaa napıyooon diye. Bu olay olmadan önce o kadar takmıyodum aslında sadece sevgilisiyle yaşadıklarını anlatmasını istemiyodum. Ama bu olaydan sonra gelmeye cesaret edemez zaten.

Adım ela.......

çok fazla merak iyi bişey değil... arkadaşınız hiç etik bişey yapmıyor... merakı varsa açsın interneti , bakmak istedigne baksın. küçücük çocugun orasına burasına bakıp , emzirmek ne demek yahu...

Son düzenleme:

sanırım sizde şu ciddi ilişkisi olup elini bile tutmayanlardansınız. yapana, anlatana tu kaka diyen o cici kız sendromu yaşayan gruptan bahsediyorum

ohh, konuyu 40 kişi birden okuyor.
konu sahibi k. bakma sürekli yorum atıyorum .
Birşey daha aklıma geldi, ya bu arkadaşınızın göğüs ucu açık, yara falan varsa? bebek için hiç hijyenik değil.
Ayrıca ark. erkek arkadaşıyla yaşadığı şeyleri anlatıyor demişsiniz, lütfen merakımı mazur görün, hamilelik ihtimali görüyor musunuz arkadaşınızda, k. bakmayın lütfen. aklıma bu geld, annelikle, bebeklerle ilgilenirken.. bu kadar çok..

Son düzenleme:

bence olabilirlik yanı yok ...sen istermisin senin bebeğinine böyle birşey yapılsın ve diğer yorumları okudugum kadarıylada sadece merak ettiğini sanmıyorum..cinsel hayatı olabılır bu konuda kımsenın birsey söylemeye hakkı yok kendı tercıhı ama bunuda anlatması bana yine normal gelmıyor benımde var samımı arkadaslarım ama kocamla münasebetimi sürekli anlatmıyorum...paylaşma isteği elbet duyulabılrde sürekli olmaz ya da cinsel deneyimi olmayan biriyle paylaşılmaz düşüncesindeyim

ben asla ve asla kabul edemiyorum boyle biseyi.
kim cocuguna boyle yapilsin ister?
bir tanidigimzin kizi da ona emanet edilen erkek cocuguna masturbasyon yaptirmaya calismis.
annesi anlatmisti.
merakini gidermis diyen arkadaslara da sasirdim dogrusu.
her merakini bu bebegin ustunde mi gidermeye calissin.
belki konu sahibine anlattiklari sadece bundan ibaret degildir!
konu sahibine tavsiyem kesinlikle annesine bildirin.
madem cok rahatsizsin bu durumdan arkadasligini da kesersin. bu kadar basit!!!!!!!!!!

Peki siz birilerinin cinsel hayatını dinliyor musunuz?
Ben şimdi size anlatmaya başlasam ne yaparsınız?
Çeker gidersiniz susturursunuz baktınız sürekli yapıyorum bunu benimle görüşmezsiniz değil mi?
Ama hoşunuza giderse ne yaparsınız istemem yan cebime koy dersiniz.
Hem dinler hem çekiştirirsiniz.
İşte böyle birdurum bu konuda.

not: siz sadece örnek teşkil ettiniz örneğin sizile bizzat alakası yok

hayır bebeğime yapılmasını istemem. demek istediğim bebeği emzirirken haz aldığını düşünmüyorum

herkes sizin gibi düşünnmüyor işte. belki o da anlatmaktan hoşlAnıyor. konu sahibi de anlatıyodur? karşılıklı böyle şeyler

hersey de bu kadar kotu nıyet aramaya ne gerek var anlamıyorum .

arkadasınz merak etmıs olabılır annelık duygusu gelısmıs olabılır merak edıp de

boyle bırsey yapmıstır ,bunda kotu nıyet aramak cok fesatca gelıyor bana .

elbette hıc bır anne hoslanmaz ,merakının kendı cocugunun uzerınden gıdılmesınden !

bu olayı cocugun annesıne soylesen bıle annenın kotu nıyet dusunecegını sanmıyorum

sadece kızacak sınırlenecektır ,o da annelık duygusundan gelen bır tepkı olacak .

cocugunu paylasmakdan hoslanmadıgı ıcın tepkı verecektır,yoksa konu sahıbı

sızın kadar art nıyet aramayacaktır durumun ıcın de .

gereksız yere ortalıgı velveleye verıyorsunuz ,annesıne sıkayet ederek elınıze ne gececek !

kızı ıkı dakıka da sapık yaptınız yaa pes ! 19 yasında kı genc bır kıza yaptıgınız muamele hıc hos degıl .

kız sadece asırı meraklı ve saf bırı .resmen saflıgının kurbanı olup sapık damgası yemesıne ramak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…