canım sen bu arkadaşını cidden sevseydin ona böyle sert tepkiler vermezdin, ve durumu buraya taşımazdın. insan dostlarına karşı daha anlayışlı olur . senin bu tepkinin altında senin bile farkında olmadığın başka duygular yatıyor olabilir diyorum,kızmana gerek yok , alay etmek ya da seni yargılamak için yazmadım
Hayır canım sürekli bize geliyo gitte diyemiyorum anlatıyo başım ağrıdı susarmısın diyorum anlamıyo.
Anladım. Aşırı sevmiyorum tabi ama kızın her dediği sana batıyo falan demen kırdı beni. Yüzüme pat diye bunu söyleyince şaşırdım tabi hiç aklıma gelmezdi çünkü böyle bişey yapcağı. Bide bebeğin masum yüzü gözümün önüne geldi hakkı yok bunu yapmaya.
Hayır canım sürekli bize geliyo gitte diyemiyorum anlatıyo başım ağrıdı susarmısın diyorum anlamıyo.
kimse kusura bakmasın ama bu yaptıgı bir nevi sapıklığa girer bana göre ,hem arkadasına erkek arkadaslarıyla olan münasebetini anlatıyor hemde bebeğe yaptıklarını anlatıyor sizce normalmi şimdi bu kız?
Mesaj attı şimdi. ' bu yüzden benimle konuşmucaksın öylemi? ' yazmış. Ne diyim kızlaar
kapıyı açmayın,anneniz ela evde yok desin?
ben sizden hçbir şey anlamadım. sanırım siz çok yalnızsınız, aşk hayatınızda yok...yani bence
Bence yavaştan saçmalayamaya başladın Eda..
Kızın ilk vukatı değilse,tarz olarak cinselliğe meyilli,ne bileyim senin tabirinle sapıksa,insanların özellerine tecavüz ediyorsa.
Bu kızın sende ki imajı buysa bırak arkadaş olma görüşme.
Sürekli onu çekiştiriyorsun ama hala arkadaşsınız madem yaptığı insanlığa falan aykırı korkunç birşey neden arkadaşsın?
Ben kafamın uymadığı yanlış yolda olduğunu düşüdüğüm kimseyle arkadaş değilim.
Kıza mesajda açık açık sor o zaman çocuk tacizcisi misin de?
Ben senin derdini anlamadım kızı burada çekiştirince mesele halloluyor mu?
Sonuç çıktı ortaya %50 sapık %50 sapık değil dedi.
Ne olacak teşhisi koyduk mu biz şimdi kıza.
Annene söylemişsin,kızı uyarmışsın terlemişsin akşama çocuğun anasına söyleyeceksin,ne yapılsın kız idam mı edilsin?
Üzgünüm ama senin bu konuyu konuşmaktan haz aldığını düşünüyorum Eda...
Ve yine üzgünüm ve özür dilerim ama bu senin arkadaşının yaptığından da kötü bir durum.
5 senedir ciddi bi ilişkim var yalnızda değilim ama genelde hafta sonları evde olmayı seviyorum evimizde bahçeli olduğundan balkonda oturuyorum falan görüyo damlıyo hemen elaa napıyooon diye. Bu olay olmadan önce o kadar takmıyodum aslında sadece sevgilisiyle yaşadıklarını anlatmasını istemiyodum. Ama bu olaydan sonra gelmeye cesaret edemez zaten.
Adım ela.......
bilemiyorum bebeği emzirmek istemesine sapıkça bakmıyorum. zaten bi cinsel hayatı varmış
yaptıklarını paylaşması da ayrı hata. git bi blog aç yaz. anlatma istği duyuyomuş kız, paylaşmak istedi olamaz mı?
bence olabilirlik yanı yok ...sen istermisin senin bebeğinine böyle birşey yapılsın ve diğer yorumları okudugum kadarıylada sadece merak ettiğini sanmıyorum..cinsel hayatı olabılır bu konuda kımsenın birsey söylemeye hakkı yok kendı tercıhı ama bunuda anlatması bana yine normal gelmıyor benımde var samımı arkadaslarım ama kocamla münasebetimi sürekli anlatmıyorum...paylaşma isteği elbet duyulabılrde sürekli olmaz ya da cinsel deneyimi olmayan biriyle paylaşılmaz düşüncesindeyim
bence olabilirlik yanı yok ...sen istermisin senin bebeğinine böyle birşey yapılsın ve diğer yorumları okudugum kadarıylada sadece merak ettiğini sanmıyorum..cinsel hayatı olabılır bu konuda kımsenın birsey söylemeye hakkı yok kendı tercıhı ama bunuda anlatması bana yine normal gelmıyor benımde var samımı arkadaslarım ama kocamla münasebetimi sürekli anlatmıyorum...paylaşma isteği elbet duyulabılrde sürekli olmaz ya da cinsel deneyimi olmayan biriyle paylaşılmaz düşüncesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?