Arkadaşınızın yaptığı hiç normal bir şey değil,bebeğin annesine söyleyin,kadıncağız yavrusunu kimlere emanet ettiğini bilsin.Ayrıca ben sizi anlıyorum,arkadaşınızın daha ileriye giderek bebeğe zarar vereceğini düşünüyor fakat direkte suçlayamıyorsunuz.
Beni anlayan biri çıktı sonunda. Gerçekten çok teşekkür ederim. Erkekte oldum arkadaşların sayesinde parayonakta. Annesine sölicem bu akşam. Bence hiç bi anne istemez çocuğunu başkasının emzirmesini öğrensin kadın onun için sorun değilse benim için hiç değil.
Mesela şöyle..
İçinde meme geçen emmek geçen her türlü cümle
Mesela şöyle..
İçinde meme geçen emmek geçen her türlü cümle
bilemiyorum bunu yapan daha sonra farklı şeyler yapmazmı sizce. Tamam bi kez yapmış merakını gidermiş bidaha yapmıcağı ne malum. Bizim komşu hep ona bırakıyo evde olduğu için. Annesinede bişey söyleyemem. Daha öncede saçma sapan şeyler söylemişti ondan bu korkum.
ela anlamdım ki ne dememizi istiyorsun cok normal bişe degil ama cok da anormal bişe degil cocukca bişe yaş kaçtı senin
Sizdemi. Düşüncenize saygı duyuyorum erkek olduğumu düşünenler yorum yapmaz olur biter.
ben de bu mantığı anlamıyorum. beğenmeyen okumasın, inanmayan yorum yapmasın diyecekseniz herkese açık bir foruma yazmayacaksınız. ilk mesaja da fake diyenler olabilir diye başlamanız enteresan yani.psikolojide bunun kesin bir adı vardır.Sizdemi. Düşüncenize saygı duyuyorum erkek olduğumu düşünenler yorum yapmaz olur biter.
Hayır onunla alakası yok ama. Başkasının çocuğunu emzirmeye çalışmak ne demek? Normal bi insan yaparmı bunu. Annesi ona emanet ediyo o emzirmeye çalışıyo bide baya denedim emdi biraz sonra sıkıldı diyo bana oturmuş anlatıyo ya.
elaa_35 bebeğin annesine telefon et şu saniye söyle,sen de rahatla biz de rahatlayalım olur mu ?
Bu mevzunun üzerine ne konuşulsun istiyorsun?
Arkadaşına ne dersek bu asabiyetin gidecek,sen mevzunun cinsel içerikli noktaya gelmesini istiyorsun.
Ama arkadaşın üzerinden yani "18 yaşında genç kızın 8 aylık bebeğe cinsel tacizi " senin konuyu getirdiğin nokta bu!
İşte benim seni samimi bulmadığım nokta da bu nokta.
Tek çocuğum kuzenlerim de hep kızdır,erkek çocuk yok pek ailemizde ben çok merak ederdim erkek cinsel organını.
Hatta daha ufak yaşlarda merak ederdim arkadaşından da ufak yaşlarda ve biri çocuğunun altını temizlerken bakmışlığım vardır özellikle.
Ne sapığım ne manyak normal bir kadın oldum yıllar sonra.. Ne var bunda?
arkadaşın neden erkek oldugunu düşündüğünü anlamadım. amacı baska olsa gider cinsellik bölümüne yazardı. QUOTE]
Cinsellik bölümüne sadece Pro üyeler konu açabilir,yorum yazabilir.
arkadaşın neden erkek oldugunu düşündüğünü anlamadım. amacı baska olsa gider cinsellik bölümüne yazardı. bir şey duymuş bundan hoşlanmamış diye soruyor. buraya yazması için büyük dehşet derecede dert mi olması lazım..o kızın yaptığı anormal bir sey ela evet. ama asırı derecede büyütmeye gerek yok. merak etmiş ve umursamaz bir insan olduğu için o çocuğun üzerinde dnemiş. ama dediğine göre zaten bu merak ettiği şeyi sevgilisiyle dnemseymiş o zman.anneyle konuşmalısın. cocuğunu kimlere emanet ettiğini bilsin. sadeceo da değil bu kızın merak ve tuhaf davranısları cocugun psikolojisine zarar verecektir.
Annene neden anlatmıyorsun Ela ?
O en mantıklı cevabı verecektir diye düşünüyorum,netice de anne görmüşlüğü bilmişliği var.
Ama yok bu mevzu çok önemli diyorsan polise haber ver ne dersin?
Anneme anlattım zaten oda çok şaşırdı kızın annesine söyle bence dedi buda bana mantıklı gelmedi o yüzden bebeğin annesine sölicem. Telefonda söyleyemem akşam eve gidince sölicem yarında bilgilendirirm sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?