bu kızın niyeti kötü mü???

Frezya

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
3.019
18
318
Ankara
Geçenlerde erkek arkadaşımın evine gittim stajı olduğunu için çıkacağını,bir saate geleceğini,bir kız arkadaşının buraya geleceğini bilgisayardaki bir dosyayı verip veremeyeceğimi sordu..ben de tamam sen çık,ben veriririm dedim..neyse çıktı..ardından kız geldi,içeri davet ettim,geldi bilgisayadardan flasha istediği bilgiyi attım..sonra ayıp olmasın diye oturmasını söyledim,çay yaptım falan..

kızla biraz sohbet ettik,kız erkek arkadaşımın yakın arkadaşlarından biriyle çıkıyor..erkek arkadaşımı benden önce tanıyor kendisi 3 4 yıl öncesine kadar,sonra onun yakın arkadaşlarını da tanıyor filan.kendisi türkçe öğretmenliğinde okuyor,müzik öğretmenliğine mülakatlarına hazırlandığını söyledi erkek arkadaşımda müzik öğretmenliği okuyor ve bu konuda erkek arkadaşımın yardımına ihtiyacı olduğunu ara sıra fırsat buldukça ona mulakat sınavlarına hazırlanırken danışacağını,onunla çalışmak istediğini söyledi..bir sorun yoktu bence de olabilir dedim....benimle konuşurken,çok garipti yani sanki biraz kıskançtı ve tedirgindi bakışları..çok saçma geldi,bana öyle geliyor herhalde dedim,çünkü kızın erkek arkadaşı var beni niye kıskansın ki..(kızın gerçek adı değil ama dilek isimli bir kız diyim)..
neyse dilekle sohbet ederken,taa iki yıl öncesindeki bir şey aklıma geldi,o zamanlar erkek arkadaşımla yeni tanışmıştık,telefonuna bir kızdan sürekli mesajlar geliyordu,ben rahatsız olmuştum,erkek arkadaşımda göstermişti..mesajda dilek diye bir kız erkek arkadaşımdan hoşlandıgını falan yazıyordu..erkek arkadaşımda istemiyorum seni falan yazmıştı..aynı zamanda kız facebooktandanda mesajlar atıyordu,sonra bir mesajını çok iyi hatırlıyorum.,bir daha beni ararsan seni erkek arkadaşına söylerim dilek yazmıştı erkek arkadaşım ..acaba o mesajları atan kız olabilir mi diye düşündüm,erkek arkadaşıma sordum,yıllar önce o mesajları atan kız bu dilek mi diye,(erkek arkadaşım dürüsttür her konuda yalan söylemiceni bilirim)evet o dedi..beynimden vurulmuşa döndüm,sen o kızla nasıl görüşürsün bir de gelip beni tanıştıyorsun dedim..o da dedi ki benim o kıza karşı hiç bir zaman ilgim olmadı,onun bana vardı o da uzun yıllar önceydi,şu an zaten arkadaşımla çıkıyor onu seviyor benimle ilgisi yok..
ben de yine de olmaz dedim görüşemezsiniz,ne bilcem kızın sana hala ilgisi olmadığını dedim..o da tamam dedi..kıza mesaj attık,"dilek bir daha görüşmeyelim,kız arkadaşım senin eskiden faceden ve telden attığın mesajları görmüştü ve senin o dilek olduğunu anladı " diye..
kız da " bu şekilde olması beni de çok üzdü,kız arkadaşın haklı,onun bu durumu yanlış anlamasını istemem,numarasını verirmisin "yazmış..ben de kıza kendi numaramdan mesaj attım " selam dilek,erkek arkadaşıma söylediğim şeyi yanlış anlamanı istemem durumun senle alakası yok,bir başkası olsada aynı şeyi söylerdim,bana ters geliyor görüşmeniz,bir kız olarak beni anlayacağını düşünüyorum,kendini benim yerime koy" yazdım..o da " seninle bu şekilde tanışmak istemezdim,seni anlıyorum ama inan erkek arkadaşınla aramızda duygusal bir şey yok,ben sadece müzik bölümüne hazırlanıyorum,ve onun yardımı benim için çok önemli,istersen biz çalışırken sen de yanımızda dur,bu bölüm benim için çok önemli,yine de istemezsen tamam" yazmış.(bu arada kzın erkek arkadaşı müzik öğretmeni ve bulunduğumuz şehirde bunu öğrendim!!! neden kendi erkek arkadaşından yardım istemiyor ki !!)

.ben de " erkek akadaşın müzik öğretmeni değil mi o çalıştırsın seni,müzik bölümünde başka tanıdıklarında var onlar çalıştırsın,bu konu yüüzünden erkek arkadaşımı kırmak istemiyorum yazdım..o da " erkek arkadaşım 3.30da çıkıyor,yorgun oluyor,haliyle yan yana gelince çalışamıyoruz ciddi olamıyoruz,müzik bölümünden de tanıdıklarım var ama çoğu kpss ye çalışıyor,hem de onlar yeterli değil " yazmış..çok sinirlendim " sen planlarını murat üzerine mi kurdun,bin türlü bahane yazmışsın,çalışmak isteyen her yerde her koşulda çalışır,bu kadar ısrarcı tavırlarından çok rahatsız oldum..sana açık ve net şekilde erkek arkadaşımla görüşmeni,çalışmamanı istemedğimi söyledim,uzatma artık,cevap yazma " yazdım..yine cevap yazdı özür dilerim tamam falan diye..

Şimdi ben çok mu anlayışsız davranmışım sizce kızlar,yani ilk kabul edecektim erkek arkadaşımla çalışmasını ama sonra düşündüm,bizim aramızda bu yüzden sorun çıkacak sürekli ve kendi erkek arkadaşı !!! müzik öğretmeni neden onunla çalışmıyor..kıza haksızlık mı yaptım diyorum,kötü niyeti var gbi geldi ama yine de çok mu abarttım acaba..
:44: :44:

Son düzenleme:
Bence kızın üzerine fazla gitmişsin, haksızlık yapmışsın :) Kızın kötü bir niyeti yokmus gibi geldi bana. Dürüstlüğüne inandım nedense

Aslında ben de öyle düşündüm ama şu da var kız erkek arkadaşı varken,sevgilimle görüşmek isteyen bir insan,bu hiç güven vermedi açıkcası..ne malum hala hoşlanmadığı..

ne yalan söliyim ben olsam bende aynı tavırı sergılerdım izin vermezdım bır erkegın bır kızla arkadas olması mumkun değil ben en basta esımle arkadastım noldu bakın evlıyız yanı arkadasıda sevıyor ınsan...

bence az bile yapmışsın... uzak tut kızı ama gizliden gizliden yani erkek arkadaşına belli etmeden eger belli edersen bu seferde hep kızı aklında tutmuş olacak erkek arkadşın

canım kız bana hiç mi hiç samimi gelmedi bence çok güzel bir tavır sergilemişsin kesinlikle görüştürme ben olsam bende aynı şeyi yapardım hiç güven telkin etmemiş bu kız gerçekten bu tamamen bahane kesinlikle güvenme canım

bencede görüşmeleri hiç doğru deil hemde kısın eskiden gelen bi ilgisi varken abartmamışın yerinde bi davranış olmuş erkek arkadaşının suçu pek yok çünki istese onla olur senle devam etmez arada erkek arkadaşının erkek arkadaşı olduğundan seninki onunla olmaz diye düşünüyorum. bence hiç görüşmesin o kızla ateşle barut bi arada hiç hoş deil kız gidip kız arkadaşlarıyla çalışsın

çok iyi yapmışsın canım erkek arkadası muzık ogretmenıyse o calıstırsın yorgun olması sızın derdınız degıl...
bu konu da erkek arkadasın ustune dusenı yapmıs msj atmakla fılan ama yınede net tavrını koy mutlaka kıza haksızlık yaptıgını dusunme

ayy okurken sinirim tepeme cıktı ne yapışkan bi kızmış hala ısrar ediyo bence kesınlıkle kıskanıyo senı bu acık ve net elde edılemeyen herxzaman cazip gelir bazı kızlara en dogrusunu yapmıssın ama ben erkek arkdasınada kızdım madem bole bısey var senle nıye muatap edıyo ve kendısı nıye araya mesafe koymuyo daha fazla bız kızlar olsak hemen ılskımızı keserız yada soguk davranırız bnım erkek arkdasımda bole erkeklerle nedendır bılınmez yapmıyolar bunu !!!!

kızın sevgılısının yorgun olup calıstıramaması sızın derdınız degıl napıyorsa yapsın canım...
sevgılın bana gore üstune dusenı yapmıs msj atmakla ama bu konuda net tavrını koy ve kıza haksızlık yaptıgını düşünme

en iyisini yapmıssın. kabul etsen için rahat etmezdi belki daha neler cıkacaktı başına.
iyi söylemişsin hatta erkek arkadasının üzerine mi kurmus gelecek planlarını
madem ki bu kadar cooooook önemli bu bölüme girmesi, özel ders alsın hoca tutsun.
bu tamamen kendi problemi, sen yada erkek arkadaşın düşünmek zorunda değil

Yorumlarınız beni çok rahatlattı gerçekten..Evet canım güvenmiyorum,bir de kız çok rahat geldi bana her sn mesaj atıyordu erkek arkadaşıma murhat yazıyordu bir de samimi görünmek için

erkek arkadaşımın sevgisinden şüpem yok ama o kızın ilgisi oldugunu düşünmek bile deli ediyor zaten beni..kız zaten kendi bölümünü hiç önemsemiyor hep müzik bölümünde çalışıyor,bana tekrar erkek arkadaşıma sarmaya başlamış gibi gelmişti..

erkek arkadaşıma tavrımı koydum zaten eğer bir daha o kızla görüştüğünü görürsem, ben de sırf senin inadına gider eskiden benden hoşlanan biriyle görüşürüm bunu da gelip söylerim sana sonra ne yapıyorsan yap dedim..erkek arkadaşım da o kız benim için önemli biri değil görüşmemi istemiyorsan görüşmem dedi

Son düzenleme:

Evet işte bu ayrıntı çok ilginç dimi,yani neden onunla çalışmıyor ki..ciddi olamıyorlarmış..bu bölümü bu kadar istiyorsa öyle bir ciddi olur ki..bahane gibi geldi açıkcası

Yorumlarınız beni çok rahatlattı gerçekten..Evet canım güvenmiyorum,bir de kız çok rahat geldi bana her sn mesaj atıyordu erkek arkadaşıma murhat yazıyordu bir de samimi görünmek için

çok sinir bozucu bir durum erkek arkadaşına mesajlar atması bile şahsen ben çok kıskancımdır canım hele hele önceden ilgisi olan bir kızsa karşımdaki deli olurum umarım birdaha yaklaşma cesareti bulamaz size

Kesinlikle canım,benim derdim değil ki ,kıza iyilik yapalım derken aramız açılacaktı eminim,dayanamam böyle şeylere çünkü..

Bir de küçük bir ayrıntı var,kız o gün erkek arkadaşıma gelirken yeni uyanmış öyle gelmiş ama içeri girdiğinde buram buram parfüm kokuyordu,yani kız benle karşılasacağını bilmiyordu..ben olsam normal bir arkadaşımdan not almaya giderken hem de yeni uyanmışsam parfüm sıkmam açıkcası..

Son düzenleme:
Helal Olsun Erkek Arkadaşına Açık Açık Söylemiş..
Dilek'e Haksızlık Etmemişsin..
Dilek Hayatında Başkası Varken Senin Sevgiline Mesaj Atmış Zaten..
Böyle Kızlara Müstehaktır Canım..
Görüşmelerine İzin Verme..
Dilek'in Eski Duygularını Tetiklemiş Olursun..
Kendini Mutsuz Etme..

Vee Attığın Mesajlar Hep Saygı Çerçevesinde..
Kişiliğinden Ödün Vermemişsin..

Sağol canım güzel düşüncelerin için..kesinlikle müstehak canım,benim güvenimi kazanmaya çalışıyordu efendi görünüp..benm düşünceme göre efendi olsa ekiden erkek arkadaşı varken sevgilimle görüşmek istemezdi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…