• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu kızın niyeti kötü mü???

Sağol canım güzel düşüncelerin için..kesinlikle müstehak canım,benim güvenimi kazanmaya çalışıyordu efendi görünüp..benm düşünceme göre efendi olsa ekiden erkek arkadaşı varken sevgilimle görüşmek istemezdi..

Kesinlikle Öyle..
Arsız Hatun..:57:

Haberim Var Diyorsun Hala Yüzsüzlük Edip,:57:
Çalıştıracak Kimse Yok Diyor..:57:
Müzik Öğretmenliği Okuyanların Hepsini Seninki mi Çalıştırıyor Sanki :9:

çevrem beni tanıyan bilen bilir asla kıskanç değilimdir, rahatımdır, fakat bir nokta var, kıskanç olmamam tamamen umursamaz olacağım anlamına da gelmez, yoksa sevgi, ilişki olamaz, birbirinden bağımsız iki ayrı ilişki olur..
konunu okudum ve inan asla kıskançlık yapmıyorsun, kızın düzenlediği bir oyun, erkek arkadaşına daha yakın olabilmek için komik çabalarından ibaret bahaneler zinciri.
abartmışsın kızın kötü niyeti yok diyen arkadaşlar empati kurmaya çalışın, aynı durumda olduğunuzu düşünün, kim böyle bir durumda sessiz kalabilir, onları yalnız bırakabilir, konuşmalarına seyirci kalmayı bırakın yan yana durmalarına katlanabilir.

erkek arkadaşına karşı hisleri zayıflamışsa, pek de umrunda değilse, birlikte bir ilişki değil de birbirinden ayrı iki ayrı ilişki yürütmeye çalışıyorlarsa, kısacası klasik ilişki kalıbından çıkmış marjinal orjinal kalıplara girmek istiyorlarsa sorun yok..

sonuna kadar birlikte çalışabilirler, kız istediği kadar erkek arkadaşıyla vakit geçirsin, yanyana derslerini çalışsınlar :9::9:

çoğumuz erkek arkadaşımızın eşimizin eski yapışkan kız arkadaşları ya da hayranlarıyla uğraşmışızdır. vaktinde aramaya çalışmış, konuşmaya, çeşitli komik bahanelerle 5-10 dakika da olsa yanyana gelmeye çalışmışlardır. özel numaralardan arayıp sesini duymaya çalışmış, ayılıp bayılıp hastanelere kaldırıldığını duyurup erkek arkadaşlarımızın aklını meşgul etmeye çalışmışlardır.

velhasıl bir şekilde artık kurtulmuşuzdur, uhu kıvamından katılaşmış bir topak sümük kıvamına döndükleri için kolayca elimize yapışmadan fırlatıp atabilmişizdir.

şimdi bu uzantılar belli bir süre geçtikten sonra ee hadi diyelim kendilerine bir erkek arkadaş da buldular. karşınıza çıkıyor ve artık onu sevmiyorum o hastalıklı tutkum bitti başkaları var artık hayatımda, acaba müsade istesem, erkek arkadaşını biraz alabilir miyim :))

yanlış anlamayın eski hayranlığım geçti, ders çalışacağız da, beni derslerimden geçirsin. birlikte yanyana oturup konuları anlatırken gözlerimiz buluşsun da etrafa kıvılcımlar saçılsın..

tamam der misiniz ???

konu sahibi aşırı fazla ultra iyi niyetliymiş, buraya acaba kötü mü davrandım kıza diye konu açıyor bir de...

Evet işte bu ayrıntı çok ilginç dimi,yani neden onunla çalışmıyor ki..ciddi olamıyorlarmış..bu bölümü bu kadar istiyorsa öyle bir ciddi olur ki..bahane gibi geldi açıkcası

ciddi olamıyormuymus:1::1::1:
düpedüz bahane işte hıc acıma o kıza canı ısterse ıstemezse calısmasın senın derdın degıl

çevrem beni tanıyan bilen bilir asla kıskanç değilimdir, rahatımdır, fakat bir nokta var, kıskanç olmamam tamamen umursamaz olacağım anlamına da gelmez, yoksa sevgi, ilişki olamaz, birbirinden bağımsız iki ayrı ilişki olur..
konunu okudum ve inan asla kıskançlık yapmıyorsun, kızın düzenlediği bir oyun, erkek arkadaşına daha yakın olabilmek için komik çabalarından ibaret bahaneler zinciri.
abartmışsın kızın kötü niyeti yok diyen arkadaşlar empati kurmaya çalışın, aynı durumda olduğunuzu düşünün, kim böyle bir durumda sessiz kalabilir, onları yalnız bırakabilir, konuşmalarına seyirci kalmayı bırakın yan yana durmalarına katlanabilir.

erkek arkadaşına karşı hisleri zayıflamışsa, pek de umrunda değilse, birlikte bir ilişki değil de birbirinden ayrı iki ayrı ilişki yürütmeye çalışıyorlarsa, kısacası klasik ilişki kalıbından çıkmış marjinal orjinal kalıplara girmek istiyorlarsa sorun yok..

sonuna kadar birlikte çalışabilirler, kız istediği kadar erkek arkadaşıyla vakit geçirsin, yanyana derslerini çalışsınlar :9::9:

çoğumuz erkek arkadaşımızın eşimizin eski yapışkan kız arkadaşları ya da hayranlarıyla uğraşmışızdır. vaktinde aramaya çalışmış, konuşmaya, çeşitli komik bahanelerle 5-10 dakika da olsa yanyana gelmeye çalışmışlardır. özel numaralardan arayıp sesini duymaya çalışmış, ayılıp bayılıp hastanelere kaldırıldığını duyurup erkek arkadaşlarımızın aklını meşgul etmeye çalışmışlardır.

velhasıl bir şekilde artık kurtulmuşuzdur, uhu kıvamından katılaşmış bir topak sümük kıvamına döndükleri için kolayca elimize yapışmadan fırlatıp atabilmişizdir.

şimdi bu uzantılar belli bir süre geçtikten sonra ee hadi diyelim kendilerine bir erkek arkadaş da buldular. karşınıza çıkıyor ve artık onu sevmiyorum o hastalıklı tutkum bitti başkaları var artık hayatımda, acaba müsade istesem, erkek arkadaşını biraz alabilir miyim :))

yanlış anlamayın eski hayranlığım geçti, ders çalışacağız da, beni derslerimden geçirsin. birlikte yanyana oturup konuları anlatırken gözlerimiz buluşsun da etrafa kıvılcımlar saçılsın..

tamam der misiniz ???

konu sahibi aşırı fazla ultra iyi niyetliymiş, buraya acaba kötü mü davrandım kıza diye konu açıyor bir de...

Normalde insanlara yardım etmeyi seven biriyim,tanıyım tanımayım..ama bu durumda inan hiç içimden gelmedi çok kesin konuştum,acaba yanlış mı yaptım diye farklı bakış açıları görmek istedim..
"çoğumuz erkek arkadaşımızın eşimizin eski yapışkan kız arkadaşları ya da hayranlarıyla uğraşmışızdır. vaktinde aramaya çalışmış, konuşmaya, çeşitli komik bahanelerle 5-10 dakika da olsa yanyana gelmeye çalışmışlardır. özel numaralardan arayıp sesini duymaya çalışmış, ayılıp bayılıp hastanelere kaldırıldığını duyurup erkek arkadaşlarımızın aklını meşgul etmeye çalışmışlardır.
"
bu lafın çok hoşuma gitti çok iyi betimlemişsin onları ..ya ben öyle insanlarla karşılaşınca böyle oldugum için şükrediyorum,nasıl bi kadınlık gururudur ki,yerlerde sürünür,yani neler yaptıklarını görseniz,ne kadar basit olduklarını anlarsınız,kimse bu kadar düşürmemeli seviyeyi bence,hele de bir kız yanii

çok sinir bozucu bir durum erkek arkadaşına mesajlar atması bile şahsen ben çok kıskancımdır canım hele hele önceden ilgisi olan bir kızsa karşımdaki deli olurum umarım birdaha yaklaşma cesareti bulamaz size:20:

Eğer o kız bir daha yaklaşmaya kalkarsa erkek arkadaşına söylerim sanırım,çocuğunda saf saf bir şeyden haberi yok eminim ki :22:

ayyy sinir oluyorum böylelerine yaa erkek arkadaşına sırnaşmasada sevginizi kıskanabilir ki her kız potansiyel tehlkedir değil mi...çok ii yapmışsın

Eğer o kız bir daha yaklaşmaya kalkarsa erkek arkadaşına söylerim sanırım,çocuğunda saf saf bir şeyden haberi yok eminim ki :22:

çok doğru hareket ediyorsun canım çok iyi yaparsın öyle bi durumda yapılacak en mantıklı şey erkek arkadaşına söylemek olur çok haklısın inan ki kimseye güven yok :50:

bence de en doğrusunu yapmışsın.

aranızı bozmak istemem ama asıl erkek arkadaşının yaptığı ayıp. daha önce kızın birşeyler hissettiği belli ve sen de biliyorsun bu durumu. neden hala o kızla görüşmeye devam ediyor ki? benzer durumlar benimde başıma geldi. ben kendim muhatap olmadım ama erkek arkadaşım görüşmeyi kesti.

kadın kadının gözünden ne hissettiğini anlar diye düşünüyorum.

bence de en doğrusunu yapmışsın.

aranızı bozmak istemem ama asıl erkek arkadaşının yaptığı ayıp. daha önce kızın birşeyler hissettiği belli ve sen de biliyorsun bu durumu. neden hala o kızla görüşmeye devam ediyor ki? benzer durumlar benimde başıma geldi. ben kendim muhatap olmadım ama erkek arkadaşım görüşmeyi kesti.

kadın kadının gözünden ne hissettiğini anlar diye düşünüyorum.

Evet canım haklsın anlar..erkek arkadaşımın davranışı konusunda da haklısın ama benden gizlemedi o yüzden kötü düşünmedim ama yine de çok kızdım..

çok doğru hareket ediyorsun canım çok iyi yaparsın öyle bi durumda yapılacak en mantıklı şey erkek arkadaşına söylemek olur çok haklısın inan ki kimseye güven yok :50:

Haklısın tatlım..Zaten o günün ertesi günü vize sınavım vardı,bu konu yüzünden erkek arkadaşımla küs kaldık,odaklanıp çalışamadım,sınavda kötü geçti :((

Haklısın tatlım..Zaten o günün ertesi günü vize sınavım vardı,bu konu yüzünden erkek arkadaşımla küs kaldık,odaklanıp çalışamadım,sınavda kötü geçti :((

canım benim sakın kafana takma her ilişkide olur böyle ufak sorunlar hatta sizinki sorun bile değil fakat biz kızlar işte takmasak takıyoruz:50: hiç sıkıntı etme canım gerekeni yap ve ilişkini en güzel şekilde yaşamaya bak

Bence en doğrusunu yapmışsın arkadaşım. Kızın yaptığı terbiyesizlik. Bu kadar ısrarcı davranması bile beni sinir etmeye yeterdi. Yerinde olsam bende hiç düşünmeden aynı şekilde davranırdım.

En doğrusunu yapmışsın hatta az bile.. sakın sevgilinle o kızı görüştürme! :20: şimdi olmasa bile eskiden ilgisi varmış hemde sevgilisi olduğu halde ve eminim ilgisi bitmemiştir.. bitseydi o kadar bahane uydurup sevgilinle çalışmak istemezdi, ders çalışmak bahane sevgilinin yanında olmak istiyo.. böle insanlardan herşey beklenir sevgilini baştan çıkarmaya bile kalkar :18:hem ilk tanıştığınız gün kıskandığını hissettim diyosun biz kızlar hemen hissediyoruz işte demekki hislerin boşa değilmiş!

bence iyi yapmışsın. kıza çalışmanızı istemiyorum diyosun kız utanıp 'tamam' diyeceği yere halaa bahaneler sunup çalışmak istiyor. yüzsüzlükden başka bişey değil bu :47:

müzik bölümüne mülakatlara hazırlanması kendi sorunu bu arkadaşın

ve sürekli başka birilerinden yardım alarak bir mülakata hazırlanmanın

pek mümkün olmadığının o da farkındadır.Eğer gerçekten o

bölüme girmek istiyorsa bu başkalarının gücüyle değil kendi gücüyle

olacaktır.Bu bahaneye sığınmasına izin vermeyiniz ayrıca diyelim ki

gerçekten erkek arkadaşınızın onu çalıştırması hususu çok önemli bile

olsa bu sadece kendisinin sorunu ve sizin ortanızda kendisine yer açmakta ısrar

etmeye hakkı yok

hayatta insanlarla kaliteli mesafeliklerden yanayımdır hep.

bu kız arkadaşa da mesafe koyulmalı ve bir daha mümkünse

sizin aranızda bahsi geçmemeli,sizde sormayın,geçmişi kurcalamayın

ve unutun,sohbet konunuz o insan olmasın..üzerinde durmayın

o kızlada artık hiçbir şekilde muhattap olmayın.ne mesajlaşın ne d e

başka bir şekilde konuşun...

dedim ya mesafe bu tür ilişkilerde en iyi yoldur..

Son düzenleme:
Bence en doğrusunu yapmışsın arkadaşım. Kızın yaptığı terbiyesizlik. Bu kadar ısrarcı davranması bile beni sinir etmeye yeterdi. Yerinde olsam bende hiç düşünmeden aynı şekilde davranırdım.

Aslında seven her kız böyle yapar sanırım,kendime engel olamadım açıkcası :))

Son düzenleme:
En doğrusunu yapmışsın hatta az bile.. sakın sevgilinle o kızı görüştürme! :20: şimdi olmasa bile eskiden ilgisi varmış hemde sevgilisi olduğu halde ve eminim ilgisi bitmemiştir.. bitseydi o kadar bahane uydurup sevgilinle çalışmak istemezdi, ders çalışmak bahane sevgilinin yanında olmak istiyo.. böle insanlardan herşey beklenir sevgilini baştan çıkarmaya bile kalkar :18:hem ilk tanıştığınız gün kıskandığını hissettim diyosun biz kızlar hemen hissediyoruz işte demekki hislerin boşa değilmiş!

Ya ben kesinlikle hissettim,bir kızın kıskandığını anlarız...Böyle bir şey yapmak isteyebilirdi,çünkü her saniye abuk sabuk şeylerden erkek arkadaşıma mesaj atıyordu,sadece çalışmak olduguna inanmadım amacının..iyi ki yapmışım kıza da iyi ders olmuştur hem de erkek arkadaşım ne kadar kararlı biri oldugumu daha iyi anladı :)))

bence iyi yapmışsın. kıza çalışmanızı istemiyorum diyosun kız utanıp 'tamam' diyeceği yere halaa bahaneler sunup çalışmak istiyor. yüzsüzlükden başka bişey değil bu :47:

haklısın canım yüzsüzlük bir de beni suçlu çıkarmaya çalıştı ya,sanki ben vicdansız anlayışsız biriyim gibi ona da çok kızdım..ama artık bizden uzak ne hali varsa görsün..

müzik bölümüne mülakatlara hazırlanması kendi sorunu bu arkadaşın

ve sürekli başka birilerinden yardım alarak bir mülakata hazırlanmanın

pek mümkün olmadığının o da farkındadır.Eğer gerçekten o

bölüme girmek istiyorsa bu başkalarının gücüyle değil kendi gücüyle

olacaktır.Bu bahaneye sığınmasına izin vermeyiniz ayrıca diyelim ki

gerçekten erkek arkadaşınızın onu çalıştırması hususu çok önemli bile

olsa bu sadece kendisinin sorunu ve sizin ortanızda kendisine yer açmakta ısrar

etmeye hakkı yok

hayatta insanlarla kaliteli mesafeliklerden yanayımdır hep.

bu kız arkadaşa da mesafe koyulmalı ve bir daha mümkünse

sizin aranızda bahsi geçmemeli,sizde sormayın,geçmişi kurcalamayın

ve unutun,sohbet konunuz o insan olmasın..üzerinde durmayın

o kızlada artık hiçbir şekilde muhattap olmayın.ne mesajlaşın ne d e

başka bir şekilde konuşun...

dedim ya mesafe bu tür ilişkilerde en iyi yoldur..

Haklısın canım..
Şu an konuşmuyoruz,görüşmüyoruz ama o zaman konuşmamız gerekiyordu çünkü kız anlamıyordu bir türlü..amacının müzik bölümü oldugunu sanmıyorum acıkcası,ilerleyen aylarda girip girmediğinden haberim olur zaten..ama kesinlikle bu ve bunun gibi kızları erkek arkadaşıma yaklaştırmam,acabalarla yaşamak çok kötü bir durum ..

Back
X