çevrem beni tanıyan bilen bilir asla kıskanç değilimdir, rahatımdır, fakat bir nokta var, kıskanç olmamam tamamen umursamaz olacağım anlamına da gelmez, yoksa sevgi, ilişki olamaz, birbirinden bağımsız iki ayrı ilişki olur..
konunu okudum ve inan asla kıskançlık yapmıyorsun, kızın düzenlediği bir oyun, erkek arkadaşına daha yakın olabilmek için komik çabalarından ibaret bahaneler zinciri.
abartmışsın kızın kötü niyeti yok diyen arkadaşlar empati kurmaya çalışın, aynı durumda olduğunuzu düşünün, kim böyle bir durumda sessiz kalabilir, onları yalnız bırakabilir, konuşmalarına seyirci kalmayı bırakın yan yana durmalarına katlanabilir.
erkek arkadaşına karşı hisleri zayıflamışsa, pek de umrunda değilse, birlikte bir ilişki değil de birbirinden ayrı iki ayrı ilişki yürütmeye çalışıyorlarsa, kısacası klasik ilişki kalıbından çıkmış marjinal orjinal kalıplara girmek istiyorlarsa sorun yok..
sonuna kadar birlikte çalışabilirler, kız istediği kadar erkek arkadaşıyla vakit geçirsin, yanyana derslerini çalışsınlar

çoğumuz erkek arkadaşımızın eşimizin eski yapışkan kız arkadaşları ya da hayranlarıyla uğraşmışızdır. vaktinde aramaya çalışmış, konuşmaya, çeşitli komik bahanelerle 5-10 dakika da olsa yanyana gelmeye çalışmışlardır. özel numaralardan arayıp sesini duymaya çalışmış, ayılıp bayılıp hastanelere kaldırıldığını duyurup erkek arkadaşlarımızın aklını meşgul etmeye çalışmışlardır.
velhasıl bir şekilde artık kurtulmuşuzdur, uhu kıvamından katılaşmış bir topak sümük kıvamına döndükleri için kolayca elimize yapışmadan fırlatıp atabilmişizdir.
şimdi bu uzantılar belli bir süre geçtikten sonra ee hadi diyelim kendilerine bir erkek arkadaş da buldular. karşınıza çıkıyor ve artık onu sevmiyorum o hastalıklı tutkum bitti başkaları var artık hayatımda, acaba müsade istesem, erkek arkadaşını biraz alabilir miyim :))
yanlış anlamayın eski hayranlığım geçti, ders çalışacağız da, beni derslerimden geçirsin. birlikte yanyana oturup konuları anlatırken gözlerimiz buluşsun da etrafa kıvılcımlar saçılsın..
tamam der misiniz ???
konu sahibi aşırı fazla ultra iyi niyetliymiş, buraya acaba kötü mü davrandım kıza diye konu açıyor bir de...