- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Sağol canım güzel düşüncelerin için..kesinlikle müstehak canım,benim güvenimi kazanmaya çalışıyordu efendi görünüp..benm düşünceme göre efendi olsa ekiden erkek arkadaşı varken sevgilimle görüşmek istemezdi..
Evet işte bu ayrıntı çok ilginç dimi,yani neden onunla çalışmıyor ki..ciddi olamıyorlarmış..bu bölümü bu kadar istiyorsa öyle bir ciddi olur ki..bahane gibi geldi açıkcası
çevrem beni tanıyan bilen bilir asla kıskanç değilimdir, rahatımdır, fakat bir nokta var, kıskanç olmamam tamamen umursamaz olacağım anlamına da gelmez, yoksa sevgi, ilişki olamaz, birbirinden bağımsız iki ayrı ilişki olur..
konunu okudum ve inan asla kıskançlık yapmıyorsun, kızın düzenlediği bir oyun, erkek arkadaşına daha yakın olabilmek için komik çabalarından ibaret bahaneler zinciri.
abartmışsın kızın kötü niyeti yok diyen arkadaşlar empati kurmaya çalışın, aynı durumda olduğunuzu düşünün, kim böyle bir durumda sessiz kalabilir, onları yalnız bırakabilir, konuşmalarına seyirci kalmayı bırakın yan yana durmalarına katlanabilir.
erkek arkadaşına karşı hisleri zayıflamışsa, pek de umrunda değilse, birlikte bir ilişki değil de birbirinden ayrı iki ayrı ilişki yürütmeye çalışıyorlarsa, kısacası klasik ilişki kalıbından çıkmış marjinal orjinal kalıplara girmek istiyorlarsa sorun yok..
sonuna kadar birlikte çalışabilirler, kız istediği kadar erkek arkadaşıyla vakit geçirsin, yanyana derslerini çalışsınlar
çoğumuz erkek arkadaşımızın eşimizin eski yapışkan kız arkadaşları ya da hayranlarıyla uğraşmışızdır. vaktinde aramaya çalışmış, konuşmaya, çeşitli komik bahanelerle 5-10 dakika da olsa yanyana gelmeye çalışmışlardır. özel numaralardan arayıp sesini duymaya çalışmış, ayılıp bayılıp hastanelere kaldırıldığını duyurup erkek arkadaşlarımızın aklını meşgul etmeye çalışmışlardır.
velhasıl bir şekilde artık kurtulmuşuzdur, uhu kıvamından katılaşmış bir topak sümük kıvamına döndükleri için kolayca elimize yapışmadan fırlatıp atabilmişizdir.
şimdi bu uzantılar belli bir süre geçtikten sonra ee hadi diyelim kendilerine bir erkek arkadaş da buldular. karşınıza çıkıyor ve artık onu sevmiyorum o hastalıklı tutkum bitti başkaları var artık hayatımda, acaba müsade istesem, erkek arkadaşını biraz alabilir miyim :))
yanlış anlamayın eski hayranlığım geçti, ders çalışacağız da, beni derslerimden geçirsin. birlikte yanyana oturup konuları anlatırken gözlerimiz buluşsun da etrafa kıvılcımlar saçılsın..
tamam der misiniz ???
konu sahibi aşırı fazla ultra iyi niyetliymiş, buraya acaba kötü mü davrandım kıza diye konu açıyor bir de...
çok sinir bozucu bir durum erkek arkadaşına mesajlar atması bile şahsen ben çok kıskancımdır canım hele hele önceden ilgisi olan bir kızsa karşımdaki deli olurum umarım birdaha yaklaşma cesareti bulamaz size
Eğer o kız bir daha yaklaşmaya kalkarsa erkek arkadaşına söylerim sanırım,çocuğunda saf saf bir şeyden haberi yok eminim ki
bence de en doğrusunu yapmışsın.
aranızı bozmak istemem ama asıl erkek arkadaşının yaptığı ayıp. daha önce kızın birşeyler hissettiği belli ve sen de biliyorsun bu durumu. neden hala o kızla görüşmeye devam ediyor ki? benzer durumlar benimde başıma geldi. ben kendim muhatap olmadım ama erkek arkadaşım görüşmeyi kesti.
kadın kadının gözünden ne hissettiğini anlar diye düşünüyorum.
çok doğru hareket ediyorsun canım çok iyi yaparsın öyle bi durumda yapılacak en mantıklı şey erkek arkadaşına söylemek olur çok haklısın inan ki kimseye güven yok
Haklısın tatlım..Zaten o günün ertesi günü vize sınavım vardı,bu konu yüzünden erkek arkadaşımla küs kaldık,odaklanıp çalışamadım,sınavda kötü geçti(
Bence en doğrusunu yapmışsın arkadaşım. Kızın yaptığı terbiyesizlik. Bu kadar ısrarcı davranması bile beni sinir etmeye yeterdi. Yerinde olsam bende hiç düşünmeden aynı şekilde davranırdım.
En doğrusunu yapmışsın hatta az bile.. sakın sevgilinle o kızı görüştürme!şimdi olmasa bile eskiden ilgisi varmış hemde sevgilisi olduğu halde ve eminim ilgisi bitmemiştir.. bitseydi o kadar bahane uydurup sevgilinle çalışmak istemezdi, ders çalışmak bahane sevgilinin yanında olmak istiyo.. böle insanlardan herşey beklenir sevgilini baştan çıkarmaya bile kalkar :18:hem ilk tanıştığınız gün kıskandığını hissettim diyosun biz kızlar hemen hissediyoruz işte demekki hislerin boşa değilmiş!
bence iyi yapmışsın. kıza çalışmanızı istemiyorum diyosun kız utanıp 'tamam' diyeceği yere halaa bahaneler sunup çalışmak istiyor. yüzsüzlükden başka bişey değil bu
müzik bölümüne mülakatlara hazırlanması kendi sorunu bu arkadaşın
ve sürekli başka birilerinden yardım alarak bir mülakata hazırlanmanın
pek mümkün olmadığının o da farkındadır.Eğer gerçekten o
bölüme girmek istiyorsa bu başkalarının gücüyle değil kendi gücüyle
olacaktır.Bu bahaneye sığınmasına izin vermeyiniz ayrıca diyelim ki
gerçekten erkek arkadaşınızın onu çalıştırması hususu çok önemli bile
olsa bu sadece kendisinin sorunu ve sizin ortanızda kendisine yer açmakta ısrar
etmeye hakkı yok
hayatta insanlarla kaliteli mesafeliklerden yanayımdır hep.
bu kız arkadaşa da mesafe koyulmalı ve bir daha mümkünse
sizin aranızda bahsi geçmemeli,sizde sormayın,geçmişi kurcalamayın
ve unutun,sohbet konunuz o insan olmasın..üzerinde durmayın
o kızlada artık hiçbir şekilde muhattap olmayın.ne mesajlaşın ne d e
başka bir şekilde konuşun...
dedim ya mesafe bu tür ilişkilerde en iyi yoldur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?