• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KOCA NASIL KOCA

Snem1616

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
20
10
8
36
kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak

kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
Kaç yaşında bu adam sorunları mı var kafasını meşgul eden iş aile vs

Saçına şampuan sürmeye üşenmek nedir ya, böyle bir insanı değiştirmeniz mümkün değil üzgünüm. Evlenmeden önce bu huyunu bilmiyor muydunuz? İşe gidiyor mu bari?

Geçen gün bir duş lifi aldım , içinde top şeklinde sabunlar var, ıslatınca kendiliğinden köpürüyor duş jeline falan gerek kalmıyor.

İnsanlar daha ne kadar üşengeç olabilir diye düşünmüştüm.

Konuyla alakası ne? Yok öyle aklıma geldi... :KK51:

Önceki paylaşımınıza baktım mantık evliliği yaptım iyi biri diye demişsiniz. Bu üşengeçliği düğün hazırlığı aşamasında belli olmadı mı? Adam size iki kelam etmeye üşenirken başkası ile konuşmasını görmüşsünüz. Peki hala neden böyle bir “çocuğu” büyütmek için çabalıyorsunuz???? Aynı çaba eşinizde yokmuş gibi duruyor???? Ayakları üstünde duran, maaşını kocaya verip harçlık alan biri olmanız neden???? Çok mu vazgeçilmez biri????

Bu tembellikle sevişmeye üşenmiyordur umarım :olamaz:

Back
X