• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kocaların düşüncesizliği:(

Normalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum

O zaman bu beklenti niye? Yapan adam, ilk yilda yapar. Buna önem veren kadinda, ilk yilinda tepki gösterir. Adam ile evlenmez.

Hani simdi tepki verebilirsin, tripte atabilirsin fakat adam hakli olarak "3 yil sonra noluyoooz yaa" havasina girer. Ha adamin yaptigini hakli bulmuyorum. Odun. Evlenilmeyecek bir tip. Ancak madem simdiye kadar ses çikarmadin, evlendin. Adamda alisti iste. Onun için normali bu.

Normalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum
Kocanız zaten böyle biri ve bunu kabul ederek evlenmişsiniz. Bence beklentilerinizi düşürün ve mutluluğunuzu engellemesine izin vermeyin. Her insanın her duruma verdiği değer değişebilir. Belki doğum günleri onun için sizinle mutlu geçirdiği zamandan daha değerli değildir :)

Beklenti içinde olmak çok yorucu ve yıpratıcı değil mi? Umma ki küsmeyesin diye bir söz var. Tabi yapsa hoş olurdu belki ama mutluluğunuzu başka insanların hareketlerine bağlanmayın. Yoksa daha çok yıllar var önünüzde çok üzülürsünüz.

Her zamanki gibi gecistirmis. Agzinin ucuyla kutlamis o kadar. Ne kadar deger veriyorsa o kadar deger gosterin bundan sonra.

Kızlar merhaba. Benim size sormak istedigim şu; Eşim 5 gündür şehir disindaydi is nedeniyle ve tam dogumgunume denk geldi. Uzaktan kutlu olsun dedi gelince telafi edicem dedi. Geleli bugun 3. Gün ne telafi gordum ne hediye. Şimdi siz olsanız yerimde ne yaparsınız? Butun fikirlerinize ihtiyacim var nolur tesekkurler :)
Eşinizle bunu paylaşmaya çekinecek kadar duygusal açıdan uzak mısınız? Söyleyin açıkça ben olsam direkt derdim bu mu telafi diye

Kızlar merhaba. Benim size sormak istedigim şu; Eşim 5 gündür şehir disindaydi is nedeniyle ve tam dogumgunume denk geldi. Uzaktan kutlu olsun dedi gelince telafi edicem dedi. Geleli bugun 3. Gün ne telafi gordum ne hediye. Şimdi siz olsanız yerimde ne yaparsınız? Butun fikirlerinize ihtiyacim var nolur tesekkurler :)
Ben olsam güya telafi ediyordun geçiştiriverdin doğum günümü derdim.

Ben olsam trip atardım, sebebini sorduğunda ise açık açık söylerdim. Ha ben söyledikten sonra artık kutlasa da bir anlamı kalmaz ya, neyse..

Herkesin iliski dinamigi farklidir.Ben mesela evlilik yildonumumuzu unutmustum.Esimde unutmus.O gun baska biseye tafraliydim.Ertesi gun aklima geldi evlilik yildinumu.Kardesime soylettim sanki ben unutmamisimda o unuttu diye tafra yapmisim gibi.Aaaa ondanmi.sinirli sen sakin caktirma dedi(kapidan dinledim🤭🤭)pasta aldi geldi.yani bence onemsiz.esinizdeumursamiyo demekki.hatta hediye alacak olsa kafana gore alma bana sor derim.😁😁

Back
X