bu kocaya ne denir

Dümdüz hödük bu
Ne denir buna
Ya işden çık tek başına yetsin herşeye
Yada maaşından bir kuruş katkıda bulunma

Ben dogumdan sonra 1 yıl ücretsiz izne ayrılcam bebegimi kendim büyütcem inşallah sende başlama sakın daha çok küçük 3 aylık yavrum babası düşünmüyomu hiç kızdım eşine

kizlar isi birak demeyin cnku babam veni kac sene okuttu elime meslegimi verdi. vesuab vu meslekte cakisabilecegim en iyi yerdeyim cikarsam bdha asla boyle ise giremem allah korusunda bosansam flan ayaklarimin ustunde rahatca durablirim benim hayat guvencem işim o yuzden bu adamin abisibyuzunden ben isimi birkmak istemiyorum baska cozumler bulalim parami vermicem dedim bana kustu smdi ne yapmaliyim bende kusup o kobusana kadar bekliyimmi.. ben hic kusemeyeyn hemen gonul alan bi tipimde malesef (

Hiiic beklemem yerinde olsam benim ki de ayni bana gelince sikar ailesine gelince yagdirirdi cikiverdim isten.simdi tavuk gibi o cirpiniyo yetistiricem diye.bende lafimi sokmaktan geri durmuyorum ne oldu zamaninda yardim ettiklerin halini soran var mi simdi diye.ben calisirken hoykuren adamin sesi cikmiyo simdi.biraz sikinti cekersin belki ama inan en etkili cozum.

İşi bırak çocuğuna bak.

Böyle kavga esnasında değilde, ikinizinde mutlu olduğu huzurlu olduğu bir vakit güzelce konuşun.
Samimiyetle anlatın icinizdekileri.
Eğer anlamazsa , bebeğinize bir altın hesabı açın. Okul sigortası diye bir hesapta varmış , onu da açabilirsiniz.
Her ay maasinizin bir kısmını oraya yatırın.
Elbette bunu, abisine para vermemesi için yaptığınızı asla belli etmeyin.
Birde borçlar dışında ihtiyaclarinizi arttırın.
Mesela araba borcuna girebilirsiniz. Ya da kendinize daha fazla para ayırabilirsiniz.
....

Her zaman aynı şekilde gönül almaya çalışan sizseniz bu defa yapmayın.
Siz net ve kararlı durun ki o da hata yaptığını anlasın.
Bu yatak ayırma işi için de mutlaka konusmalisiniz sonradan.Bir erkek bu şekilde yapmamalı.

Bebeğinize kim bakıyor ?

Işiniz iyiyse , kariyer yapabiliyorsaniz elbette bırakmayın işinizi .
Böyle değilse işten ayrilmalisiniz en azından 1 yıl boyunca.

Ücretsiz izninizi neden kullanmiyorsunuz ?

aynen yardım edersen ücretsiz izine ayrılacağım de ben senin hesabına karışmıyorum buyur bu evi tek başına çevir de ... Adama bak ya ne ala memleket hani sana haber verse durumu açıklasa neyse bu gün böyle yardım eden öbürgün gider onun için kredi çekip eşşek gibi sana ödetir haberin olsun

Çok haklisin kizmakta.herkes ayrı bir aile bu maddi yardım işleri çok yanlış birşey.ha durumun çok iyi olur seni etkilemez yardım edersin de sizden kisip yardım etmesi haksızlık.sakin barışmaya çalışma o gelsin barissin.sonra da abisine yardım ederse siz de hemen yardım ettiği miktarda bir harcama yapın.hatta madem rahatız rahat harcarim deyip harcayin.belki korkar yardım etmeye

Ist
Dümdüz hödük bu
Ne denir buna
Ya işden çık tek başına yetsin herşeye
Yada maaşından bir kuruş katkıda bulunma
Isten ciksa bu sefer verdigi parayi basa kakar sanki bakmakla yukumlu deilmiste vicdanen bakiomus gibi triplere girer bide

Kayninda hödük ozamn k bakma ama dengesizlik yaptigi kendide evli madem gecinemiom die aglio ortalikta siznde bi yuvaniz var size dadanacagina anasina babasina desin yada madem gecinemio ne demeye evlenmis eltinde yatip toto buyutecegine eli is tutsun rahat bak ya sen ekmek elden su gölden esinin abisi sonucta ne diyebilirki bi yok der 2 yok der kardesi sonucta sen kendi kardesine yok diebilirmisin diemezsin mecbur kalio demekki ama sana karsi tavri dogru deil tabikide bunu daha duzgun bi uslupla konusabilrdi yada gecrli bi aciklamasi olabilirdi kayninda daha xok suc var

Yerinde olsam ben calismam. Sende oglene kadar yat yat. Sonra is yerine git. Sende maas al.

Ne salak kocalar var ya. Kendi pacasini kurtarmista 2 maas alan abisine birde ben sana para vereyim diyor. ALLAH akil dagaitirken boyle insnalar neredeydi acaba cok merak ediyorum.gercektende nasil bir mantikla boyle seyler dusunebiliyor bazi adamlar anlamiyorum. Kafam basmiyor. En sinir oldugum koca tipi.

Neden calisacaksin ki.
Nasilmi yola gelir?
Ha bire isteyeceksin kit kanaat yapmayacaksin.madem abisine verecek parasi var, isteklerini karsilayacak parasida vardir.bebege o lazim bu lazim de hep para iste. Vermediginde ihtiyaclarimizi karislamak zorundasin . 2 maas giren abinin ihriyacini kendine dert edip para veriyorsun bana gelince mi yok diyorsun dersin.
Bebegin ibtiyaci var diye ha bire para iste.. belki bikar abisine vermez sana yetistirmeye çalışır sende biriktirirsin. Bebegin ihtiyacini giderirsin.
Neden eltini birazdaha beslemek icin mi calisacaksin? O adma senin paranida onlara verir.

Ya boyle adamlara evlenme yasagi getirsinler valla ya...

Kocaya diyecek söz bulamıyorum ama sana "kendini yipratma" derim ye iç gez bebeğinle ilgilen cnm ne yoruyosun kendini.

İnatlaşmak yerine bence al karşına konuş biraz da duygu sömürüsü yap yeni hedefler koyun mesela atıyorum bu ay şunu yapalım paa artırıp gibi. Keşke bizde bol bol olsada abinlere de versek tarzı konuşman lazım bence. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır. Bakın abiniz kendini acındırıp bunu yapıyor siz aynı evin içinde gayli hayli yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…