bu kocaya ne denir

Kimse kimsenin anneliği sorgulayamaz once yerinizi bilin! Anaclik yok nedemek!

Bebegim 2 aylikti ben ise basladigimda emin olun gayette mutlu bir bebek!
Calisan anne cocuguna sefkat ilgi sevgi gosterenez mi?
Zaten oncelikle cocuguma faydam oluyor. Calisip calismamak kisinin tercihidir. Ben calisarak coguma hem maddi hemde manevi faydayi saglayabiliyorum. Sadece manevi faydayla yetinmiyorum.
Evet suan calismadigim icin rahatsizim cunku zaten calisirken de yapabildigim seyleri aynen yapiyorum suan. Calisirkenden fazlasini degil.
Konu icinde zaten soylemistim parasini vermesin esine esi akillanana kadar. Sirf o abisine para vermesin diye kendi ihtiyaclarindan niye vazgecsin, cocuguna daha kaliteli bir hayat verme sansini neden 3 yil 5 yil otelesin?

Lutfen su calisan anne cocuguna ilgi gosteremez kafasindan cikin lutfen, kendiniz yapamayacaginizi dusunuyorsaniz orasi sizin bileceginiz is. Ama yapabilenlere camur atip durmayin!

3 aylık bebek bırakılmaz çok küçük daha bence işi bırak zaten yaranamıyorsun adama bari bebeğin büyürken doya doya tadını çıkar erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın ki döküp saçmasın parayı der babannem hep

tabi ki maaşını koklatmıyorsun. aldığın gibi tamamını bankaya at. isterse de verme sakın. ona güvenmediğini çocuğun ve kendi geleceğin için biriktireceğini söyle.

Madem ki siz onun hesabına karışamazsınız hiç karışmayın. Maaşınızı bankadan çekmeyin bile. Tek maaşla hem sizin evi hem de abisinin evini geçindirsin. O zaman yaptığı atarı görür. Gönlünü falan da almaya çalışmayın. Haklıyken haksız konuma düşersiniz.

3-5 yıl sonra çocuk annenin yanında oturmak değil vitrinde gördüğü oyuncağı kıyafeti ister. Şimdi romantik davrananlar geleceği pek düşünmüyorlar. Maalesef dünya koşulları... düzgün iş ha diyince bulunmuyor, yaş ilerledikçe de zorlaşıyor.

cnm abisi 2 maaş almıyor. biz iki maaş alıyoruz abisi tek maaş alıyo dye bizi sömürmeye kalkıyoalar anladınmı. biz iki kişi çalışıyoruz am aonlara vermek içinmi çalışıyorum

Yerinizde olsam cikar isten bebegimle ilgilenirdim.
Madem millete yardim edecek parasi var borcu da odeyiversin bir zahmet.

dediğin gbi cnm çok doğru borcu bırıktırıp öducez cnm bende biriktirdiğim parayı vermıcem kendın briktr abine yetecek kadar varsa borcumuzuda öducek kadar varıdr dedim borc ev borcu bu arada kızlar

Çok haklısın .. Geri adım atma .. Suçunu bastırmak eşinin yaptığını ..

Isinden çıkamıyorsan kuruş koklatma. Herşeye kendi yetişsin bakalım. Abisine para yetişiyor mu.

kızlar hepinizin yazdılarını tek tek okudum Allah razı olsun fikirleriniz çok güzel. işimi bırakamam kızlar onun 3 kurusuna muhtac kalırsam burnumdan gelir ve bıdaha boyle işe giremem okuduğum okula tecrubeme göre olması gereken en iyi işteyim şuan. bebeğime annem bakıyor asla gözum arkada deil ama tabiki vicdanım okadarda rahat deil ama geleceği için çalışmak zorundayım. eşime gelince benim param bankaya yatıyor ve hiç çekmiyoruz borç birikicek onu ödüz. ama ben bana söz vermediği sürece asla o parayı eşime vermicem. bana küstü sen benim kıymetimi bilmıyosun sen görürsün bundan sonra beni flan dyor ama desin barışırsam haksız olurum

ohh cok iyi yapmışsın.
verme madem maaşını bebeginle kendine harca.
ay ben anlamıyorum bu erkek mileltini bir anne baba bunlarda bi abi kardeş bunlarda bizm anamız babamız yok snki.

cnm abisi 2 maaş almıyor. biz iki maaş alıyoruz abisi tek maaş alıyo dye bizi sömürmeye kalkıyoalar anladınmı. biz iki kişi çalışıyoruz am aonlara vermek içinmi çalışıyorum
Pardon yanlis anlamissim. 2 kere okumustum oysaki yanlis anlamayayim diye :)

Olsun. Onun karisida calissin ozaman.
Sen onlarin rizki icinmi calisiyorsun cocugunun rizki icin mi?
Ben olsam ona verecekse ki verecege benziyor isten cikardim.

Ben calismiyorum calismayi cok istiyorum. Esim calisirsan karitini ben alirim sen cok israfcisin demisti. Ki dogru ben gordugumu almak isteyen biriyim. Ben dedim ben tasimasini bilmiyormuyum oyle birsey olsa ben isten cikarim demistim. Ben zaten istedigimi rahatlikla yapabilmek icin calismak istiyorum bide sanami vericem demistim.

Suna bak.kadini calistiriyor abisine veriyor. Ozaman desinki karicim benim calistigim yetiyor sne otur cocuguna bak.
Fazla geliyor senin calistigin demek ki abisine veriyor.

Kendi maasini verme sirf kendine harca.

Bebege kocamda bakmak zorunda. Bosuna baba degil. Evi gecindirmek ve coxugun ihtiyacini gidermek onun gorevi.
Sende dersin. Bebegin ibtiyaclarini gider evi gexindir. Benim maasim bana...

Yazmista arkafaslar sen kendi maasini bebegin ve kendin icin harca diye. Busefer cocugun her sorumlulugunu sana atacak.
Onunda bakmasi lazim. Ihtiyacini giderecek elbette.

Terbiyesizliğe bak ya.

El kadar cocuğunuzu bırakıp işe gidip akşama kadar milletin cenesini cekin, sonra da ben yiyemiyorums en ye diye abiye verin.

Ben sizin yerinizde olsam eve vereceğim parayı kısardım, nasıl gecindiryorsa gecindirsin. Bir cinnet herseyi cözer

işi bırakma sakın bu adamdan koca olmyaacağını biliyorsun zaten..ilerde o işe ihtiyacın oalcak çünkü..
işe devam et ama ne borç öde ne kocana para ver...madem parası çokmuş dağıtacak dağıtsın kime isterse...sorarsa da eltin gibi cevap ver,kıyafetime yetiyor ancak kazandığım para dersin..
ileri giderse de "sen benim hesabıma karışamazsın" dersin..

Resti çek anyayi konyayi görsün. Aptal midir nedir abisine acıyor da yeni doğum yapmış karısına anne sütüne muhtaç bebeğine acimiyor mu o aptal esin. Kimseye para falan vermeyeceksin madem çok paran var ben çalışmiyorum bu ailenin esegi ben miyim. Senin paran diye birşey yok çocuğun rizkini nasıl başkasına yedirirsin. Abin gecinrmiyor çünkü karısı mala gibi evde yatıyor ben beslemek zorunda miyim onları de.
Cocugumun rizkini yedirecek adama da koca demem ben.

paramı vermiycem diyerek zaten iyisini demişsin. beyefendi kendi parasyla borçları kapatsın sende bebeğinin ve kendi masraflarınla ilgilenirsin. abisi de geçinemiyorsa prenses karısına söylesinde yan gelip yatmak yerine destek olsun.

sonuna kadar haklısın canım ..benm eşimde öyleydi elalem yüzünden hergün kavga ederdik ama 15 yıl geçtikten sonra anladı ancak neyin ne olduğunu ..akıllanıyolar ama iş işten geçiiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…