bu kocaya ne denir

Bende dahil sinirli kk hatunlarının yanında bu yorum çok mantıklı çok beğendim

Bende dahil sinirli kk hatunlarının yanında bu yorum çok mantıklı çok beğendim
Yok be erkek milletinin karisindan yana oldunu gormedim dene tabi ins ise yarar ama konu kendi anasi abisi flan oljnca daglari deliolar mazallah annemin bi lafi var sarimsak icli disli sogan yalniz basli die biz el kizlari hep sogan olduk onlar sarimsak

Bayildim annenizin lafina aynen hepimiz olmasakta cogumuz böyleyiz. Benim en büyük derdim Allah basks dertvermesin insalllah

Valla benim kocam benden yanadır ben o şekilde iletişim kuruyorum işe de yarıyor. Bu kadar karamsar olmayın yahu

Valla benim kocam benden yanadır ben o şekilde iletişim kuruyorum işe de yarıyor. Bu kadar karamsar olmayın yahu
Ne guzel ama bizim buralarda analar erkek cocuklarini nerdeyse geri koyacaklar cikardiklari yere bide cok nazlilar kayinvalideler daha bebek agu agu derken ogretmeye baslamislar el kizini hor gormeyi Biz Allah Allah die sabir cekip duruoz bu memlekette kayinvalidelerde kudurmus boga gibi gozunu dikiolar yuvalarimiza cok afadersin biz bi tartisalim zevk duyuyolar hoslarina gidio sadece benm.icin gecerli deil kimi tanidysam hepside ayni seyi dio

Ne guzel ama bizim buralarda analar erkek cocuklarini nerdeyse geri koyacaklar cikardiklari yere bide cok nazlilar kayinvalideler daha bebek agu agu derken ogretmeye baslamislar el kizini hor gormeyi Biz Allah Allah die sabir cekip duruoz bu memlekette kayinvalidelerde kudurmus boga gibi gozunu dikiolar yuvalarimiza cok afadersin biz bi tartisalim zevk duyuyolar hoslarina gidio sadece benm.icin gecerli deil kimi tanidysam hepside ayni seyi dio bide cok meraklilar tepemizde gezmek istyolar her dakka boyle ana varken herif bana bakmaya firsat bulamiyoki

İsini tabiki birakma cikabilkiyorsan bir sure ucretsiz izin al kocana isi birakiyorum de ,
Bir digeride evdeki destegini cek ,
borc ,fatura ,kira ne varsa odesin evini gecindirsin ,
Egosunu tatmin edecek diye ezilmeyin

1sen sana katlyrm çok güzel demişsin bir ew weya araba borcu altna girersen sorun kalmaz ve kararlı ol bu sefer o senn yanına gelsin konuşmak istesin kararlığını koru bnce

Ayrı yatsın küssün, şakın sen adım atma taviz verme
Ayrıca baktın yardım etti abisine para verdi o ay borcu sen ödeme yardım ettiğine göre paran çok borcunda ödeyiver de
Bu adam tatlı dilden anlayacak gibi durmuyor ki Eminim konusmussundurda öyle, ne demek acındırmak falan ben salak mıyım 3 aylık bebeği bırakıp calısıyorumda birileri o sıcacık yataktan keyifle kalkıyo de baktın yine küstü yine adım atma kilit nokta bu bence getirirsen böyle dize gelir yoksa işin zor madem hep adımı sen atıyordun değiştir bakalım kendini bide böyle dene

Senin telefonuna ne oldu? Karman corman yazilar?
İsi birak ve bebegin yasini doldurunca yeni ise baslarsin. Gunah degil mi minnacik cocuga?

Sizin çalışmanız çok büyük yanlış olmuş
Eşinize söyleyecek çok şey var ama buraya yazamam!!

Elbette işinizi bırakmayın.

Yarın bir gün tek maaşla ihtiyaclarınızı karşılayamadıgınızda "neyse abisine para verecek bütcesi kalmadı" diyerek teselli bulacak degilsiniz.

Siz çalıştıgınız için bunları yaşıyor degilsiniz.
Eşiniz düşüncesiz biri oldugu ve öncelik sıralamasını dogru yapamadıgı için bunlar var.

Üstelik huylarını degistirmezse pek parlak bir geleceginiz oldugunu düşünmüyorum...
"Benim param, benim hayatım, ben bilirim" diyen birinin sizin ekonomik gücünüz olmadıgında "aile" olmayı anlayacagı zannetmiyorum. Aksine bu durumu sizin üzerinizde baskı uygulamak için kullanma ihtimali daha yüksek.

Çocugunuz için yatırım hesabı açın veya ev kredisine girin. Evin geçiminin asli sorumlulugu da eşinize kalsın.

Sizin çalışmanız çok büyük yanlış olmuş
Eşinize söyleyecek çok şey var ama buraya yazamam!!
Niye yanlis calismasi ben anlamadim. Yani bebegine guduz bakabilecegi doru duzgun güvendiği biri varsa niye calismasin ki. Okumus etmis meslegini eline almis firsati varken neden degerlensirmesin. Hee parasini vermesin kocasina kendine ve bebegine harcasin kalanini koysun kenara ama calissin. Bilmiyorum belki ben hep oyle gordugum icin bana normal geliyor. Benim ananem calismis babannem calismis annem calismis teyzelerim calisiyor ben 3 ay onceye kadar calisiyordum ve bu saydigim herkesin cocugu var. Tamam cocuga ilgi sevkat lazim tamam annenin kokusuna ihtiyaci var ama bu kadin gunde en fazla 6 yada 8 saat calisiyordur. Gun 24 saat alir gece koynunda uyutur gerekirse. Haftasonlari da var. Valla ben 3 aydir issizim huzursuzum resmen. 13 aylik kizim var evet onunla zaman cok guzel geciyor ama calismam lazim benim evde durabilecek bir kadin degilim ben. Bir seye bir faydam olmali. Beni yillarca okudan yediginden kisip beni okula gonderen anneme babama olan bircumu nasil oderim ben calismazsam. Ben simdi ben artik calismayacagim desem once annem kizar bana ben seni evde otur diye mi okuttum diye.

Bir şeye faydam olmalı demişsiniz!
Bebeği var bebeği!!!
Minicik anne kokusuna, varlığına muhtaç minicik bir Bebek
Şimdi ne oluyor?? Bu kadıncağız çalışıyor deli gibi
Paralar, hop abiye!
Eğer çalışmasaydı, kocası geçim derdine düşecek ve parasını saçmayacak,
Sorumluluğunun farkına varacaktı!
Kreş yaşı gelsin, o Zaman çalışsın tabi ki siz beni yanlış anlamışsınız
Destan yazmanıza gerek yoktu, sizde yeterince anaçlık yok sanırım o yüzden bakış açınız böyle..
İşsizsiniz ve küçük çocuğunuz olmasına rağmen rahatsız oluyorsunuz
annesiniz siz, öncelikle çocuğunuza faydanız olacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…