- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
İnatlaşmak yerine bence al karşına konuş biraz da duygu sömürüsü yap yeni hedefler koyun mesela atıyorum bu ay şunu yapalım paa artırıp gibi. Keşke bizde bol bol olsada abinlere de versek tarzı konuşman lazım bence. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır. Bakın abiniz kendini acındırıp bunu yapıyor siz aynı evin içinde gayli hayli yaparsınız
Yok be erkek milletinin karisindan yana oldunu gormedim dene tabi ins ise yarar ama konu kendi anasi abisi flan oljnca daglari deliolar mazallah annemin bi lafi var sarimsak icli disli sogan yalniz basli die biz el kizlari hep sogan olduk onlar sarimsakBende dahil sinirli kk hatunlarının yanında bu yorum çok mantıklı çok beğendim
Bayildim annenizin lafina aynen hepimiz olmasakta cogumuz böyleyiz. Benim en büyük derdim Allah basks dertvermesin insalllahYok be erkek milletinin karisindan yana oldunu gormedim dene tabi ins ise yarar ama konu kendi anasi abisi flan oljnca daglari deliolar mazallah annemin bi lafi var sarimsak icli disli sogan yalniz basli die biz el kizlari hep sogan olduk onlar sarimsak
AminBayildim annenizin lafina aynen hepimiz olmasakta cogumuz böyleyiz. Benim en büyük derdim Allah basks dertvermesin insalllah
Valla benim kocam benden yanadır ben o şekilde iletişim kuruyorum işe de yarıyor. Bu kadar karamsar olmayın yahuYok be erkek milletinin karisindan yana oldunu gormedim dene tabi ins ise yarar ama konu kendi anasi abisi flan oljnca daglari deliolar mazallah annemin bi lafi var sarimsak icli disli sogan yalniz basli die biz el kizlari hep sogan olduk onlar sarimsak
Ne guzel ama bizim buralarda analar erkek cocuklarini nerdeyse geri koyacaklar cikardiklari yere bide cok nazlilar kayinvalideler daha bebek agu agu derken ogretmeye baslamislar el kizini hor gormeyiValla benim kocam benden yanadır ben o şekilde iletişim kuruyorum işe de yarıyor. Bu kadar karamsar olmayın yahu
Ne guzel ama bizim buralarda analar erkek cocuklarini nerdeyse geri koyacaklar cikardiklari yere bide cok nazlilar kayinvalideler daha bebek agu agu derken ogretmeye baslamislar el kizini hor gormeyiValla benim kocam benden yanadır ben o şekilde iletişim kuruyorum işe de yarıyor. Bu kadar karamsar olmayın yahu
Ayrı yatsın küssün, şakın sen adım atma taviz vermekizlar selam yine ben aslinda herzmanki kavgalar ama bu sefer bana guc vermenize ihtiyacim var
kizlar ben dort ay once dogum yaptim bebegim uc aylikken isime geri dinmek zorunda kaldim cnku odememiz gerekn bi borc var esimin maasi anca ev ibtiyaclari bebegin masraflarina yetiyor. yani ben calismam lazim
ve esimin abisi biz iki kisi calisyoruz dye esimi somuren ben gevininemiyom dye surekli sikayet eden esimle ayni maasi alan bir eltim evde ogleye kadar yatar yer icer sefa surer
ve esimin bgun abisine abi gecibemiyosan soyle yardim eedeyim gni konusma yaptgini duydum dha incde oncde abisine para vermisligi cok
smdi soyleyin kixlar ben uc aylik bebegimi birakop ise gideyim borcumizu odeyelim dye esimde bol bol yiyip icen hesap kitap bilmez abisine yardim etmeye kalksin teoki gosterdim dye esim bana bggrdi sanae hesabima karisamazsin dedi ve suan ayri yatiyor bu n kocaya ne denir nasil yola getirilir hee bende dedimki madem abine yetecek kadar paran var borcumuu ode ne dye ben bebegimi birakip calisyorum benim kazandgimdan bes kr biriktirmem abine yeteck paran varsa borcuda oducek paran vardir dedim ve suan ayri yatiyor haksizmiyim kizlar onca fedaksrkik edip iki kurus kazanip birikim yapim borcunodemeknicin oda gitsin abisine yardim etsin hemde abisinin nekdar gereksiz para harcadgini gorurpdururken
Niye yanlis calismasi ben anlamadim. Yani bebegine guduz bakabilecegi doru duzgun güvendiği biri varsa niye calismasin ki. Okumus etmis meslegini eline almis firsati varken neden degerlensirmesin. Hee parasini vermesin kocasina kendine ve bebegine harcasin kalanini koysun kenara ama calissin. Bilmiyorum belki ben hep oyle gordugum icin bana normal geliyor. Benim ananem calismis babannem calismis annem calismis teyzelerim calisiyor ben 3 ay onceye kadar calisiyordumSizin çalışmanız çok büyük yanlış olmuş
Eşinize söyleyecek çok şey var ama buraya yazamam!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?