bu kocaya ne denir

evet bende o cinneti geçirdim vermiyorum dedim tekkr ne borca ne eve hiç birşeye vermiyorum hadi bakalım geçindir kendin dedim

sonuna kadar haklısın canım ..benm eşimde öyleydi elalem yüzünden hergün kavga ederdik ama 15 yıl geçtikten sonra anladı ancak neyin ne olduğunu ..akıllanıyolar ama iş işten geçiiyo
ohooo cnm banda herkes oyle dıyor akıllanır ama ne zman 15 yıl sonramı ben ozman napayım ben fedakarlığımı şimdi yapıyorum bebeğim benden ben bebeğimden mahrum kalıyorum kalıtelı bi hayat sunmak için tepesinde baş tacı edeceğine bana karışma sanane verme paranı ıstemıyom dye uzuyor

dedim deim canım aynılarını hep dedim güzellikle anlattım kavgayla anlattım hep anlattım ödememiz gerekn okadar borç varken ben hiç bişey almıyım borc bırıktırım oda abisine destek olsun ayy akıl alcak gbı deıl eşime çok kızgınım neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum

kızlar ben eşimi açıkcası çözemiyorum. mesela bir gün iyi oluyor abisini anlatıyor hiç harcamasını bilmıyor ben onun yerınde olsa para bile biriktiririm falan dyor. sonra zaman gecıyor bu konu açılınca veremezmıyım başı sıkıştığında yardım etcem tabi diyor. bende başı sıkışıyosa karısı çalışsın. ben çalışmıyo olsaydım biz bu borcu nasıl öducektık abin sana yardım etcekmıydı dyorum kı abisinden gecen sene cok buyuk nankorluk gördu kayınvalide yok kayınpeder var bizimle aynı yerde yaşıyor ve çok huysuz yaa kızlar ne blım kayınpederim kahrını çekıyorum bırde abının geçimini düşünüyoruz ve benim kocam Allah razı olsun dceğine sen benımle evlendın mecbursun dyor ben babamın evınde presnses gbıydım şimdi bunca şeye katlanmam anlayışlı sabırlı olmam bı mucizeyken eşim bna herseyi çok görüyor ben artık nasıl davrnayım ne yapayım

Çamur atmıyorum. Sadece gece kokusunu alsa yeter diye bir cümle kurdunuz da..evet herkesin annelik anlayışı farklı! Bu arada ne kadar öfkeli bir insansınız. Benim de çalışma hayatım oldu Koç grubunda büyüdüm ben. evlenince bıraktım işimi. Eşimle ortak kararımız çocuklarımızı benim büyütmem yönündeydi çünkü. Haddinizi aşmayınız. Burası kadınların birbirine destek olmaya çalıştığı bir site. Günlük hayattaki öfkelerimizi aktardığımız bir platform değil!

Eşinizle ciddi olarak konuşacaksınız
Eğer ağbiye destek çıkmaya devam ettiği takdirde ben yokum diyeceksiniz
Benim çevremde de var böyle ama adam çok çok zengin ve yedi sülalesine o bakıyor resmen. Ancak Evine gelince eli daha sıkı. Bu da hoş değil.

Abisine bakabiliyosa sana da baksın o zaman sende bırak işi gücü ve sadece çocuğuna bak.

Tam olarak nere de haddimi asmisim acaba sizi astiginiz noktadan sonra mi?
Gece kokusunu alsa yeter demedim gerekirse gece koynunda yatirir dedim.
Kadinlar birbine destek oluyor zaten, o yuzden kendi parasini kazanabilen bir kadinin isten cikarak hata yapmasini istwmiyor ve isi birakmamasi ici destek oluyorum. Size su saatten sonra cevap yazmayacagim. Zira fikirlerimiz hic uyusmuyor ben nedesem siz kabul etmeyeceksiniz siz ne deseniz ben kabul etmeyecegim. Bosuna tartismaya gerek yok.

bence paranızı vermeyin kararlı durum ama biz aileyiz edebiyatına da girmeyin onun da girmesine izin vermeyin. istediğini yap bende aileme yardım edicem deyin

Ya birinin kayninizla konusmasi gerekio sonucta o musallat olmus yani utanmiyorda bu kadr bu kadar kafasi basmio galiba valla bi ara benm.kaynimda yapmaya calisti odundur faturadir bilmem ne ( su faturamiz ortak bizim ev eski olsugu icin.) Hep odun parasi esimden kesiliodu bide biz iste oldugunuzdan sadce aksamlari yakiliodu soba eltim olacak adi kadinda aksama kadar yakiodu dakka basi sobadaki odun tutusmadan atip atip duruodu sicacik evinde o pineklerken benim afdrsin disarda totom donuodu bide basimiza kakiolardi odun daha kisin ortasinda bitti die bigun bktm su faturasinida 50 lira geliosa biz 40 lirasini verioduk hatta bi ara otomatik odeme talimati kaynimn kartindaydi bi odeme odeme bi borc geldi 3 ay bi 4 ay bi eljmizde skskti kendi kredi borcuna yatiracagim parayi bunlarin bok yemesi yzunden su faturasina yatirdim.esimde ne kadr zor durumda.kaldigimi.gordu bagirip cagirdim telfonda esime 6 ay fatura yatrmicam bu ne ya ben kaldim ortada gidip su saati alacam evi otel gibi kullanioz zaten bize gelse gelse ne geleck fatura ben onlarami çalışıyorum die kizdim haklisin dedi sok olmustum ilk defa abisine yengesine karsi korudu beni bidada odemedim faturayi 7 8 ay akllari baslarina geldi yoksa abisiyle yengesi yuzunden cok bosanma safhasina geldik

ne mecburiyetiniz varmış pardon. bu ne ya size yük oluyor resmen neden evliymişsiniz sizin hayatınızı zorlaştırmak için mi

ne mecburiyetiniz varmış pardon. bu ne ya size yük oluyor resmen neden evliymişsiniz sizin hayatınızı zorlaştırmak için mi

Peki acaba eltinizle yada esinizin abisiyle konussaniz? Direk olmuyorsa laf sokarak da olabilir.

Peki acaba eltinizle yada esinizin abisiyle konussaniz? Direk olmuyorsa laf sokarak da olabilir.
Bu seferde iki kardesin arasini bozdu olur gecinemiyo olur amaaaan ne olursa olsun valla boyle sinir olcama oyle sinir olurdum.bu arada baska kardesi buyugu yokmu esinizin o devreye girse en azndan

Aralarindaki iliskiyi bilemem tabiki ama hani muhabbet sirasinda konuyu borc istemeye getirip gecen bi arkadasim da benden istedi biz zaten zor geciniyoruz hayat sartlari cok zor iki kisi calismadan gecinilmiyor , bebegimi bile birakip ise gidiyorum malesef filan gibi seyler soyleyebilir diye dusundum.

Sen uzulecegine kocan uzulsun taviz tavizi dogurur . İsini kesinlikle bırakma bu devirde kadinin kesinlikle calisiyor olmasi lazım kendi paran gibisi yok. Kartini esine verme birak maasyla yetsin hepsine o zaman gondersin bakalim kolaysa.

Sen sorumluluk sahibisin kocan sorumsuzluk abidesi sen işten çık bence bir süre kendi kendine baksın bakalım neler oluyor eve sırtını sana dayamış oh mis gel keyfim gel

2 ay sadece 2 ay paranı verme

bak nasıl yola girecek ama sözünün arkasında dur ,
evin bütün yukunu üzerine alsın bakalım ,ozaman erkeklik taslasın sana ve abisine

erkek adam küsermiymiş bide yaaa

ben sana para vermeyim asıl sen benım kıymetii ozaman anlayacaksın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…