evet bende o cinneti geçirdim vermiyorum dedim tekkr ne borca ne eve hiç birşeye vermiyorum hadi bakalım geçindir kendin dedimTerbiyesizliğe bak ya.
El kadar cocuğunuzu bırakıp işe gidip akşama kadar milletin cenesini cekin, sonra da ben yiyemiyorums en ye diye abiye verin.
Ben sizin yerinizde olsam eve vereceğim parayı kısardım, nasıl gecindiryorsa gecindirsin. Bir cinnet herseyi cözer
ohooo cnm banda herkes oyle dıyor akıllanır ama ne zman 15 yıl sonramı ben ozman napayım ben fedakarlığımı şimdi yapıyorum bebeğim benden ben bebeğimden mahrum kalıyorum kalıtelı bi hayat sunmak için tepesinde baş tacı edeceğine bana karışma sanane verme paranı ıstemıyom dye uzuyorsonuna kadar haklısın canım ..benm eşimde öyleydi elalem yüzünden hergün kavga ederdik ama 15 yıl geçtikten sonra anladı ancak neyin ne olduğunu ..akıllanıyolar ama iş işten geçiiyo
dedim deim canım aynılarını hep dedim güzellikle anlattım kavgayla anlattım hep anlattım ödememiz gerekn okadar borç varken ben hiç bişey almıyım borc bırıktırım oda abisine destek olsun ayy akıl alcak gbı deıl eşime çok kızgınım neyin kafasını yaşıyor anlamıyorumResti çek anyayi konyayi görsün. Aptal midir nedir abisine acıyor da yeni doğum yapmış karısına anne sütüne muhtaç bebeğine acimiyor mu o aptal esin. Kimseye para falan vermeyeceksin madem çok paran var ben çalışmiyorum bu ailenin esegi ben miyim. Senin paran diye birşey yok çocuğun rizkini nasıl başkasına yedirirsin. Abin gecinrmiyor çünkü karısı mala gibi evde yatıyor ben beslemek zorunda miyim onları de.
Cocugumun rizkini yedirecek adama da koca demem ben.
Çamur atmıyorum. Sadece gece kokusunu alsa yeter diye bir cümle kurdunuz da..evet herkesin annelik anlayışı farklı! Bu arada ne kadar öfkeli bir insansınız. Benim de çalışma hayatım oldu Koç grubunda büyüdüm ben. evlenince bıraktım işimi. Eşimle ortak kararımız çocuklarımızı benim büyütmem yönündeydi çünkü. Haddinizi aşmayınız. Burası kadınların birbirine destek olmaya çalıştığı bir site. Günlük hayattaki öfkelerimizi aktardığımız bir platform değil!Kimse kimsenin anneliği sorgulayamaz once yerinizi bilin! Anaclik yok nedemek!
Bebegim 2 aylikti ben ise basladigimda emin olun gayette mutlu bir bebek!
Calisan anne cocuguna sefkat ilgi sevgi gosterenez mi?
Zaten oncelikle cocuguma faydam oluyor. Calisip calismamak kisinin tercihidir. Ben calisarak coguma hem maddi hemde manevi faydayi saglayabiliyorum. Sadece manevi faydayla yetinmiyorum.
Evet suan calismadigim icin rahatsizim cunku zaten calisirken de yapabildigim seyleri aynen yapiyorum suan. Calisirkenden fazlasini degil.
Konu icinde zaten soylemistim parasini vermesin esine esi akillanana kadar. Sirf o abisine para vermesin diye kendi ihtiyaclarindan niye vazgecsin, cocuguna daha kaliteli bir hayat verme sansini neden 3 yil 5 yil otelesin?
Lutfen su calisan anne cocuguna ilgi gosteremez kafasindan cikin lutfen, kendiniz yapamayacaginizi dusunuyorsaniz orasi sizin bileceginiz is. Ama yapabilenlere camur atip durmayin!
Eşinizle ciddi olarak konuşacaksınızkızlar ben eşimi açıkcası çözemiyorum. mesela bir gün iyi oluyor abisini anlatıyor hiç harcamasını bilmıyor ben onun yerınde olsa para bile biriktiririm falan dyor. sonra zaman gecıyor bu konu açılınca veremezmıyım başı sıkıştığında yardım etcem tabi diyor. bende başı sıkışıyosa karısı çalışsın. ben çalışmıyo olsaydım biz bu borcu nasıl öducektık abin sana yardım etcekmıydı dyorum kı abisinden gecen sene cok buyuk nankorluk gördu kayınvalide yok kayınpeder var bizimle aynı yerde yaşıyor ve çok huysuz yaa kızlar ne blım kayınpederim kahrını çekıyorum bırde abının geçimini düşünüyoruz ve benim kocam Allah razı olsun dceğine sen benımle evlendın mecbursun dyor ben babamın evınde presnses gbıydım şimdi bunca şeye katlanmam anlayışlı sabırlı olmam bı mucizeyken eşim bna herseyi çok görüyor ben artık nasıl davrnayım ne yapayım
Tam olarak nere de haddimi asmisim acaba sizi astiginiz noktadan sonra mi?Çamur atmıyorum. Sadece gece kokusunu alsa yeter diye bir cümle kurdunuz da..evet herkesin annelik anlayışı farklı! Bu arada ne kadar öfkeli bir insansınız. Benim de çalışma hayatım oldu Koç grubunda büyüdüm ben. evlenince bıraktım işimi. Eşimle ortak kararımız çocuklarımızı benim büyütmem yönündeydi çünkü. Haddinizi aşmayınız. Burası kadınların birbirine destek olmaya çalıştığı bir site. Günlük hayattaki öfkelerimizi aktardığımız bir platform değil!
ne mecburiyetiniz varmış pardon. bu ne ya size yük oluyor resmen neden evliymişsiniz sizin hayatınızı zorlaştırmak için mikızlar ben eşimi açıkcası çözemiyorum. mesela bir gün iyi oluyor abisini anlatıyor hiç harcamasını bilmıyor ben onun yerınde olsa para bile biriktiririm falan dyor. sonra zaman gecıyor bu konu açılınca veremezmıyım başı sıkıştığında yardım etcem tabi diyor. bende başı sıkışıyosa karısı çalışsın. ben çalışmıyo olsaydım biz bu borcu nasıl öducektık abin sana yardım etcekmıydı dyorum kı abisinden gecen sene cok buyuk nankorluk gördu kayınvalide yok kayınpeder var bizimle aynı yerde yaşıyor ve çok huysuz yaa kızlar ne blım kayınpederim kahrını çekıyorum bırde abının geçimini düşünüyoruz ve benim kocam Allah razı olsun dceğine sen benımle evlendın mecbursun dyor ben babamın evınde presnses gbıydım şimdi bunca şeye katlanmam anlayışlı sabırlı olmam bı mucizeyken eşim bna herseyi çok görüyor ben artık nasıl davrnayım ne yapayım
ne mecburiyetiniz varmış pardon. bu ne ya size yük oluyor resmen neden evliymişsiniz sizin hayatınızı zorlaştırmak için mikızlar ben eşimi açıkcası çözemiyorum. mesela bir gün iyi oluyor abisini anlatıyor hiç harcamasını bilmıyor ben onun yerınde olsa para bile biriktiririm falan dyor. sonra zaman gecıyor bu konu açılınca veremezmıyım başı sıkıştığında yardım etcem tabi diyor. bende başı sıkışıyosa karısı çalışsın. ben çalışmıyo olsaydım biz bu borcu nasıl öducektık abin sana yardım etcekmıydı dyorum kı abisinden gecen sene cok buyuk nankorluk gördu kayınvalide yok kayınpeder var bizimle aynı yerde yaşıyor ve çok huysuz yaa kızlar ne blım kayınpederim kahrını çekıyorum bırde abının geçimini düşünüyoruz ve benim kocam Allah razı olsun dceğine sen benımle evlendın mecbursun dyor ben babamın evınde presnses gbıydım şimdi bunca şeye katlanmam anlayışlı sabırlı olmam bı mucizeyken eşim bna herseyi çok görüyor ben artık nasıl davrnayım ne yapayım
Bu seferde iki kardesin arasini bozdu olur gecinemiyo olur amaaaan ne olursa olsun valla boyle sinir olcama oyle sinir olurdum.bu arada baska kardesi buyugu yokmu esinizin o devreye girse en azndanPeki acaba eltinizle yada esinizin abisiyle konussaniz? Direk olmuyorsa laf sokarak da olabilir.
Sen sorumluluk sahibisin kocan sorumsuzluk abidesi sen işten çık bence bir süre kendi kendine baksın bakalım neler oluyor eve sırtını sana dayamış oh mis gel keyfim gelkizlar selam yine ben aslinda herzmanki kavgalar ama bu sefer bana guc vermenize ihtiyacim var
kizlar ben dort ay once dogum yaptim bebegim uc aylikken isime geri dinmek zorunda kaldim cnku odememiz gerekn bi borc var esimin maasi anca ev ibtiyaclari bebegin masraflarina yetiyor. yani ben calismam lazim
ve esimin abisi biz iki kisi calisyoruz dye esimi somuren ben gevininemiyom dye surekli sikayet eden esimle ayni maasi alan bir eltim evde ogleye kadar yatar yer icer sefa surer
ve esimin bgun abisine abi gecibemiyosan soyle yardim eedeyim gni konusma yaptgini duydum dha incde oncde abisine para vermisligi cok
smdi soyleyin kixlar ben uc aylik bebegimi birakop ise gideyim borcumizu odeyelim dye esimde bol bol yiyip icen hesap kitap bilmez abisine yardim etmeye kalksin teoki gosterdim dye esim bana bggrdi sanae hesabima karisamazsin dedi ve suan ayri yatiyor bu n kocaya ne denir nasil yola getirilir hee bende dedimki madem abine yetecek kadar paran var borcumuu ode ne dye ben bebegimi birakip calisyorum benim kazandgimdan bes kr biriktirmem abine yeteck paran varsa borcuda oducek paran vardir dedim ve suan ayri yatiyor haksizmiyim kizlar onca fedaksrkik edip iki kurus kazanip birikim yapim borcunodemeknicin oda gitsin abisine yardim etsin hemde abisinin nekdar gereksiz para harcadgini gorurpdururken
kızlar hepinizin yazdılarını tek tek okudum Allah razı olsun fikirleriniz çok güzel. işimi bırakamam kızlar onun 3 kurusuna muhtac kalırsam burnumdan gelir ve bıdaha boyle işe giremem okuduğum okula tecrubeme göre olması gereken en iyi işteyim şuan. bebeğime annem bakıyor asla gözum arkada deil ama tabiki vicdanım okadarda rahat deil ama geleceği için çalışmak zorundayım. eşime gelince benim param bankaya yatıyor ve hiç çekmiyoruz borç birikicek onu ödüz. ama ben bana söz vermediği sürece asla o parayı eşime vermicem. bana küstü sen benim kıymetimi bilmıyosun sen görürsün bundan sonra beni flan dyor ama desin barışırsam haksız olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?