bu kocaya ne denir

İşi bırakıp bebeğinize bakmayı düşünmüyorsunuz o halde,maaşınız vermeyin,geçirirsin evi,borcuda ödesin,elinde 5 kuruş kalmayınca abisine zor verir. Özel bir durum olur destek olunur abiye/kardeşe vs ama bu durumun sonu yok ki,ne zamana kadar verecek. Siz minnacık bebeğin bırakıp işe gidiyorsunuz size,bebeğinize yazık değil mi.

2 ay sadece 2 ay paranı verme

bak nasıl yola girecek ama sözünün arkasında dur ,
evin bütün yukunu üzerine alsın bakalım ,ozaman erkeklik taslasın sana ve abisine

erkek adam küsermiymiş bide yaaa
paramı vermıyom zaten bırıkıyo bırıkıp akrabasına borç var ev borvcu onu ödücek. bende biriktirdigim parayı vermıcem abıne yetecek kadar paran varsa borcunuda ödeyeblırsın dedim

Peki acaba eltinizle yada esinizin abisiyle konussaniz? Direk olmuyorsa laf sokarak da olabilir.
sokuyorum siz tazminatınızı alıp borcunuzu öduceksınız bız bırıktrıyoz zor gecınıyoz dyom amaa kocam vereyım abı dedıkten sonra anlamı kalmıyo benım laflarımın

sadece konunuza odaklı yorum yapıyorum, diğer yorumları okumadım.
kardeş kardeşe ayardım etmeli, destek çıkmalı. ama sömürme olmamlı. borç olarak veriyorsa ya da ellerinden geleni yapıp yetiştiremiyorlarsa veya da eşiniz kendi harçlıklarından destek çıkıyorsa sorun yok bence.
ama sırf geçinemiyorlar diye destekleyecekse sıkıntı var orda. hani bu ay geçinemeyen gelecek ay da geçinemez, diğer ayda. yani bunun sonu yok. o yüzden onların da biraz harekete geçmesi gerek. ha şayet eşin tek başına yetebilecek kıvamdaysa, sen maaşını kenara at. ileride çocuğuna bir gelecek kurarsın ya da keyfi yazlık alırsın, bağ-bahçe alırsın, araç alırsın. illa kendiniz için bişeyler yapabilirsin.

Valla işin gene en iyi noktasına gelebilirsin ama cocugunla g eciremedigin günleri geri getiremezsin abisine verecek parası varsa borcu ödeyecek parayida bulur ne kendini yipratacaksin is diye baksın kormu calisiyosan da 5 kuruş verme diyecem ama aynı evde o çok zor illa sendende gidecek erkek milletine yürek acımaz bosveeeeerŕrrrr

Ya bundan sonra daha ne yapcakmis Allah askina hem karisi deil kardesine baksin hem yatagi ayirsin bide goz dagi versin bide kiymet bilmeyen sen ol ne ala memleket o senin kiymetini bilmek bile istemio demekki birak naparsa yapsin sen yumusarsan kabul ettrdim der veya 2 gun susar 3. Gun ayni sey olur verme zaten paranida hicbirsryin garantisi yok neler var su hayatta

Hic kimsede ailen kadar arkanda durmaz bunu sakin unutma ayni yatakta yattigin kocan dahi gormez seni bu nankorluk baska bisey deil sen onun icin emek ver bide evlat ver hala gozardi ediliyorsun lafinin hukmu yok senin o evde

Adam Hyat arkadsi deilde kendini rahatlatmak icin birini almis gibi yanina bekar hayatindan cikamamis belliki bekarkan abisini sirtlarsa sirtlSin ama artik bi yuvasi var bence sen dik dur hic bisey olmamis gibi durumdan rahtsiz olmamis gibi sonucta kendi istedi kendine bak bebgine bak iki gun sonra onunda akli basina gelir elbet o zamnda sen sirt cevirirsin rabbim islah etsin en kisa zamnda istende xikma bence nasilsa para vermicen en azindan onun 3 kurusuna tah etmessin ayaklarinin ustunde durup ona abisi gibi ihtyacin olmadigini guclulugunu ve kararinin arkasinda dur isten ciksan duzeleceginin ne garantisi var dusunen adam kendi borcu varken refah icinde deilken suan dusunurdu bunu zaten oyle deilmi

"O verdiğin parada benim de hakkım var. Helal etmiyorum" denir.

Eşim de bir ara kaynıma durmadan para veriyordu -ki kaynım tembelliğinden çalışmıyordu- bir gün patladım. "Ben çalışıp didineyim sen tembelliğinden çalışmayan adama emeğimi yedir. Başlarım böyle işe!" dedim. O gün bugündür para veremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…