bu kocayla ne yapıcam???

Kızlar eski konularımı bilirsiniz.ben bu adama ne yapsam boş.kavga etsem aynı ,alttan alsam aynı,gülsem aynı ,ağlasam aynı.değişmiyor ve daha da fena oluyor. Şiddet vardı ve son bir yıldır hakaret de var.fakat ortada iki küçük çocuk var ve asla boşanmamı desteklemeyen ailem var.sadece daha ne yapayım???bilmiyorum.çok yoruldum hem de çok...
Şiddet varsa boşan derim. Boşanamam gücüm yok diyorsan para biriktir bir süre. Alttan alınca da el kaldırıyor mu?

Nasıl davranacağımı şaşırdım artık.bana geçen gün vurdu ve kafamdaki ağrı bir haftadır geçmiyor.her vurduğunda kafamı yumruklayıp küfürler ediyor.6 ay kadar ayrı kaldım ama iki küçük çocukla boşanmamı ailem isteyecek durumda değildi.geri döndüm birkaç ay önce.geçen gün çocuk hasta diye sinirlenmişmiş:KK43:((
simdi 3.ye hamilesin dimi

Bu adamdan dayak yiceğime beni istemeyen ailemle kavga ederdim, yanlarına giderdim. Onlara daha az yük olmak içinde işe girerdim. Kendi düzenimi kurana kadar idare edeilirdi en azından.... bi düşün istersen. Ha tabi boşarım kocaya küsüp gitmem yani..

Guzel kardesim Allah yardimcin olsun..bosan kendi hayatini kur kimseye kendini ezdirme demek isterdim ama suanki sartlarinda mumkun degil gibi.su sartlarda tapabilcegin en iyi sey esin ne yaparsa yapsin o yokmu gibi davran duygilarin incinmez en azindan kendini maddi manevi olarak ayrilagin zamana iyi hazirla.ne zamanki kimseye muhtac olmadan yasayacagini aklin kesti o zaman esine hayatinda yiyebilcegi en buyuk tekmeyi at ve kendi hayatina bak.

Aileniz şiddet gördüğünüzü bilmiyor mu? Eğer biliyorlarsa nasıl bile bile boşanmanızı istemiyorlar.

Aileniz şiddet gördüğünüzü bilmiyor mu? Eğer biliyorlarsa nasıl bile bile boşanmanızı istemiyorlar.

Tatlim arkadasmzn yasadklarnin tek sebebi koca olamaz aile gercek bi aile gibi davransa zaten koca bu kadarna asla cesaret edemez.

Ailen olmadan yapamaz misin acaba? Bu adamin elinde omrunun curumesini, Allah korusun kalici bir hasar vermesini mi bekleyeceksin? Meslegin var mi bilmiyorum ama az biraz kendine guven.meslegin yoksa meslek edin.gerekirse git pazarda limon sat ama kendi ayaklarin ustunde asagilanmadan, hor gorulmeden dimdik yasa.

Tatlim arkadasmzn yasadklarnin tek sebebi koca olamaz aile gercek bi aile gibi davransa zaten koca bu kadarna asla cesaret edemez.
O da doğru haklısınız valla. Gerçek bir aile olsa çoktan boşatıp yanlarına almaları lazımdı.

Kardes senin konularina cok üzülürdüm, birkac
Senedir derdin ayni.
Anlamadigim, neden 2. cocuk, 3. cocuk yapiyorsun.
Adam evliligin basindan beri cektirmedigi kalmamis.

Birinci cocugu alip babanin evine gitseydin , onlarda
Ayrilmana tepkili olmazdi belkide.
Allah yardimcin olsun.

Siz ölünce çocuklarınıza kim bakacak onun yerini hazırlayın bari,çocuklarınız var diye ayrılmıyorsunuz ya,ölünce belki bakan olur.
Ti Allam ya,çocuk olayından iyice tiksindirdi burada okuduklarım zaten istemiyorum.Çocuk var diye ölüme bile razısınız yeter ki ayrılmayın.
Kafaya vuran insan parçasını adam etmeye kalkışmak büyük iş,sizde de çocuk olunca o işler zor.

Siz ölünce çocuklarınıza kim bakacak onun yerini hazırlayın bari,çocuklarınız var diye ayrılmıyorsunuz ya,ölünce belki bakan olur.
Ti Allam ya,çocuk olayından iyice tiksindirdi burada okuduklarım zaten istemiyorum.Çocuk var diye ölüme bile razısınız yeter ki ayrılmayın.
Kafaya vuran insan parçasını adam etmeye kalkışmak büyük iş,sizde de çocuk olunca o işler zor.

Haklisin canim ama..bir kadini tamamlayan duygu anneliktir bizim yaradilismz bu kimse kocasi icin cocuk dogurmaz..birde cahilsen ol yazmissin..bizi cahil olmak zorunda birakanlar kiziz veya kadiniz diye bizi cahillige itenler olse dunya daha guzel olmazmi

Haklisin canim ama..bir kadini tamamlayan duygu anneliktir bizim yaradilismz bu kimse kocasi icin cocuk dogurmaz..birde cahilsen ol yazmissin..bizi cahil olmak zorunda birakanlar kiziz veya kadiniz diye bizi cahillige itenler olse dunya daha guzel olmazmi
Her kadının yaradılışında annelik yok,en basit örneği benim.
Hadi beni geçelim annem,ben 2 yaşındayken ayrılmış babamdan,okumamış köylü kadını,iki kız çocuğu ile.Şehrin göbeğinde,ne yaptı etti kocası olacak sümsüğe boyun eğmeden bizi büyüttü,İki küçücük hem de kız çocuğu.Dedem ve anneannem sürekli gelir tehdit ederlermiş annemi,döneceksin geri diye,hayal meyal hatırladığım noktalar var.
Dolayısıyla çocuklarınız sizin için sadece bahane,en azından bana inandıramazsınız çaresizliğinizi çünkü karşımda annem gibi bir örnek var.

Her kadının yaradılışında annelik yok,en basit örneği benim.
Hadi beni geçelim annem,ben 2 yaşındayken ayrılmış babamdan,okumamış köylü kadını,iki kız çocuğu ile.Şehrin göbeğinde,ne yaptı etti kocası olacak sümsüğe boyun eğmeden bizi büyüttü,İki küçücük hem de kız çocuğu.Dedem ve anneannem sürekli gelir tehdit ederlermiş annemi,döneceksin geri diye,hayal meyal hatırladığım noktalar var.
Dolayısıyla çocuklarınız sizin için sadece bahane,en azından bana inandıramazsınız çaresizliğinizi çünkü karşımda annem gibi bir örnek var.

Yine guzel yazmissin ve haklisin..annen gercekten cok guclu kadinmis Allah razi oldun ondanki senin gibi guclu bi evlat yetistirmis..kimsenin cocuklari icin kocasina katlanmasini bende kabul etmem..ama annelik sorumluluktur sartlari iyi ayarlamak gerek cocuklarini incitmeden bi hayat kurmasi gerek..ki ben yillarca annemin babamdan ayrilmasi icin gayret gosterms biriyim.

Yani olmazki bu nasıl evlilikkk..mutlu olmak varken ...aynı şeyleri bende yasadmmm...eski eşim sürekli şiddet uyguluyodu..ben gidim diye yapıyoooomuşşş.olmadk şeye kusur bulup dovuyoduuu...en son olumle sonuçlanıcak dedim terk ettim..ailemde sahip çıktı ve 3 sene sonra hiç aklımda yokken erkeklerden nefret ediyodummm...internet te şans eseri biriyle tanıştımmm...benden 14 yaş büyük bana hiç yalan soylemediii...koyde yaşıyorum dedi...tanıştık konuştukkk...anlaştık 6 ay sonra ailesi istemeye geldi...evlendikkk...suan 3 senelik evliyimmmm ..çok mutluyum ksdn değerini biliyo....kızsam bile alttan alıyo...çunku neden seviyoooooo....evlilik nedir biliyoooo....eski eşim beni aldatıyomuş...zayıf insanlardan hoşlanıyomuşşşl...bende yol yakınkennnn vazgeçtim...çok aradı sordu..kale almadmmmm...iş işten geçti herşey vaktiyle iyi olur.ama çocugumda olmadıııı...iyi ki de o zamn olmamışlş....şuanda aynııı çocugum olmuyo sorun eşimdeeee.....biraz da bende ama beni kırmıyoııı..olursa olur diye olmazsa yer içer gezeriz diyoooo.eş b uyu dur...bence kusura bakma kafanı şişirdimmmm.ayrıll...senin arkanda durmayan bir aileyi umursama...iş bulll çalış...çocuklara önce zor gelir ama sonra alışırlar...bu sennn hayatnnnn...çocuklar yarn iş bulur evlenir giderleerrr..şiddetin sonu olume bile gotururrr..o zamn çocuklarn ne olacak onu duşunnnnn...ayaklarının üzerinde durrrr..iş bul para biriktirrr..zaten nafaka verirrr...haystını duşunnnn...geç kalma bu hayat senin...o babannn yanında kala kala çocuklarda aynı olur ileride...onlarn psikolojisinşde duşun onlar zamnla seni anlar...uzme kendiniiii
Senin klavye eko yapıyo galiba

Boşanmak için ailene ihtiyacın yok
Döven koca o kadar kolay boşanır ki
Karakola gitmene bakar her şey
Orda zaten ne yapacağın hakkında polisler seni yönlendiriyorlar
İlk eşim üniversite mezunu,aklı başında,bir şirketin genel müdürüydü ama bir tartışmamızda kızımın önünde kafama vurdu ve anında polisi aradım ağlayarak
Gerisi çorap söküğü gibi geldi
Darp raporu ve boşanma
Şimdi nafakasını ödüyor ve çocukları mahkeme gününe göre görüyor
Ben tekrar evlendim ve binlerce şükür değil vurmak elime çöp batsa üzülecek bir eşim var
O adamı çekseydim eğer hayatım korkunç olurdu
Ben tek bir tokatla boşandım çünkü sonu gelecekti ve kızımın önünde vurdu bunu kaldıramazdım asla
Bir an bile pişman olmadım
İşim yoktu,ilk çocuğum otizmli
Ama korkmadm sen de korkma
Ailem de boşanmamı istemedi ve fazla da sahip çıkmadı
Koca kadınlarz boşanmak için aile onayı şart değil
Korkma sen de
Çocukların seni böyle göre göre ilerde çok büyük travma sahibi olacaklar
Bir kadın bir çok şeye sabredebilie ama şiddet ve aldatma asla asla kabul edilmez

Kızlar eski konularımı bilirsiniz.ben bu adama ne yapsam boş.kavga etsem aynı ,alttan alsam aynı,gülsem aynı ,ağlasam aynı.değişmiyor ve daha da fena oluyor. Şiddet vardı ve son bir yıldır hakaret de var.fakat ortada iki küçük çocuk var ve asla boşanmamı desteklemeyen ailem var.sadece daha ne yapayım???bilmiyorum.çok yoruldum hem de çok...
madem boşanamıyosan kabullenmek en iyisi canım. olanları unut hiç üzülme. evini temiz tut bakımlı ol çocuklarını güzel yetiştir. eşininde sinirleneceği şeyler yapma ayrıca eşinin seni sevmesi için küçük oyunlarda yapma çünkü adam hoşlanmıyo. inşallah düzelir her şey

Back
X