- 15 Aralık 2013
- 1.714
- 2.585
- 333
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem boşanamıyosan kabullenmek en iyisi canım. olanları unut hiç üzülme. evini temiz tut bakımlı ol çocuklarını güzel yetiştir. eşininde sinirleneceği şeyler yapma ayrıca eşinin seni sevmesi için küçük oyunlarda yapma çünkü adam hoşlanmıyo. inşallah düzelir her şey
ailesi boşanmasını istemiyo ve ekonomik özgürlüğü yok ne yapsın. ben öğretmenim ve istediğim an eşimi boşarım. ama bu bayanın böyle bir şansı yok.Yok artık. Niye kabulleniyo ya bide bakım yapacak evini temizlicek kim için ne için Allah aşkına söyle akıllar verip durmayın ya
ailesi boşanmasını istemiyo ve ekonomik özgürlüğü yok ne yapsın. ben öğretmenim ve istediğim an eşimi boşarım. ama bu bayanın böyle bir şansı yok.
anlamadm arkadaşm ne demek istiyorsunSenin klavye eko yapıyo galiba
Değişmez boşuna beklemeyin. Bunu göz önünde bulundurup ona göre yolunuzu çizin.Kızlar eski konularımı bilirsiniz.ben bu adama ne yapsam boş.kavga etsem aynı ,alttan alsam aynı,gülsem aynı ,ağlasam aynı.değişmiyor ve daha da fena oluyor. Şiddet vardı ve son bir yıldır hakaret de var.fakat ortada iki küçük çocuk var ve asla boşanmamı desteklemeyen ailem var.sadece daha ne yapayım???bilmiyorum.çok yoruldum hem de çok...
Haklisin canim ama..bir kadini tamamlayan duygu anneliktir bizim yaradilismz bu kimse kocasi icin cocuk dogurmaz..birde cahilsen ol yazmissin..bizi cahil olmak zorunda birakanlar kiziz veya kadiniz diye bizi cahillige itenler olse dunya daha guzel olmazmi
ya bırakın şu savunmayı allahını severseniz
bi kadını tamamlayan annelikmiş?
anne ol(a)mayanları eksik olmakla itham ediyorsunuz farkında mısınız?
üstelik böyle bir evliliğe 3. çocugu da getiren adam da kadın da suçlu. burada tek suçsuz çocuklar.
cahillik falan da değil, gidip sağlık ocağından hap isteyip gizli bile kullanır insan
Canim niyetum senin yarana tuz basmak degil..Rabbimin bize vermis oldugu yaradilis fitratindan bahsediyoruz...
Ayrica bizim toplumumuzun en buyk sorunu cahillik ve cahilligin sebep oldugu saygisizlik..burda insanlar suanda icinde bulunduklari caresizlikten kurtulmak icin fikir almak istiyor.kimse sizden neden cocuk yaptin diye hesap sormanizi
beklemiyor.
herkesin durumu aynı olmuyo işteIyi de bir de ödüllendirsin oldu olacak. Öyle adama yağmurlu havada su vermem
Kızlar kafama iki kez hızlıca yumrukladığı için bir hafta boyunca başağrısı çektim.ve bu kafama aldığım 3.olayı.boşanmaya kalkıştım geçen sene ama uzun bir ayrılıktan sonra geri geldim.çünkü çalışsam çocukları bırakacak bir ailem yok.bu arada 3.çocuk karnımda öldü.
Eşim beni sevsin, saysın, vurmasın diye hala hiçbirşey olmamış gibi davranıyorum.tepki göstersem daha da kötü oluyor.gülsem bak gideceği yer yok diyor.yani çok zor durumdayım.ve sinirlerim alt üst durumda. Çocuklarıma bağırıp duruyorum.en kısa zamanda bir psikologla görüşüceğim.bu arada 4 aydan beri prozac kullanıyorum ama işe yaramıyor.çok üzgünüm ve kimsenin bu yaşadıklarımdan haberi yok...
Sağolun.ama gerçekten sadece çocuklarım için bu evlilik yürümek zorunda ve sadece onlar için ayaktayım zor olsa da.bu arada başımda ara ara ağrı oluyor bu darbelerden dolayı.birgün beyin kanaması geçirmemek için susmaya ve iyi davranmaya mecburen devam ediyorum.Bebegin icin cok uzuldum.Allah yardimcin olsun cnm..herkesin hayatinda basetmek zorunda oldugu bircok sorun var bazi sorunlar zamanla geciyor bazende kangren misali sorun surekli buyuyor..su bi gercek ailen arkanda olsaydi esin sana bunlarin hicbirini yapamazdi.ayrilil cok zor olabilir bu sartlarda birde esinle basetme yollari gelistir sana zarar vermesini engelle..birde cok evlatlarinin ve kendinin cok degerli oldugunu unutma.
Allahım gözlerim doldu,tutuyorum resmen akmasınlar diye...Sağolun.ama gerçekten sadece çocuklarım için bu evlilik yürümek zorunda ve sadece onlar için ayaktayım zor olsa da.bu arada başımda ara ara ağrı oluyor bu darbelerden dolayı.birgün beyin kanaması geçirmemek için susmaya ve iyi davranmaya mecburen devam ediyorum.
Sağolun.daha önce yüzüme vurmuştu ve morarmıştı.o yüzden herhangi bir iz, morluk kalmasın diye kafamı yumrukluyor vahşice.ve birkaç ay önce evin ihtiyaçlarını aldım diye parasını boşa harcamışım düşüncesiyle bıçak çekti.5 yaşındaki çocuğum baba diye bağırınca bıraktı.ve o günde boynum morarmıştı.offf böyle anlatınca daha bir kötü oldumAllahım gözlerim doldu,tutuyorum resmen akmasınlar diye...
Arkadaşım bu adamın niyeti belli.
Bu adam resmen kafana vuruyor hem de defalarca.
Allahım korusun ya...
Nolur kaç,kurtar kendini.
Ailene gidemiyorsan sığınma evine git.
Nolur doğurma artık nolur...![]()
Sığınma evine gidemiyor musun?Sağolun.daha önce yüzüme vurmuştu ve morarmıştı.o yüzden herhangi bir iz, morluk kalmasın diye kafamı yumrukluyor vahşice.ve birkaç ay önce evin ihtiyaçlarını aldım diye parasını boşa harcamışım düşüncesiyle bıçak çekti.5 yaşındaki çocuğum baba diye bağırınca bıraktı.ve o günde boynum morarmıştı.offf böyle anlatınca daha bir kötü oldum![]()
O geçici bir çözüm olur benim için bunun sonrası var.çocukları okul çağına getirip yarım gün çalışmayı düşünüyorum ama boşanmam imkansız iki küçük çocukla.çünkü destekçim yok.Sığınma evine gidemiyor musun?