bu konu canimi cok sıkıyor ;-(

Konu sahibi ben hayatımda kimseyi kınamadım. Ama gerçekten şunları yemek için biraz noksan olmak gerekir diye düşünüyorum. Siz öğretmen misiniz gerçekten?
Ciddi mi ya bu bayan öğretmen mi inanmak istemiyorum eğer bu öğretmen sen ben mesleğimden istifa ederim bu nasıl bir zihniyet ya

Kadın gitmiyorsa sen gururlu ol ve o adamı bırak git...

Merak ediyorum bunu kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz ya....
Gencecik insansınız yazıktır yahu....
Hadi medenice evlwnip ayrılmış olsa tamam dersin de.adam hala evli yahuuuu.
Ama ama nikahı yokki ile mi kandırıyosunuz kendinizi.

Ayni hikaye arkadasimin ev arkadasinda vardi.
Adam evli bir cocugu var karisini hic sevmiyor aile zoruyla evlenmis, kesinlikle ayri yatiyorlar ayni evin icinde dusman gibiler, kadinin suratina bile bakmiyor sirf aile zoruyla oldugu icin ve kadin gitmek istemedigi icin birlikteler vs vs.
Ve sonra adamin telefonunda kadinla mesajlari yakalaniyor, karicim yemin ederim benim o kizla bi alakam yok, yapisti yakama gitmiyor, ben seni seviyorum bilmiyor musun...
Ve kadin 2 bucuk aylik hamile

Hala yutuyor musunuz bu numaralari?

Ya nerden biliyorsun sevmediğini yatmadığını.
Kim kimi sevmeden evleniyor çocuk yapıyor su devirde?
Allah aşkına az biraz akıllı olun bugün karısını aldatan yarın sizin aldatiiiir.
Sevmiyor eminim,yatmiyor eminim. İkinci çocuğu yaptıklarından kazayla olmuş eminim dersiniz.
Memlekette başka erkek mi yok ayrica?

La fonten den masallar.... duyda inanma. Adam paso yalan sallıyor. Bazılarını sonradan öğrenmişsin. Demek kafi gelmiyor.

İmam nikahlı da olsa bi eşi ve de çocuğu var. Sen sadece ikinci kadınsın. Bunu anlayamadın mı?

Şoktayım! Şaka gibi ya, karısını aldatıyor adam ve iki tarafa da güzelce yedirmiş. Neydi bu imam nikahı 3-4 kadın falan alabiliyordu adam sanırım. Neyse siz de iki kız arkadaşınızı daha alır gidersiniz bi dahaki sefere. 4-4lük tamamlanırsınız. :)

Sen suanda ikinci kadin durumundasin farkinda misin ?
Ve adam imam nikahi ile bile olsa "evli" ve sen hala rahatca Sevgilim diyebiliyorsun. Kadinin eve geri dönmesine takilma bence sen boyle bir adamla iliski yasiyorsun bence otur bunu bir dusun.

Milyonlarca erkek icinden bunu nasil buldunuz?biri bana bu tur adamları tasvir edebilir mi? Cevremde hic yok cok sukur.☺☺ yani cok mu zengin cok mu yakisikli?nasil bir adam bu ki bu karim eve dondu diyince oha noluyoz ya demediniz?

Hep istediğim ama bir türlü bana denk gelmeyen ilişki tipi... Negzel bir adamı paylaşacaksınız. Yarın öbür gün üç odalı bi ev tutarsınız, bi oda sana, bi oda diğer hatuna bir oda da doğacak çocuklarınıza. Çocukları hep birlikte büyütür, evde iş bölümü yapar mutlu mesut yaşarsınız

Koca Türkiye'de zorla evlendirilmeyen, eşini sevmediğini iddia etmeyen, mutsuz olmayan, eşiyle evliliği fiilen bitmiş olmayan, eşiyle sevişmediğini iddia etmeyen, bir sebepten boşanamadığını ileri sürmeyen bir adam kalmadı mı da neden sen ve senin gibi kızlar inatla gidip bu adamlara yanaşıyor? Cidden koca ülkede adam kıtlığı mı yaşıyorsunuz?
Neden düzgün karakterli biri değil de inatla gidip olmayacak adamları seçiyorsunuz? Sen mazoşist misin?
Hiç evlenmediysen hele ne işin var çocuklu adamla senin?
Üstelik adam sözde eski karısıyla aynı evde yaşıyor. Siz hayatı asla vazgeçmem adlı dizide falan mı yaşıyorsunuz ya? Senin birlikte yaşamadığın sevgilinle sözde eski karısı birlikte yaşıyor farkında mısın? He evet kesin ev arkadaşı gibidirler, uyu sen uyu!Bir de resmi nikah yapmadığı kadından çocuk yapmış, çocuğa kendi soyadını bile vermemiş. Kendi çocuğunu düşürdüğü durumdan anla sen, seni ne gibi durumlara düşürebileceğini.
Bana kalırsa ikinci kadınsın sen haberin yok. Bunun da ötesinde karısının haberi olduğu ve de bir şekilde kabul görmüş bir kuma adayısın bu da en çarpıcı durum tespiti olsun sana. Yedirebiliyorsan devam et ne diyeyim, afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…