Bu konu hakkında yorumlarınız nedir?

pinklady16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
160
131
33
35
Sizce evlilik, hayatımıza birinin dahil olması kader işi mi? Yani siz insanlara şans veriyor ancak bir türlü ısınmıyorsanız, sizin istediğiniz insanlarla da işler yoluna girmiyorsa bunu nasıl yorumlarsınız? Çok merak ediyorum hayatım boyunca hep böyle mi olacak. Böyle durumları yaşayan insanlar varsa özellikle onların hayatlarında ne oldu merak ediyorum.

Bence tamamen nasip işi. Yani kısmetinizse eğer Allah sizi ona onu size ısındırıyor. Yani basiret bağlanıyor. Tabi sonradan bazı gerceklerin farkına varsanızda o sizin kaderiniz yapacak bişey yok

Evlilik kader. Ben ki evlenene kadar her şeye dikkat ederdim. Tanıştığım insanın en son ilişkisi ne zaman olmuş diye sorardım. Ilişkisi yeni bitmişse hiç görüşmek istemezdim. Hem o insana yara bandı olmayım. Hem de eski sevgilisinin barışma ümidi varsa onu yikmayim derdim. Ama sonunda evlenmiş boşanmış 2 çocuklu bir adama aşık olup. Kısa sürede evlendim. Şimdi de boşanma aşamasındayim. Nasip yani. Yaşadıklarının öğreteceği bir şey var.

Evlilik kader. Ben ki evlenene kadar her şeye dikkat ederdim. Tanıştığım insanın en son ilişkisi ne zaman olmuş diye sorardım. Ilişkisi yeni bitmişse hiç görüşmek istemezdim. Hem o insana yara bandı olmayım. Hem de eski sevgilisinin barışma ümidi varsa onu yikmayim derdim. Ama sonunda evlenmiş boşanmış 2 çocuklu bir adama aşık olup. Kısa sürede evlendim. Şimdi de boşanma aşamasındayim. Nasip yani. Yaşadıklarının öğreteceği bir şey var.
Kader dostum kader... Olmayacağını biliyorsun ama o evlilik de oluyor boşanma da oluyor, istemesen de oluyor... Benzerini yaşadım... Asla asla dememek lazım şu hayatta..... Şu da var bir zaman sonra acılar derine gömülüyor ve Bi şekilde hayat devam ediyor... Allah hepimize yardım etsin...

Sizce evlilik, hayatımıza birinin dahil olması kader işi mi? Yani siz insanlara şans veriyor ancak bir türlü ısınmıyorsanız, sizin istediğiniz insanlarla da işler yoluna girmiyorsa bunu nasıl yorumlarsınız? Çok merak ediyorum hayatım boyunca hep böyle mi olacak. Böyle durumları yaşayan insanlar varsa özellikle onların hayatlarında ne oldu merak ediyorum.
Nasip , kısmet.

Kendi istediğimiz ve bizi isteyen insanlara karşı farklı davranışlar sergileriz.Bu yüzden de işlerin yolunda gitmediğini varsayarız. Bir noktada tabii ki kadersel kesişimler var ama özgür irade de var ve insanın kendi davranış kalıplarını dışardan bir gözle inceleyip düzeltmesi de önemli bir durum.

Back
X