bu konuda ben mi haksızım acaba?

bırakın yaaa
zeytin arkadaş kendi doğrusunu yaşıyor
bu kadar kişinin dediğinin bi anlamı yok ama merak ettim niye paylaşıyosun madem..
sen zaten acıyı yaşamaya hazırmışsın be canımm
walla gerildik burda hepimiz..
benim bile arayıp ne yapmaya çalışıyosunuz diye isyan edesim geldi
sen sakin sakin otur canım..
yarın da başka bi topicle karşımızda olursun (Allah korusun tabii)
ama yol yakınken insan tepkisini koymalı..
bu ne casaret ne mantıktır anlamadım gittiii walla

zeytin eşinin telini ver bari biz arayalım Hayda yaa burda kaç kişi sana yazıyor derman olmaya calısıyo.
bu tatile gidilmeeyecek diye tavrını koy ara cabuk eesini. kardesinede söyle arayıp

ben olsam kızardım valla ne demek bensiz tatile gidecek ben evde köskö oturucam üstelik kızkardeşimle
ya sen de yarın gideceksin yada ara ben benimle tatile gitmeni istiyorum tavrını koyacaksın
iyi sabretmişsin

zeytin96 dut yemiş bülbül gibisin.
neden iki kelimede sen yazmıyorsun anlamış değilim.
benneyaptımki
karşıdan seyredip duruyon.

kız saçların lüle lüle
zeytincim sana güle güle..
madem konu açtın bu kadar insan da burda senin için
nezaketen cevap verseydin be kuzucum..
yoksa oturup ağlıyomusun..
yoksa yoksaa bekleneni yapıp dur demeyemi gittin?
neyse sana hayatında mutluluklar, bense artık kaçaaarrr

zeytin çok mu sabırlı ve anlayışlısın yoksa bize şaka mı yapıyorsun.
sen küs böyle kendi kendini ye onlar gidip tatil yapıp keyfini çıkartsın.
şimdi anlamadığım şey senin akrabanın yanına gidecekler, eşin orada kalmasa bile akrabalar demeyecek mi bu kızın eniştesi ile ne işi var, niye karısı gelmemiş bu adam tek başına diye söyleyecekler.
sonuçta denize beraber girilecek ben çıkacak dedikodoyu düşünemiyorum.
hele ki bandırma gibi bir yerde.
kimse yalnış anlamasın ama erdek ve bandırma tarafında böyle şeyler çok dedikodu olur.

Arkadaşlar bence biz boşuna kendimizi paralamayalım zeytin arkadaşımız kırgınlığından dolayı beklemeyi düşünüyor galiba

sadece erdek ve bandırma gibi yerler değil ki her yer öyle
haa ikisi giderler başka tatil yöresine tanıyanlar yoktur o zaman çıkmaz
zeytin cim bkızkardeşin ilerde evlenecek yaşa geldiği zaman soru sorulşturdukları zaman zamanında bu kız eniştesiyle tatile gittiydi dedikleri zaman karşıdaki kişiler sence iyiniyetli düşünecekler mi olayın bir de bu yönüne bakın

konu sahibine açık açık şunu sölemek istiyorum yaşadıklarımdan ötürü bunları söylüyorum.kimseye güvenmiceksin!! ne olursa olsun ...açıkçası ben bu işten çok kıllandım konunun tam detayını bilmesekte.kız kardeşin tam deli çağlarında doğru adımlar atamayabilir.bu işte bi iş var.sen aklını başına topla bu konuya el at oturup elini kafana koyup düşünmekle çare bulamazsın.

arkadaslar gıtmısler ama ben zaten gıtmelerını engelleyemem yapımda buradakı arkadaslarkızmasın bana ama yanı ne dıyeyım zaten gıtmek ıstıyorlar bende bundan sonra ona gore tavrımı alacagım ne yapalım benı de bındım dıye aramadı esım bu arada aramasın ya off ya

anladıgım kadarıyla hayır diyemeyen insanlardansın kırılmasınlar diye
ama öyle de kendini yer bitirirssin önce ben de senin gibiydim valla kendimi yer bitirirdim
içime atardım şimdi çatır çatır söylüyorum kafam daha rahat
o zaman sen de yarın gitsen olmaz mı

Gitmelerini engelleyemezsiniz demek

O zaman neden arayıp iyi tatiller dilemeyi denemiyorsunuz ki Gerçi eşiniz sizi pek takmadığı için tatili nasıl olsa iyi geçecektir ama...

aileniz buna nasıl izin verdi peki..
bu olayda kötü kokular burnuma gelıo..
ya siz bizi kekliyorsunuz..biz salak durumuna düşüyoruz..
yada çk afedersiniz ama siz salaksınız..
kızkardeşinizle tatile gitmesine izin veremezsiniz başka şekilde olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…