bu konuda ben mi haksızım acaba?

kocana deseydin, bensiz gittiğin tatilin dönüşünde toptan bensiz kalabilirsin, döndüğünde beni bu evde bulamayabilirsin diye...kardeşine de ekstra sinir oldum ama ailen de mi demedi "otur sen bakayım nereye gidiyorsun" diye??? benim kardeşim öyle birşey diyecek, benden önce annem yolar onu..

valla canım ister 15 yaş olsun senii bırakıp kızkardeşinle gitmesi hçte normal değil
yani illa bişey olacak diye değil ama normal değil işte
kırılmakta haklı değilsin çünki kırılmaktan dağa ağır bişey bu
sinir küpü olman lazımdı

bu nasıl iş ya kardeşinede bravo ya nasıl gidebiliyorki
açıkcası ben çekinirdim ablam yoksa benim ne işim var eniştemin yannda yaw

sen nie kardeşine sormadın

aynen katılıyorum sizekaydirigubbakcemile2

Bence şöyle bi mesaj yaz.

Aşkımm, yarın için izin alabildim, ne kadan mikemmel dii mi? Ben de 2 gün bi arkadaşımla Akdenize ineyim diyorum, birazdan yola çıkıcaz, cebim kapalı olur otobüste merak etme, hadiinn size de iyi tatiller, öptüm, kib, byeeee...

Teallam yaa..

erkek arkadaşının olduğunu da büyük harflerle yazsın:lepi:
bncede süper bi fikir
bunu yap
hadi yap yap yap yapalkisalkisalkis

eee maşallah yaw 30 kişi okuyor ve j-konu sahibesi bi konu açtı ve bizde bu konuyla burda yazıp duruoz derdi olanlar açsın lütfen

çkda kafa yorucu bir konu değil insanların n edertleri var yahu

nasıl sinirleniorum böle konuları açanlara

madem açıosun açtığın konunun ardında dursana klava:

Anacım kızı sağlı sollu kroşelerle nakavt ettik.. zaten belli ki biraz fazlaca sessiz biri, hal böyle olunca konuşacak hali kalmadı tabe.

Ayrıca da bu bir dert değil diye düşünen arkadaşlar.. evet bu bir dert... en kötüsü değil belki ama bu kesinlikle bir dert.

ilk sayfayı okudum diğerlerini daha okumadım.ne saçmalık ya kıs kardeşimle tatile gidecek daha küçük diyosunuz küçük dediğiniz kardeşiniz lise sona gidiyo.ya ben eniştemle tatile gideceğim ablam olmadan annem göndermez annem gönderse ben gitmem.şaşırdım vallahi çok rahatsınız ozaman ben olacağım dünyayı başına yıkarım kocayla sadece eşi tatile çıkar

ama kocası demez mi madem izin alacaktın niye bastan almadın diye...

ama süper fikirmişkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ama kocası demez mi madem izin alacaktın niye bastan almadın diye...

ama süper fikirmişkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Son dakika fikir değiştirdiler izin verdiler diyebilir, gayet mantıklı bi bahane. Ayrıca beni "ne halin varsa gör" tadında bırakıp kafasını dinlemeye giden koca da ne dersin desin valla... o beni takmıyorsa, ben onu hiç takmam. Böyle başa böyle tarak.

valla asla kıskanmazdım. kızkardeşim olsaydı eğer kocama bakacak diye triplere girersem, kendimden şüphe ederim. kardeşimede güvenmeyeceksem, batsın bu dünya ya.
kardeşim gülden karaböcek olacak değil ya.))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…