bu konuda ben mi haksızım acaba?

esimle saat 4 de falan bulusacaklardı bır yerde o oraya dogru gıdıyor sanırım ama
sımdı esımın msn ı hala acık sımdıye kadar onunda cıkması lazımdı acaba vazmıgectı??

ıyi de ya biri pansiyonda biri akrabalarda ya da hep beraber akrabalarda kalacaklarmış. Durum böyle olunca çok da anormal değil ki. Yani tabi ben arkadaşın takıldığı noktada haklı görüyorum. Ben de kırılırdım ben de yorgunken eşim tatile gitse. Ama öyle baldız baldan tatlı durumu yok gibi ortada.

zeytin96 eğer işin bittiyse bence sen de yanlarına gitmek için hazırlan bir an önce, en azından oturup düşünüp düşünüp kendini üzmezsin...

aynen gözlerine sokmayınca kafalarına göre davranıyorlar.

aşığa bağdat uzak gelmez
akrabalar 7/24 bunların yanında olmıcak ki

birde bişi dicem eşin msn deyse yazsana gitmiyomusun diye bu kadar abartma ozaman normal konuş bakalım ne dicek belkide çıktı msn açık kaldı

canim esini arayip sorsaana nerdesin diye.biz bile merak ettik yani.belkide gitmemistir seni icin.adami karaladik ama belkide üzülmene dayanamadi budda olabilir dimi kizlar.

hazır gitmemişlerken bencede gidin engel olun bu duruma...
birşey olup olmaması değil sadece sorun, siz burda kendininizi yiyip bitiriyorsunuz... ve onlar dönene kadar da öyle olacak... neden üzülen taraf siz olasınız haklıyken...
vala gaza getirmemek gibi bi derdim yok, şuanda gaza getirmeye çalışıyorum eve çünkü onlar gittiklerinde daha da yıpratacak kendi kendini...

zeytin96 eğer işin bittiyse bence sen de yanlarına gitmek için hazırlan bir an önce, en azından oturup düşünüp düşünüp kendini üzmezsin...

bencede en mantıklısı bu vereliniortak

yoksa şeytanınız sizi rahat bırakmayacak kötükedihüso

konuyu 46 kişi okuyo çok ilginç yaa ilk defa bi konuda bu kadar insan gördüm..

bu arada asla tasvip etmediğim bi durum bu ..17 yaşındaki kız küçük değil güzelim herşeye aklı çalışıyo bak kıskanıyomusun demeye bile çalışıyo bu yapılan saygısızlıktan başka bişi değil... ara annneni kardeşii bişi yap döndür geriye ayıp valla bence

pardonda eşinin gidip gitmesini bilmemesi gibi bir durum olamaz bana göre sonuçta bu adamın eşyalarını hazırlamadınızmı bir bayan olarak?

telefon acmadinmi canim.simdi esin pansoyonda kardesin akrabandami kalcak.bu konu hakkinda bilgin varmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…