bu konuda ben mi haksızım acaba?

Arkadaşım bu ne rahatlıktır şaştım kaldım sen en başında yaptın hatanı.kızkardeşinle tatile gitmek istediğini sölediğinde gerekirse yumruğunu masaya vurucak ve bu tatle gidilmeycek dicektiniz.ayyy delii olucam he parçalarım ben o adamı..klava:

gitmelerini engeleyemezmisin?
onlar ne isterse yapar sende susar oturursun?
senin kocan değil mi istemediğin bir şeyi nasıl yapar?
böyle yaparsan çok ezilir ve üzülürsün!

Ama yavrum sen kendine zarar verirsin böyle. Neden kendini yiyeceksin ki? Eşin sensiz gitti diye kırıldıysan söylemelisin. Eşinin aramamsı filan da ilginç. Öncesinde eşinle kavganız filan mı olmuştu, trip mii atıyor acaba ya da küs mü?

Madem engelleyemezsin madem illa gidecek bırak gitsin.
Döndüğünde de sen git bir tatile ve telefonunu kapa.
Yerinde olsam ben de o telefonu 2 gün açmazdım.
O kadar işte!

benim kocam bensiz hayatta gitmez, bende onun burda çalıştığını, sıkıldığını bile bile asla gitmem işim bile yoksa evde onu beklerim, kardeşime gelince o eşim ve benle sinemaya bile zor gelir, bizi rahatsız etmekten korkar.

hep ses çıkaramadığı için artık eşi de pek zeytini kaale almıyor gibi aramadığıan göre
ama dişli birisi olsaydı nem mümkün aramamak
gitmeye bile korkardı

arkadaşlar siz anlamadınız galiba
arkadaş eşiyle kardeşinin tek gitmesine takılmıyor
en başta bunu sorun yapacagı halde
o başka noktalara takılmış
bence siz burdaki insanlarla egleniyorsunuz

yok kavga falan etmedık ama sımdı bır mesaj atmak ıstıyorum yola cıkmısınız ıyı tatıller ıyı eglenceler dıye atsam mı???

Bu konuyu biraz daha okursam kanser olucam...
Arkadaşım şaka mısın sen yaa hala aramadı diyorsun...
araması gereken sen değil misin? Gitmek istiyorlar diyorsun madem o zaman hiç kafanı takma. Ha yok gitmelerini istemiyorsan neden bu kadar rahatsın anlamadım ki ben...

Valla canım, senin hayatına sadece sen müdahele edebilirsin, biz ne desek boş artık.
Madem birşey söyleyemiyorsun, en azından sıkıntı yapma bari, kendini de üzme. Başka yapacak birşey yok o zaman. Kendimi yerim ama kimseyede birşey demem, üstüne de iyi yolculuklar derim dersen, kimse de birşey yapamaz.

yok kavga falan etmedık ama sımdı bır mesaj atmak ıstıyorum yola cıkmısınız ıyı tatıller ıyı eglenceler dıye atsam mı???

Şaka gibisiniz valla kafamçokkarıştı

Siz evlilik hayatı değil de arkadaş hayatı mı sürüyorsunuz eşinizle..Yahut eşinizle aranızda sevgi felan yok.

Eşinizin size duyduğu sevgiden şüphe ederim de sizin sevginiz var mı ona karşı ?

bence zeytinin yapısında tepki göstermek yok, heralde hep içine atan birisi ya da çok rahat birisi. eğer gerçekten üzlüp tepkini belli etmezsen ilerde çok pişman olursun bence. ama yok rahat biriysen süper yani boşver takma derim. yani gitmişler işte.ama eşinin seni evde bırakıp saçma sapan bi pansiyonda iki gün geçirmek istemesi asıl üzücü olay, amma vurdum duymaz adam. belki de senin nasıl olsa sesini çıkarmayacağını bildiği için bu kadar rahattır. ben adamı yolarım şahsensempatiksalakcinni

canım yazılanları baştan aşagı okudum. tuhaf bir durum. yani ben olsam büyük konusamamak lazım ama asla kabul etmezdım böyle bir durumu çıngar çıkartırdım vallahi kötükedihüso. sonucta hoş karşılanacak br durum değil. yerinde olsam güzel bir anlamlı biraz iç oturtucu mesaj yazar o tatili ona zehir ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…