bu konuda ben mi haksızım acaba?

Ayrıca da bu bir dert değil diye düşünen arkadaşlar.. evet bu bir dert... en kötüsü değil belki ama bu kesinlikle bir dert.

CANIM TAMAM da ama tepki göstermemiş tavrını koymamış mı bu kadar rahatlığına ben anlam veeremedim yani

iş kıskanmak değil ki
ateşle barut yanyana gelmez derler ya öyle bişi
tedbiri baştan almak lazım diye düşünüyorum

vallahi gerçekmisin diye şoktayım koca senin koca nasıl gitmelerine engel olamassın şaka gibisin.yar saçların lüle lüle konu sahibinin kocasına güle güle sen bu kadar rahatsan sorun yok sonra burda keske göndermeseydim başıma bunlar geldi diye konu açmassın inşallah

iş kıskanmak değil ki
ateşle barut yanyana gelmez derler ya öyle bişi
tedbiri baştan almak lazım diye düşünüyorum

durmak isteyen ateşle barut durur. ben nasıl duruyorsam,kendine bilen değerleri v e ahlakı olan kişi durur. ha durmuyorsa zaten buda o kişileri tanımam açısından benim için bir kazanç.

daha inanın biraz önce iki arkadaş yanımdaydı.konuya tam uygun bişey anlattın arkadaş bir hafta önce bir arkadaşı dünyasına mal olan bir olayı öğreniyo.kıs kardeşi kendi ablasının kocasıyla on yıldır berabermiş kıs kardeşide evli ve ablasının kocasındanda bir çocuğu var.on yıl sonra ortaya çıkıyo okadar iyi gizlemişler ki ama 10 yıl sonra bir yanlışlıkla herşey ortaya çıkıyo.kıs kafayı yemiş ya kıs kardeşim nasıl bana bunu yapar diye.bide kıs eniştesinden çocuk yapıyo düşün artık.sen kardeşime güvenmiycemde kıme güveneceğim diyosun güvendiğin kardeşin sana kıskanıyomusun demi ya allah aşkına.ateşle barut yan yana asla durmaz.illa aldatılıyosunuz demiyorum ama biraz gözünüzü açın

ya arkadaşlar kardeşine de güvenmeyecekseniz yaşamayın bu dünyada ya. valla ablam bana bu gözle baksa direkt bitiririm kardeşliğimi ben. bana güvenmese. abla mabla tanımam,yok olurum hayatından. aile kavramlarınıda yok etmeyelim bu kadarda değil.

diyelim eşi yanlız gitti, tabiki eşler yanlız tatile gidebilir ama "seni bekleyemem ben gideceğim" deyip sabah sabah valiz hazırlamak hiç normal değil bence

hayretki ne hayret..
pes yaa...
hepsini geçitim,anneniz babanız kardeşinize bişe demiyormu..
böyle anne babalrı görünce,şükürler olsunki sahiplenen geleneklerini bilen
bi ailem var diyorum..
kız kardeşim yok ama eğerki olsaydı
ve böyle bişe isteseydi,annem o kızın beynini dağıtırdı..

Yaa bana eşlerin yalnız başına tatil yapması garip gelir oldum olası. 2 3 günlük tatiller neyse olabilir de, bazıları 1 2 ay ayrı tatil yapıyorlar.. Ayrı ayrı eğlenme mantığını anlayamıyorum :umursamaz:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:teytey:sempatiksalakcinni

hiç düşünmüyorsunuz değilmi o kızkardeşin ablanın kocasına bir ağabey gibi bakabileceğini. onunda ona kardeşi gibi.
güvenmeyin siz. ne annenize ne babanıza ne kardeşinize ne ablanıza ne ağabeyinize.
nereye gidiyoruz anlamadım ben. nerde kaldı aile bağlarımız. bravo böyle düşünen hepinize bravo.

alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

okypete sonuna kadar katiliyorum..ne kadar art niyetli milletiz..aklimiz hep uckurda..cok dizi izlemekten mi acabaa:a015:bu yaprak dokumune uyan bi senaryo olur ancakk

çpk ilginç bi durum... kızkardeşim yok, eşim de yok henüz ama bu durum başıma gelseydi öncelikle eşim bana "sen gelsen de gelmesen de ben gidicem" dediği anda beni döndüğünde bıraktığı yerde bulamayacağını söylerdim ona.. yani bir sonraki haftasonu beklenebilir, ya da pazar günü günübirlik bir gezi planı düzenlenebilir, illaki kafa dinlendirilmek isteniyorsa yaratmak isteyene alternatif çoktur.. ben eşimle evde oturup film izlesem bile tatil yapmış gibi enerjiyle dolabilirim yani... olayın özellikle bu kısmı bana ters geldi...

arkadaslar kardesım cagrı bırakıyor ama ınanın aramak ıstemıyorum
zaten esımde aramadı ben cıkıyorum dıye

eşinizin aramaması da ayrı olay... benim erkek arkadaşım bırakın böyle uzun yol olayını her gün akşam üstü işten eve geldiğinde arar beni (farklı yerlerdeyiz) "canım ben sağ salim geldim eve" şeklinde. ve bunu hiç bir zaman ben istememişimdir ondan. yani bir kez bile eve gelince bei ara dememişimdir, her gün kendisi onu merak edebileceğimi düşünerek arar bu şekilde.. eşiniz çok vurdumduymaz geldi bana...

Son düzenleme:
16-17 kızlar hayatı toz pembe görür erkekler zaten geç olgunlaşan yaratıklar ee

ordan buradan duyduğunuz trilyonda bir olayları anlatın, burada siz.
inanılmaz üzüldüm ,bu yazılara inanılmaz .
ağabey, erkek kardeşinden karısını kıskansın, abla kızkardeşinden.
baba ,amcadan kızını sakınsın.
buyurun..
herkesi paranoyak yapın.
kardeş kardeşe, kocama karıma yan baktın diye girişsin..
buyurun.
hey yarabbim ya.

.

Zaten kıskanmıyormusun diye sorması benim de çok tuhafıma giden şey oldu ..

Bu zamanda neler neler olup bitiyor işte bunun en basit örneği sizin verdiğiniz örnek.

Hergün televizyonlarda olsun gazetelerde olsun neler okuyup şaşırıyoruz,ağzımız bir karış açık kalıyor haberlerde duyduklarımıza.

Onun gelini kocasının kardeşiyle kaçıyor,bunun kızı ablasının kocasından hamile kalıyor kafamçokkarıştı

Bunları duydukça insanın her ihtimale karşı hazırlıklı olması gerekiyor zaten...Devir kötüye gidiyor,bu yüzden de adımlarımızı çok dikkatli atmamız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…