- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Ayrıca da bu bir dert değil diye düşünen arkadaşlar.. evet bu bir dert... en kötüsü değil belki ama bu kesinlikle bir dert.
valla asla kıskanmazdım. kızkardeşim olsaydı eğer kocama bakacak diye triplere girersem, kendimden şüphe ederim. kardeşimede güvenmeyeceksem, batsın bu dünya ya.
kardeşim gülden karaböcek olacak değil ya.))
arkadaslar gıtmısler ama ben zaten gıtmelerını engelleyemem yapımda buradakı arkadaslarkızmasın bana ama yanı ne dıyeyım zaten gıtmek ıstıyorlar bende bundan sonra ona gore tavrımı alacagım ne yapalım benı de bındım dıye aramadı esım bu arada aramasın ya off ya
iş kıskanmak değil ki
ateşle barut yanyana gelmez derler ya öyle bişi
tedbiri baştan almak lazım diye düşünüyorum
Tatlım valla şaşkın kaldım nasıl seni almadan hem de kızkardeşinle yalnız tatile çıkar , bence çok değişik bir olay aklına fesatlıklar gelmesini elbette istemem ama yinede hoş değil zaten baştan seni beklemeyip gitmesi her kadını kıracak bir davranış bide kızkardeşinle...Ayrıca onun bu yıl izni yok madem acaba sen onun erkek kardeşini alıp izne çıksan ne düşünür kendisi :uhm:
daha inanın biraz önce iki arkadaş yanımdaydı.konuya tam uygun bişey anlattın arkadaş bir hafta önce bir arkadaşı dünyasına mal olan bir olayı öğreniyo.kıs kardeşi kendi ablasının kocasıyla on yıldır berabermiş kıs kardeşide evli ve ablasının kocasındanda bir çocuğu var.on yıl sonra ortaya çıkıyo okadar iyi gizlemişler ki ama 10 yıl sonra bir yanlışlıkla herşey ortaya çıkıyo.kıs kafayı yemiş ya kıs kardeşim nasıl bana bunu yapar diye.bide kıs eniştesinden çocuk yapıyo düşün artık.sen kardeşime güvenmiycemde kıme güveneceğim diyosun güvendiğin kardeşin sana kıskanıyomusun demi ya allah aşkına.ateşle barut yan yana asla durmaz.illa aldatılıyosunuz demiyorum ama biraz gözünüzü açın
arkadaslar kardesım cagrı bırakıyor ama ınanın aramak ıstemıyorum
zaten esımde aramadı ben cıkıyorum dıye
daha inanın biraz önce iki arkadaş yanımdaydı.konuya tam uygun bişey anlattın arkadaş bir hafta önce bir arkadaşı dünyasına mal olan bir olayı öğreniyo.kıs kardeşi kendi ablasının kocasıyla on yıldır berabermiş kıs kardeşide evli ve ablasının kocasındanda bir çocuğu var.on yıl sonra ortaya çıkıyo okadar iyi gizlemişler ki ama 10 yıl sonra bir yanlışlıkla herşey ortaya çıkıyo.kıs kafayı yemiş ya kıs kardeşim nasıl bana bunu yapar diye.bide kıs eniştesinden çocuk yapıyo düşün artık.sen kardeşime güvenmiycemde kıme güveneceğim diyosun güvendiğin kardeşin sana kıskanıyomusun demi ya allah aşkına.ateşle barut yan yana asla durmaz.illa aldatılıyosunuz demiyorum ama biraz gözünüzü açın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?