ordan buradan duyduğunuz trilyonda bir olayları anlatın, burada siz.
inanılmaz üzüldüm ,bu yazılara inanılmaz .
ağabey, erkek kardeşinden karısını kıskansın, abla kızkardeşinden.
baba ,amcadan kızını sakınsın.
buyurun..
herkesi paranoyak yapın.
kardeş kardeşe, kocama karıma yan baktın diye girişsin..
buyurun.
hey yarabbim ya.
.
okypete sonuna kadar katiliyorum..ne kadar art niyetli milletiz..aklimiz hep uckurda..cok dizi izlemekten mi acabaa:a015:bu yaprak dokumune uyan bi senaryo olur ancakk
inan mors ,o kadar üzüldümkü bu yazıları görünce. ben teyzemin oğuluna
ağabeyim gibi bakarım ,oda bana kardeşim gibi. birde kardeşin kardeşe karşı sakınması. beni çileden çıkardı...
neler oluyor bize neler oluyor. ailelerimize..
hiç kimse öyle düşünmek istemez asla ama bu yazılanlar hurafe değil gerçek maalesefyasakkelime
inan mors ,o kadar üzüldümkü bu yazıları görünce. ben teyzemin oğuluna
ağabeyim gibi bakarım ,oda bana kardeşim gibi. birde kardeşin kardeşe karşı sakınması. beni çileden çıkardı...
neler oluyor bize neler oluyor. ailelerimize..
CANIM TAMAM da ama tepki göstermemiş tavrını koymamış mı bu kadar rahatlığına ben anlam veeremedim yani
ya arkadaşlar kardeşine de güvenmeyecekseniz yaşamayın bu dünyada ya. valla ablam bana bu gözle baksa direkt bitiririm kardeşliğimi ben. bana güvenmese. abla mabla tanımam,yok olurum hayatından. aile kavramlarınıda yok etmeyelim bu kadarda değil.
valla,ben böyle şüpheyle yaşayamam. benim ağabeyim var.farzetki ablam olsun. ben ablam olmadan o evde kalamıyorsam başlarım bu işe.
böyle ahlaksızlar yüzünden ahlaklı insanları zan altında tutmak. yakışıyormu bize.
bumu yani. herkes herkese şüpheyle yaklaşsın.
abla kızkardeşi dikizlesin kocama nasıl bakıyor diye ,ağabey kardeşini karıma ne dedi diye tetikte izlesin..
.böyle hayat mı olur.
ben aileme güveniyorum. kuzenimede. varmı bunun ötesi
valla,ben böyle şüpheyle yaşayamam. benim ağabeyim var.farzetki ablam olsun. ben ablam olmadan o evde kalamıyorsam başlarım bu işe.
böyle ahlaksızlar yüzünden ahlaklı insanları zan altında tutmak. yakışıyormu bize.
bumu yani. herkes herkese şüpheyle yaklaşsın.
abla kızkardeşi dikizlesin kocama nasıl bakıyor diye ,ağabey kardeşini karıma ne dedi diye tetikte izlesin..
.böyle hayat mı olur.
ben aileme güveniyorum. kuzenimede. varmı bunun ötesi
arkadaşım zaten başımıza ne geliyorsa fazla güvenmekten geliyor böyle bir zamanda gözümüzü 4 açmalıyız arkadaşlar uyarılarında sonuna kadar haklı nadir değil sık yaşanan şeyler bunlar utanç verici olduğundan su yüzüne çıkmıyor daha çok çoğu zaman erkwekler yapıp kız auarttı diyo sonra okızların başına gelmeyen kalmıyo
yinede güveneceğim aileme ağabeyime kardeşime ,
darbede yesem yiyene kadar güveneceğim.
ben buyum. aile benim için çok önemli.
güveneceğim. sonsuza kadar güveneceğim.
Ama burda durum farklı oky cim..
Konu sahibinin eşi sen gelmezsen gelme diyip tatile gidiyor hem de eşini almadan,eşinin iznini beklemeden.Demek ki adamda var bir duyarsızlık vurdumduymazlık.
Benim kocam beni bırakıp tatile gidecek ve ben bozulmayacam öyle mi bana ters biraz.
İlla bozulurum .
Konu sahibinin eşi aramıyor bile bindim ettim vardım gibisinden .Valizini bile eşinden habersiz hazırlayıp koyuyor kenara.
Soğukluk da var biraz.Kardeşi arıyor konu sahibini kıskanıyormusun diye soruyor.
Adam dememiş bile karıcığım senin de gelmeni isterdim bekleyelim de beraber gidelim vs gibisinden ..Demeyi bırak aramıyor bile kadını.
Bunlardan dolayı ben tedbirli olmasından yanayım konu sahibinin.
Ki bunlar yaşanmamış olsaydı neden güvenmesin canım öz kardeşine tabiki güvenecek .Ama bu yaşananlardan bu tavırlardan sözlerden sonra kafasında soru işaretinin olması doğal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?