konu bana göre kiz kardesiyle gitmis gitmemis illaki altinda bir fenalik aramak cok yanlis
asil sinir eden olay esi gidemedigi halde adamin baldizida alip gitmesi
hos benim kardesim olsa bu durumda eniste madem ablam gelemiyor bende bir dahaki sefere gelirim
ablam olmadan ben sikilirim derdi ama dedigim gibi beraber gidiyor olmalari hemen akla fesatlik getirmemeli
benim esim sen gelmesende ben gidecegim deseydi bende ona madem öyle sen gel haftayada ben yanliz giderim olurdu herhaldesempatiksalakcinni
bakalim o tatile cikabilirmiydiklava:
delikafadulden:roflol::roflol: ay cok güldüm :roflol::roflol: sen cok yassa emi:roflol:sırnaşık şey
bu lafta bu konuya cuk oturmus:roflol::roflol: (biliyorum I harfin yok benimde yok)
delikafadulden:roflol::roflol: ay cok güldüm :roflol::roflol: sen cok yassa emi:roflol:sırnaşık şey
bu lafta bu konuya cuk oturmus:roflol::roflol: (biliyorum I harfin yok benimde yok)
ay ne yapayim beeeeeeeee benim klavyede noktasizi yok:mymeka:
ay cok utandim simdi
ay sen çok yaşa emi. şimdi dikkat ettim. gülmekten karnım ağrıdı.
ayy yarıldım.delikafadulden
ay sen çok yaşa emi. şimdi dikkat ettim. gülmekten karnım ağrıdı.
ayy yarıldım.delikafadulden
konu sahibi konunu azcik dagitiyoruz kusura bakma ama bunu anlatmadan edemedim
benim bir arkadas var burda tr den gelin geldi neyse bu oturmus annesine mektup yazacak bakmis evde daktilo var akilliya daktiloyla yiziyor mektubu aynen su cpmleleri kuruyor
hos bes selam dan sonra iste
annecim ben burda hic SIKILMIYORUMKI xx beni hic SIKMIYOR
SIKILDIGIMDA felan yere götürüyor günlerim hic SIKICI degil
yani bunlara bir nokta koyup öyle okuyun mektubu yollamadan önce bi okumuski razillik allahtan postalamadan fark etmis
bu olaya ne cok gülerdim kendi basimami geldi nan
ay ne yapayim beeeeeeeee benim klavyede noktasizi yok:mymeka:
ay cok utandim simdi
Yuh ya...Z@z@ senden hiç beklemezdim böyle bir kelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?