bu konuda ben mi haksızım acaba?

bence haklısın kırgın olmakta sonucta hiç güzel bir durum değil bu öbür hazftasonu giderdiniz ustelik kızkardeşinle gitmiş hayatta konusmaz o tatilide burunlarından getirirdim

delikafadulden:roflol::roflol: ay cok güldüm :roflol::roflol: sen cok yassa emi:roflol:sırnaşık şey

bu lafta bu konuya cuk oturmus:roflol::roflol: (biliyorum I harfin yok benimde yok)

Son düzenleme:
bi üstüme yürünme hissettigim gibi çıktım konudan..son durum nedir acaba..ohaoldumsmileohaoldumsmile

çok tuhaf.......kusura bakmada ben gidemiyosam kız kardeşimle eşimin tatilde işi ne? kızkardeşin ablam gelmiyosa bende gitmem demeliydi ...........haklısın ben olsam kıyameti koparırım tek başına bile gitse eşim !sen git bakalım nolcak tek başına tatile!!!!!!?????????

delikafadulden:roflol::roflol: ay cok güldüm :roflol::roflol: sen cok yassa emi:roflol:sırnaşık şey

bu lafta bu konuya cuk oturmus:roflol::roflol: (biliyorum I harfin yok benimde yok)

ay sen çok yaşa emi. şimdi dikkat ettim. gülmekten karnım ağrıdı.
ayy yarıldım.delikafadulden

kirmizi donunu sevdigiim o degil valla kazen yine yanlis anliycak kasten yazdim falan sanar kaydirigubbakcemile3
iyice zapik oldugumu düsünecek vallasempatiksalakcinni
bu kez banlanirsam kimse kurtaramaz beni

bundan aylar önce bi konu vardı, bebeği olan bi kadıncağızın kayınbiraderi, karısını aldatıyo, alkolik, kopuk denilen cinsten sanırım, parayı başka kadınlara yediren cinsten, bi gün gene evden kovuyo karısı, alkollü kapıya dayanıyo gecenin bi körü, kadın kapıyı açmıyo, vaaay efendim sen nasıl kocanın kardeşine kapıyı açmazsın, zor gününde destek olmazsın o seninde kardeşin diye tüm kk ayağa kalktı, kadına bi sanal linç, tabii kadını savunanlarada...

şimdi bu konuda ki, basit olayda, tam tersi düşünen kk ya hayret ettim
tabii kayınbirader erkek, baldız kadın cinsinden
sonra deriz ki kadın erkek ayrımı var, kadınlar itiliyo kakılıyo, kadınlar 2. sınıf vatandaş
neden acaba, hangi cinsiyet çıkarıyo bu ayrımı şimdi???

konu sahibi konunu azcik dagitiyoruz kusura bakma ama bunu anlatmadan edemedim
benim bir arkadas var burda tr den gelin geldi neyse bu oturmus annesine mektup yazacak bakmis evde daktilo var akilliya daktiloyla yiziyor mektubu aynen su cpmleleri kuruyor
hos bes selam dan sonra iste
annecim ben burda hic SIKILMIYORUMKI xx beni hic SIKMIYOR
SIKILDIGIMDA felan yere götürüyor günlerim hic SIKICI degil

yani bunlara bir nokta koyup öyle okuyun mektubu yollamadan önce bi okumuski razillik allahtan postalamadan fark etmis
bu olaya ne cok gülerdim kendi basimami geldi nan

eşinizin böyle yapması çok tuhaf bence çok haklısınz tatil dediğin sevdiğin kişiyle başbaşa kalıp dinlenmek için yapılır ama eşinizin yaptığı da iş değil yani
kardeşinizle gitmesi ayrı mesele tabi sonuçta olmaması gereken bir şey bence tabi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gulmekten karnım agrıdı ya

eşin sana karşı kırıcı olmuş ve kardeşinde ondan farklı davranmamıış.hiçde abartmıyosun bence aynı durumda olsam tavrımı ortaya sert bir şekilde koyardım herhalde bide sen hamilesin galiba yanlış okumadıysam,
mutlaka abi kardeşitirler ama çevrenizdekiler nasıl bakar olaya bilemem.
karısını bırakmış baldızıyla tatile gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…