bu konuda ben mi haksızım acaba?

canım olayı aşkı memnuya bağlamışsın ama bizde de bir atasözü vardır "baldız baldan tatlıdır"diye.delikafadulden bu sözler boşa çıkmıyor arkadaşım.kafamçokkarıştı sonuçta birbirine nikah düşecek iki kişinin başbaşa tatilde ne işleri var.ha bir hasta ziyeretine gidersin eniştenle,ne bileyim bir konsere,hadi bara falan da gidersin diyeyim.ama başka bir şehre yatılı tatile de olmaz yani.lmaz:eşi geldiğinde dese arkadaşlarına ben 18 yaşındaki baldızımla gittim tatile diye sizce arkadaşlarından duyacağı ilk cümleler ne olur?

olan olmuş artık konu sahibinin saflığına gelmiş diyelim.artık gitmişler arkdaşım bu saatten sonra tatsızlık çıkarsan ne olacak.bari mızmızlanma,ben gelemedim ama kardeşimin de böyle bir tatile ihtiyacı vardı aslında iyi oldu,yakında da beraber çıkarız falan de.bu saatten sonra nasıl beni burda bırakırsın,hem de kardeşimle nasıl tatile gidersin falan dersen iyice batarsın söyleyim.

olabilir bencede
doğru jüpiterde hayatta var:))
angelnrcn kullanıcısından alıntı
arkadaşım zaten başımıza ne geliyorsa fazla güvenmekten geliyor böyle bir zamanda gözümüzü 4 açmalıyız arkadaşlar uyarılarında sonuna kadar haklı nadir değil sık yaşanan şeyler bunlar utanç verici olduğundan su yüzüne çıkmıyor daha çok çoğu zaman erkwekler yapıp kız auarttı diyo sonra okızların başına gelmeyen kalmıyo

güvenme kelimesi kullanılmamışmı nasıl yani:).
yukardakii alıntıladığım mesajda geçmiyormu.resmen yazmışsınız.)
zaten onlarda kardeşe yakına güvenmemek gerektiğini söylemişler sizde onaylamışsınız. .
ben kendi fikrimi,, empati yaparak söyleyebilirim. ben olsam güvenirim ,benim başıma gelse normal görürüm. diye.
evet bir kere daha sorulmuştu, yine söyleyeyim bari.
. gönderirim.18 yaşındaki kızkardeşimden kocamı sakınacak kadar ,çıldırmadım henüz:)).

okypete konu sahibi sizmisiniz anlamadım bütün yorumlara siz karsılık yazmısınız.
bak . ilk mesajda yazan kişi konu sahibi. geç ilk sayfaya ilk mesajı oku.. onu yazan kişi, konuyu açan kişi ,konu sahibi oluyor.
ne güzel bir şey daha öğretmiş olmak birilerine ..ne mutlu bana:)
ha yinede eklemek isterim,bir konuda bana cevap veren kişiler olursa cevap hakkı doğar ve onlara cevap yazarım. istersem ,100 mesaj yazarım, bir konuda, istersem 1000 mesaj. bunun sayısı mı var:))
oturun hesap yapın bari, a nickli arkadaş şu konuya ,şu kadar yorumda bulunmuş, b nickli bu kadar. konu sahibinden fazla yorumu olması yasak mı acaba:) abartmayın bazı şeyleri. komik oluyor.
Konu sahibi olmadığı apaçık ortada ama sanırım kendini bu konuya en vakıf gören üye bu kişi.:hulya:
Maşallah her yoruma bir cevap var.sempatiksalakcinni

ilginçki ,sadece bana yazıp, konuyla ilgili tek kelime etmeden çıkmak.
bu kadar belli etme kendini:)
dipnot:
profilimden uzak dur:)

Son düzenleyen: Moderatör:
yaw bayanlar kardeşiyle kocasının arasında 9 yaş var diye bişey olmaz yazmış bi arkadaş ama
benim sözlümle aramda 10 yaş var
ve ne olursa olsun ateş ve barut yanyana durmazz

kardesi secme sansimiz yok ama guvenmediginiz bi kocayi neden alirsiniz ki?

Son düzenleme:
arkadaslar evde su an ınternet olmadıgı ıcın gıremedım ıs yerınden yazıyorum.
dün akşam mesaj attım gıttınız mı yoldamısınız bılmıyorum bana kımse haber vermedı yınede ıyı yolculuklar ıyı eglenceler dıye mesaj attım aradı bende acmadım o da mesaj atmıs aynen yazıyorum
"teşekkürler de telefonu acsan daha hos olmaz mı haftaya tekrar gıderız veya sen izne çıktığında gideriz böyle davranman olmuyor" diye mesaj geldi bende artık bu saatten sonra hiçbir anlamı yok benim için gibi bir mesaj attım gelen cevap "tamam o zaman ızın al yarın için yola çık gel veya kardesınıbırakıp ben geri döneyim " hiç cevap yazmadım ne ben aradım ne de o aradı bu saate kadar bakalım ne olacak

eşimi değil kızkardeşimle kendi erkek kardeşiyle bile bensiz tatile göndermem.
o da asla gitmez zaten.
sizin olayda herşey başlı başına hata.
ailenin izin vermesi ve kardeşinin sen olmadan gitmesi.
eşinin sen olmadan ısrarla tatile gitmek istemesi ve gitmesi !!!
ve senin eşini göndermen .kıyameti koparırımda göndermem..
ben güvenmem arkadaşım kızla erkeği yanyana.bu yakıştırmayı yapmak istemem ama neler duyuyoruz göryouz.söylemeyecektim ama tutamadım dilimi.

Madem üzülecekti neden baştan gitmiş..Yani sizin üzüldüğünüzü anlamıştır şimdimi aklı başına gelmiş..Ben olsam dönmesini söylerdim..

arkadaslar evde su an ınternet olmadıgı ıcın gıremedım ıs yerınden yazıyorum.
dün akşam mesaj attım gıttınız mı yoldamısınız bılmıyorum bana kımse haber vermedı yınede ıyı yolculuklar ıyı eglenceler dıye mesaj attım aradı bende acmadım o da mesaj atmıs aynen yazıyorum
"teşekkürler de telefonu acsan daha hos olmaz mı haftaya tekrar gıderız veya sen izne çıktığında gideriz böyle davranman olmuyor" diye mesaj geldi bende artık bu saatten sonra hiçbir anlamı yok benim için gibi bir mesaj attım gelen cevap "tamam o zaman ızın al yarın için yola çık gel veya kardesınıbırakıp ben geri döneyim " hiç cevap yazmadım ne ben aradım ne de o aradı bu saate kadar bakalım ne olacak

ADAM MSJ ATMIS CNM ESI

güvenen sensin diğer güvenmeyip yorum yapan arkadaşlara cevap yazmana gerek yok burda konu sahibi arkadaş var.sizde bir konu açın buna benzer sabahtan akşama kadar cevap yazın.biz sorumuzun cevabını sizden değil konu sahibinden bekliyoruz.bana sanki bir yaranız varmış gibi geldi.bu arada çok agresif olmayın herkes istediği yorumu yapar herkes fikrini yazıyo burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…