zaten ızın alabılsem basta gıderdım sorun orda ızın alamadım su anda ızın alıp gıtme ımkanım yok
ama bundan sonra kendısıyle herhangı bır yer bıle olsa bende esımle gıtmeyı dusunmuyorum
zaten ızın alabılsem basta gıderdım sorun orda ızın alamadım su anda ızın alıp gıtme ımkanım yok
ama bundan sonra kendısıyle herhangı bır yer bıle olsa bende esımle gıtmeyı dusunmuyorum
arkadaslar evde su an ınternet olmadıgı ıcın gıremedım ıs yerınden yazıyorum.
dün akşam mesaj attım gıttınız mı yoldamısınız bılmıyorum bana kımse haber vermedı yınede ıyı yolculuklar ıyı eglenceler dıye mesaj attım aradı bende acmadım o da mesaj atmıs aynen yazıyorum
"teşekkürler de telefonu acsan daha hos olmaz mı haftaya tekrar gıderız veya sen izne çıktığında gideriz böyle davranman olmuyor" diye mesaj geldi bende artık bu saatten sonra hiçbir anlamı yok benim için gibi bir mesaj attım gelen cevap "tamam o zaman ızın al yarın için yola çık gel veya kardesınıbırakıp ben geri döneyim " hiç cevap yazmadım ne ben aradım ne de o aradı bu saate kadar bakalım ne olacak
doğru jüpiterde hayatta var:))
angelnrcn kullanıcısından alıntı
arkadaşım zaten başımıza ne geliyorsa fazla güvenmekten geliyor böyle bir zamanda gözümüzü 4 açmalıyız arkadaşlar uyarılarında sonuna kadar haklı nadir değil sık yaşanan şeyler bunlar utanç verici olduğundan su yüzüne çıkmıyor daha çok çoğu zaman erkwekler yapıp kız auarttı diyo sonra okızların başına gelmeyen kalmıyo
güvenme kelimesi kullanılmamışmı nasıl yani:).
yukardakii alıntıladığım mesajda geçmiyormu.resmen yazmışsınız.)
zaten onlarda kardeşe yakına güvenmemek gerektiğini söylemişler sizde onaylamışsınız. .
ben kendi fikrimi,, empati yaparak söyleyebilirim. ben olsam güvenirim ,benim başıma gelse normal görürüm. diye.
evet bir kere daha sorulmuştu, yine söyleyeyim bari.
. gönderirim.18 yaşındaki kızkardeşimden kocamı sakınacak kadar ,çıldırmadım henüz:)).
bak . ilk mesajda yazan kişi konu sahibi. geç ilk sayfaya ilk mesajı oku.. onu yazan kişi, konuyu açan kişi ,konu sahibi oluyor.
ne güzel bir şey daha öğretmiş olmak birilerine ..ne mutlu bana:)
ha yinede eklemek isterim,bir konuda bana cevap veren kişiler olursa cevap hakkı doğar ve onlara cevap yazarım. istersem ,100 mesaj yazarım, bir konuda, istersem 1000 mesaj. bunun sayısı mı var:))
oturun hesap yapın bari, a nickli arkadaş şu konuya ,şu kadar yorumda bulunmuş, b nickli bu kadar. konu sahibinden fazla yorumu olması yasak mı acaba:) abartmayın bazı şeyleri. komik oluyor.
ilginçki ,sadece bana yazıp, konuyla ilgili tek kelime etmeden çıkmak.
bu kadar belli etme kendini:)
dipnot:
profilimden uzak dur:)
yarammı var. lafa bakın şimdi.güvenen sensin diğer güvenmeyip yorum yapan arkadaşlara cevap yazmana gerek yok burda konu sahibi arkadaş var.sizde bir konu açın buna benzer sabahtan akşama kadar cevap yazın.biz sorumuzun cevabını sizden değil konu sahibinden bekliyoruz.bana sanki bir yaranız varmış gibi geldi.bu arada çok agresif olmayın herkes istediği yorumu yapar herkes fikrini yazıyo burda
genelleme neden yapıyorsunuz. herkes sizin gibi düşünmek durumunda mı.bence konuyu saptırıyorsunuz insanlara bu devirde temkinli davranmak demek kızkardeşine güvenme demek değildir biz genelleme yapıyoruz burada burada nice eğitimli insanlar yüzde 95 oranında temkinli olmak gerektiğini etik olmadığını yazmış siz bu insanların düşünceleri ile alay edip onların hayat tecrubelerini hiçe sayamazsınız biz belki sizden bile ileri görüşlüyüz nereden biliyorsunuz yaşamımızı ama etik olmayan bir şeye burada etik diyemeyiz ve burada yazılanlar yalnız genelleme kimse kesin böyle olur diye bir şey konuşmuyor
yarammı var. lafa bakın şimdi.
kimseye yorum yazmayın demedim ..nerelerden uydurdunuz bunu şimdi. ayrıca yaran var ne demek. ne biçim bir söz bu.
.benim kızkardeşimde ablamda yokki yaram olsun.ağabeyim var.
agresif değilim dikkat edin ,,hepgülücük koyuyorum işte böyle:))
genelleme neden yapıyorsunuz. herkes sizin gibi düşünmek durumunda mı.
size bir soru o zaman. kızkardeşinizin eşinizle gitmesine izin verir misiniz?.
verirseniz,, güveniyorsunuz vermem derseniz ,güvenmiyorsunuz demektir.
cevabınızı bekliyorum
ha bana etik geliyor bu.size gelmeyebilir. ben güven denen o güzel duyguya sahibim..
Allahıma çok şükür:Saruboceq:
yarammı var. lafa bakın şimdi.
kimseye yorum yazmayın demedim ..nerelerden uydurdunuz bunu şimdi. ayrıca yaran var ne demek. ne biçim bir söz bu.
.benim kızkardeşimde ablamda yokki yaram olsun.ağabeyim var.
agresif değilim dikkat edin ,,hepgülücük koyuyorum işte böyle:))
genelleme neden yapıyorsunuz. herkes sizin gibi düşünmek durumunda mı.
size bir soru o zaman. kızkardeşinizin eşinizle gitmesine izin verir misiniz?.
verirseniz,, güveniyorsunuz vermem derseniz ,güvenmiyorsunuz demektir.
cevabınızı bekliyorum
ha bana etik geliyor bu.size gelmeyebilir. ben güven denen o güzel duyguya sahibim..
Allahıma çok şükür:Saruboceq:
uffffffffff yaaaa bilmem farkındamısınız ama arkadaşın kız kardesi lise sona gidiyor ve arkadastan 9 yaş küçükkk.. Nasıl bi zihniyettir bilmem kii bu hemen yakısırmalar kınamalar felan . Ya bu arkadaşş kocasına kardeşine güvenmeyecekte kime güvenecek. Arkadaşım bi kere formdaki bazı yazıların gazına gelerek sakın aklına kötü bişey getirme. Şu tvdeki yaprak dökümü, aşk-ı memnu dizilerini izleye izleye ve bi kaç ahlaksız insanın yaşantılarını duya duya herkez psikopata bağlamış paranoya halinde yaşıyor. Kırılmakta haklısın canım şimdi ben olsam bende kırılırdım sonuçta ortada bi tatil planı var ve sen katılamıyorsun eşinin gitmeside hata olmuş çünkü bu hafta değilde belki haftaya gidebilirdi ama belliki eşin çok bunalmış ve bunuda sana belli etmiş kardeşinde eminim daha cahil olduğundan bu incelikte düşünememiştir ve o yaşta ergenler çok meraklı olur gezip tozmaya ama cannı daha fazla sıkma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?