bu konuda ben mi haksızım acaba?

Ben olsam sizin yerinizde,izin alıp giderdim ama yüzüm hiç gülmezdi bile...

1 gün durup geri dönerdim.

Birdaha da eşimle tatile çıkmazdım

zaten ızın alabılsem basta gıderdım sorun orda ızın alamadım su anda ızın alıp gıtme ımkanım yok
ama bundan sonra kendısıyle herhangı bır yer bıle olsa bende esımle gıtmeyı dusunmuyorum

sizde şöyle yapabilirsiniz dişi diş kana kan sempatiksalakcinni
onun en meşgul ve tatile ihtiyacı olduğu zamanda siz izin alır gidersiniz...

bir erkek ve bir bayan... ateş ve barut gibidir. güvenmek ise en büyük hatadır...

eşimi kardeşimden kıskanmak tabi ki ksıkancan.. onlar bir kadın bir erkek sonuçta...
kardeş değiller altını önemle ve dikkatle çiziyorum..

kavak yelleri ve aşkı memnu dizisi, yada yaprak dökümü dizisi size hiç birşey çağrıştırmıyor mu?laelaelaelaelaedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Gereğinden çok fazla rahatsın yaa, kusura bakma...

bence konuyu saptırıyorsunuz insanlara bu devirde temkinli davranmak demek kızkardeşine güvenme demek değildir biz genelleme yapıyoruz burada burada nice eğitimli insanlar yüzde 95 oranında temkinli olmak gerektiğini etik olmadığını yazmış siz bu insanların düşünceleri ile alay edip onların hayat tecrubelerini hiçe sayamazsınız biz belki sizden bile ileri görüşlüyüz nereden biliyorsunuz yaşamımızı ama etik olmayan bir şeye burada etik diyemeyiz ve burada yazılanlar yalnız genelleme kimse kesin böyle olur diye bir şey konuşmuyor

yarammı var. lafa bakın şimdi.
kimseye yorum yazmayın demedim ..nerelerden uydurdunuz bunu şimdi. ayrıca yaran var ne demek. ne biçim bir söz bu.
.benim kızkardeşimde ablamda yokki yaram olsun.ağabeyim var.
agresif değilim dikkat edin ,,hepgülücük koyuyorum işte böyle:))
genelleme neden yapıyorsunuz. herkes sizin gibi düşünmek durumunda mı.
size bir soru o zaman. kızkardeşinizin eşinizle gitmesine izin verir misiniz?.
verirseniz,, güveniyorsunuz vermem derseniz ,güvenmiyorsunuz demektir.
cevabınızı bekliyorum
ha bana etik geliyor bu.size gelmeyebilir. ben güven denen o güzel duyguya sahibim..
Allahıma çok şükür:Saruboceq:

Eşime de güvenirim, kız kardeşime de, ama ikisininde beraber tatile gitmesine izin vermem.
Erkek kardeşimle gitmeye kalksa, yine izin vermem.
Tek başına gitmeye kalksa, yine izin vermem.
Güvenle hiç bağlantısı yok.
İşin tuhaf tarafı, hem kız kardeşin, hem de eşin, ablasını düşünmeyip, kafalarına göre davranabilmiş olmaları. Her iki tarafta bu hakkı nereden buluyor orası tuhaf. Tabi bu hakkı veren kişinin kendisi. Yoksa bana göre böyle bir hakları yok.
Kardeş çok istiyorsa, nerede tatil yapmak istiyorsa yapabilir, eniştesiyle denk düşse de, ancak yol kısmıyla ilgilenebilir enişte, gerisi enişteyi aşar kusura bakmasın.
Zaten arkadaşın kocası, eşine saygı duyup, gelemiyorsan gelme, ben giderim demese, ortada ne tatil, ne de kardeş muhabbeti ve sıkıntısı olacak. Sıkıntı eşte.

biz eşimle tatil beldesinde yaşıyoruz canım benim eşimin evimizde kütüphanesi vardır yüzlerce kitabı benim kitaplarımın olduğu bölüde ayrıdır her kesimden yazarın kitaplarını kuruzki farklı dünya görüşlerini anlayalım burası rahat bir yer olduğu için evimize kardeşim bile olsa rahat gezer yüzer eşimle sohbet edebilr benim olmamda gerekmez sen konuyu saptırıyorsun diyorum ya her türlü şeyinde koşabilir eşimde ama eşim neden ben yokken kızkardeşimle tatile çıksınki bu türklerin örf ve adetleri hayata bakış açısı ile ilgili değil gayri müslim yada inançsızda olabilir aile ama insan yanında eşi yokken kızkardeşi ile tatşle çıkmasını yabancı biride olsa etik bulacağını sanmam garip bir durum aralarında hiçbirşey geçmese bile garip

bence agresif birisiniz o koyduğunuz gülücüklerde rahatmış gibi görünmek için yüzde 95 olan karşı görüşünüz var ve bu kadar insan düşüncelerinde haksız olamaz size düşen bu düşüncelere saygı göstermek

benimde bir odam kitaplık odasıdır. kitaplarla doludur.. arkeolog ve sanat tarihçiyim. genelde bu konuda çok kitabım vardır....
neyse yanii. konumuz kimin evinde kitaplık varmı yokmu değil.
bakın özel olarak çıkılmış bir şey değil. yani biz karar verdik beraber çıkıyoruz değil bu. şartlar öyle gerektirmiş.
neyse ya,,size göre etik değil bana göre etik. bu siz ben arada başka,bir üye devam edecek. ne ben fikrimden vazgeçeceğim ne siz.
o yüzden,ben burada noktalıyorum.. cevap hakkı doğmazsa son mesajım .bu...herkese iyi hafta sonları diliyorum.
. makyaj bölümüne kayıyımda biraz güzelliklere bakayım.)
ek olarak, düşüncelere saygı gösteriyorum. benimkinede saygı gösterilmesinide beklemek hakkım

Son düzenleyen: Moderatör:
şöyle bir durum var karıkoca ikiside çalışıyor eşit derecede yoruluyor adam zaten kalın kafalılık yapıyor ben tatile gidicem dinlenmeye ihtiyacım var eşinide bırakıp bereber eğlenmek yerine eşi zaten üzülüyor bak benimde sıkıldığımı düşünmedi bencilik yaptı diye kızkardeşi bari kanı canı ablam çalışıcak biz eğlenicez belki kırılabilir diye düşünmesi gerek erkeklerin bencil olabileceyini varsayarsak

hiç hoş değil eşinin ve kardeşinin yaptıkları tam bir düşüncesizlik
kardeşim asidir demişsin asi olsa kaç yazar sen de asi ol kız ,kardeşine haddini bilsin
tabi eşin de bilsin

Kendimi sizin yerinize koyamadım(kız kardeşim yok)ama ;
eşim bir hafta erteleyebileceği tatili ertelemeyip bensiz gidiyorsa ki gidemez(büyük olay olur bu )burada kendi kız kardeşi ile de gitse mesele yalnızda gitse mesele benim babamı da alsa mesele...
İlk tatilimize neden beraber gitmiyoruz ayrıca 56. tatilimiz olsa da o zamanda neden benim kızkardeşimle.Hani oyuncak alınmayınca ağlayan çocuğu susturmaya çalışmıyoruz ki burada kocaman bir genç kıza tatil bu hafta iptal oldu demekte ne var.
Eşiniz tuhaf bir bencillik içine girmiş,ayrıca tek başına bir kız kardeş sorumluluğu almak yorgunluğunu atmasına pek fırsat vermez.
Nasıl bir haftasonu geçmiş merak ettim,ben eşinizinde bu tatilden hoşnut dönmemiş olmasını temenni ederim.

bu yoruma aynen katiliyorum..bazi arkadaslar ne kadar da abartmislar..hem gittikleri yerde akrabalarida varmis ve buyuk ihtimal kiz kardeside akrabalarinda kalicakmis..hem arkadasin kiz kardesi esininde kardesi sayilmazmi ya..bizim ailede boyledir baskalarini bilmem..:umursamaz:

kusura bakma arakadaşım ama öyle kocayıda kız kardeşide parçalarım ben ne demek birlikte tatile gitmek .nerde görülmüş çıkacak her hangi bir dedi koduya zemin bu resmen kimse kusura bakmasın.iyi geceler.

valla kız kardeş meselesine hiç takılmadım zaten kızda küçükmüş yanlış anlaşılacak bir şey yok ama eşinizin tutumuyla ilgili sorunlar var. Bir insan eşi, sevdiği olmadıktan sonra ne yapacak tatilde dinlenebilecek mi, gülebilecek mi.. Bir de vardığını bile söylememiş sizde çalışıyorsunuz sizin canınız yok mu erteleseysdi. Bir eş yanında eşi olmadan değil tatile bir arkadaşına bile gitmez. Benim eşim haftasonları ya benimle çıkar dışarı gezmeye ben çıkmazsam o da çıkmaz. 2.5 senedir evliyiz bir kere ayrı ayrı bir yere adım atmadık atamayız da zevkte almayız o ortamdan.. Elbette haftaiçi o işteyken ben mağazaları dolaşıyorum ya da ailem istanbulda ben tek başıma gidiyorum eşi herzaman gelemiyor ama keyfi olarak hiç tatile felan gitmedik yalnız gitmeyiz de... Bunu bende konuşmalısınız eşinizle sanırım eşiniz bekarlığını özlemiş..

ben evde kalıcam kocam annesiyle bile gitse çok kızardım olay çılartırdım ama kendi kardeşime güvensemde eşimle yollamam ne demek bensiz tatile gitmek akrabaların yanı bile olsa burda yapılan ayıptır konu sahibi çok sakin davranmış belki iyi belki kötü ama kendi kararı o konuda yorum yapamam

kızlar bu iş pembe diziye döndü eşimde biraz önce bana soruyor tatilden dönmüşlermi diyedelikafaduldendönmemişler döndüklerinde söylerim dedim:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…