bu konuda ben mi haksızım acaba?

kızlar bu iş pembe diziye döndü eşimde biraz önce bana soruyor tatilden dönmüşlermi diyedelikafaduldendönmemişler döndüklerinde söylerim dedim:uhm:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay güldümmmmmm,
senin herifte mi okuyo, merak etmis yazik :roflol::roflol:

ben eşime sordum hafta sonu bu soruyu kardeşimle gidermisin diye dediği cevap aynen şu: SORDUĞUN HATA sence gidermiyim ben . oldu

zeytin96 neler oldu eşiniz geldimi bişiler yazın isterseniz konu sizin siz açmışsınız ama hiç bişi yazmıyorsunuz?

arkadaslar eşim tatilden döndü dün akşam tabi tatildeyken mesajlaşmalarımız devam ettı ıste hatalıyım özür dilerim geri dönüşü yok bunun değilmi falan tabi ben hayı dıye mesajlar attım telefon actıgındada hıc konusmadım nerdeyse neyse geldıler aksam ozur dılemeler opucukler falan ama ben cok kırıldım bu kırgınlık ıkı opucukle gecmez dedım merak etme kendımı affettırecegım dedı ıste falan fılan neyse aksam kus olarak yattık gece arkadaslar ruya gordum evımıze hırsız gırmıstı ben ruyamda kımseye ulasamıyorum evde kımse yok aglıyorum bagırıyorm falan gercektede aynısını yapmısım aglamısım uyurken bagırmısım esım uyandırmaya calısmıs zor uyandım sonra aglamaya devam ettım cok etkılenmısım tabı esım sarıldı falan ben yanındayım korkma dıye dedım ya sen olmadıgın gun boyle olsaydı ıste cok ozur dılerım bır daha senı asla yalnız bırakmayacagım cok buyuk hata ısledım farkındayım bundan sonra sen ne dersen o falan tabı ben fazla yumusamadım yumusayacagada benzemıyorum bende cıkacagım kesın tek basıma tatıle ancak o zaman ıcım sogur sanırım:))

O kadar enteresan bir evlilik ki kınamak da istemiyorum.
Kız kardeş ile koca nasıl tatile gider bütün sayfaları okumadım umarım yanılıyorumdur,inanamıyorum çünkü..

Bız kadınlar hep boyleyız... Mutlaka ıstısnalar vardır elbet, fakat cogunlugumuz affetmeye meyıllıdır.

Once ofkeden cıldırırız, ayrılmayı dahı dusunuruz, eser savururuz, ardından ıkı opucukle butun ofkemız dıner, o an boynuna atlamıyorsak, ıstemedıgımızden degıldır, can atıyoruzdur aslında, ama 'bıraz agır olayım' hesabı yapılır. Netıcede bır ıkı saate kalmaz eskıye donmesı...

Ne buyuk hata yapıyoruz oysa, ona tekrar yapması ıcın nasıl da fırsatlar sunuyoruz. 'Sen yıne yapabılırsın, eger yaparsan tepkım bundan daha farklı olmayacak' dıye nasıl da gondermeler yapıyoruz farkında olmadan...

Sızı elestırmıyorum, yanlıs anlamayınız. Ben kendımı ele alarak yazdım daha cok ve bılıyorum kı benım gıbı nıce kadın var.

Sızınkı bana gore kolay affedılecek bır durum degıl. Bnı bırakıp degıl tatıle gıtmesını, bensız bır yerde eglenmesını, hatta basıt bır yuruyus yapmasını dahı tercıh etmem. Bensız yapabılecegı tek aktıvıtesı futbol oynamaktır.

Fakat yasadıklarınızı yasasaydım, ne sekılde tepkı verecegım de muamma. Yasamadan kestıremıyor ınsan...

arkadaşım yeriden olsam kız kardeşime sorarım
bu haftasonu izin aldım birlikte tatile gidelimmi derdim
nedense evet diyeceğini sanmiyorum bilmiyorumkismile

arkadaşım yeriden olsam kız kardeşime sorarım
bu haftasonu izin aldım birlikte tatile gidelimmi derdim
nedense evet diyeceğini sanmiyorum bilmiyorumkismile

Katılıyorum.
Konuyu okudum aklıma buraya yazamayacağım seviyede ahlaksızlıklar geldi.
Ben de artniyet var galiba guclubacismile

Son düzenleme:

konunun tatlı bir şekilde sonlanmasına cok sevindim..opuyorumnanaktan

Burada her gün onlarca konu açılıyor.
Aldatmasından tutun, dayağına kadar, hakaretinden tutun, ilgisizliğine kadar.
Esiyoruz, gürlüyoruz, ağlıyoruz, üzülüyoruz.
Sonunda eş eşi affediyor, konu tatlıya bağlanıyor (!)
Yapan yaptığıyla, üzülen üzüldüğüyle kalıyor.
Bir çentik daha atılıyor yüreklere.
Çok yazık.

herşey olup bittikten sonra,
hatalıyım biliyorum vs vs vs...
ah bu erkekler.... hep aynı terane... iyi de bu adamın kafası hiç mi çalışmıyordu, anlık bi öfke filan değil ki haya yaptım affet denecek!
senin üzüleceğini bile bile gitti ikisi de... hadi giden kombinasyonun anormalliğini geçtim, bi insan eşini tek bırakıp nası gidebilir ki tatile... hem de baldızıyla...eşiniz hatamı anladım diyip sarılıp öpünce geçti bitti herşey değil mi... peki ne olmuş ta anlamış hatasını? sinir krizlerine mi girmeniz gerekiyormuş sizi üzmemek adına azcık beynini kullanması için???
sonra dönünce özür dilerim, bida yapmicam....
kadınlarda mı suç, erkeklerde mi bilemedim...

valla demişsinya bende tek gidicem falan diye ben senin tek tatile gideceğine hayatta inanmıyorum

Aynen...nedense bende buna inanamiyorum.

Bir dene bakalim neler olucak, bak o esin denilecek egoist nasil delierecek...aha buraya yaziyorum.....hayatta birakmaz seni tek gidesin, hayatta....

Birde su kardes olayina takildim ben....bazi arkadaslar Kardesin bir sucu yok, daha kücük filan diye yazmis..benneyaptımki....bilemiyorum, ama 18 yasinda bir kiz cokta kücük cahil cuhil sayilmaz bana göre, essek kadar tabiri caizse, hicmi akli beyni yok, enistemle benim tatile gitmem etik bir durum degil hem Ablam kirilir üzülür zor durumda kalir diye düsünemiyormu?
Benim 9 yasindaki kizim bile bazi yerde yaptiklarinin sonucu nereye varabilir diye düsünebiliyorsa 18 yasindaki cahil öylemi?

Bence bu kiz tek kelime ile arsiz!

Eşin bir güzel yaptığı tatille, sende evde oturmakla kaldın bu işte.
Bende bir karşılık vereceğine inanmıyorum, kendi tercihin tabi. Eşine tatilden sonra sihirli değnek mi değmiş, hatasını anlayıvermiş. Tatil yaramış olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…