Burada her gün onlarca konu açılıyor.
Aldatmasından tutun, dayağına kadar, hakaretinden tutun, ilgisizliğine kadar.
Esiyoruz, gürlüyoruz, ağlıyoruz, üzülüyoruz.
Sonunda eş eşi affediyor, konu tatlıya bağlanıyor (!)
Yapan yaptığıyla, üzülen üzüldüğüyle kalıyor.
Bir çentik daha atılıyor yüreklere.
Çok yazık.
arkadaslar eşim tatilden döndü dün akşam tabi tatildeyken mesajlaşmalarımız devam ettı ıste hatalıyım özür dilerim geri dönüşü yok bunun değilmi falan tabi ben hayı dıye mesajlar attım telefon actıgındada hıc konusmadım nerdeyse neyse geldıler aksam ozur dılemeler opucukler falan ama ben cok kırıldım bu kırgınlık ıkı opucukle gecmez dedım merak etme kendımı affettırecegım dedı ıste falan fılan neyse aksam kus olarak yattık gece arkadaslar ruya gordum evımıze hırsız gırmıstı ben ruyamda kımseye ulasamıyorum evde kımse yok aglıyorum bagırıyorm falan gercektede aynısını yapmısım aglamısım uyurken bagırmısım esım uyandırmaya calısmıs zor uyandım sonra aglamaya devam ettım cok etkılenmısım tabı esım sarıldı falan ben yanındayım korkma dıye dedım ya sen olmadıgın gun boyle olsaydı ıste cok ozur dılerım bır daha senı asla yalnız bırakmayacagım cok buyuk hata ısledım farkındayım bundan sonra sen ne dersen o falan tabı ben fazla yumusamadım yumusayacagada benzemıyorum bende cıkacagım kesın tek basıma tatıle ancak o zaman ıcım sogur sanırım:))
Oh bee.. Ha şöyle be canım.. alkisalkisalkis
Ben de bir an için öyle korktum ki, eşin sarılıp öpüp özür dilemeyecek diye.. Şimdi hakikaten rahatladım.. sositososito
İçinin tam manasıyla soğuması, yani gerçek bir kısasa kısas yapmak istiyorsan eğer, kız kardeşinin evlenmesini bekle. Sen de onun eşiyle çık tatile. :içelim:
not1: evlenmesi şart değil, nişanlısı, sözlüsü falan da olabilir. :icecream:
not2: Uyarı almam umarım, amin.:Saruboceq:
aynen kısasa kısas tam da böyle olur...
sonucunu merak ettim acaba ne olurdu...
vereliniortak
eşin tatilden çok mutlu ve memnun dönmüşe benziyor CADIARZUarkadaslar eşim tatilden döndü dün akşam tabi tatildeyken mesajlaşmalarımız devam ettı ıste hatalıyım özür dilerim geri dönüşü yok bunun değilmi falan tabi ben hayı dıye mesajlar attım telefon actıgındada hıc konusmadım nerdeyse neyse geldıler aksam ozur dılemeler opucukler falan ama ben cok kırıldım bu kırgınlık ıkı opucukle gecmez dedım merak etme kendımı affettırecegım dedı ıste falan fılan neyse aksam kus olarak yattık gece arkadaslar ruya gordum evımıze hırsız gırmıstı ben ruyamda kımseye ulasamıyorum evde kımse yok aglıyorum bagırıyorm falan gercektede aynısını yapmısım aglamısım uyurken bagırmısım esım uyandırmaya calısmıs zor uyandım sonra aglamaya devam ettım cok etkılenmısım tabı esım sarıldı falan ben yanındayım korkma dıye dedım ya sen olmadıgın gun boyle olsaydı ıste cok ozur dılerım bır daha senı asla yalnız bırakmayacagım cok buyuk hata ısledım farkındayım bundan sonra sen ne dersen o falan tabı ben fazla yumusamadım yumusayacagada benzemıyorum bende cıkacagım kesın tek basıma tatıle ancak o zaman ıcım sogur sanırım:))
kardeş çok asiymiş gacımenişteyle tatile gitmek te neyin nesi.
abla gitmiyorsa,iptal eder o da gitmez..
erkek kardeş olsa sorun değil zaten de..
ben mi geri kafalıyım,insanlar mı fazla modern olmuş..
peki anne baba ne diyor enişteyle tatile gitmeye..
plan süper tam onikiden yerimsenibenOh bee.. Ha şöyle be canım.. alkisalkisalkis
Ben de bir an için öyle korktum ki, eşin sarılıp öpüp özür dilemeyecek diye.. Şimdi hakikaten rahatladım.. sositososito
ıçinin tam manasıyla soğuması, yani gerçek bir kısasa kısas yapmak istiyorsan eğer, kız kardeşinin evlenmesini bekle. Sen de onun eşiyle çık tatile. :içelim:
Oh bee.. Ha şöyle be canım.. alkisalkisalkis
İçinin tam manasıyla soğuması, yani gerçek bir kısasa kısas yapmak istiyorsan eğer, kız kardeşinin evlenmesini bekle. Sen de onun eşiyle çık tatile. :içelim:
ben olsam yıkardım ortalığı olurmu öyle şey yaw bensiz gidecek orda eğlenecek ... çok bencilce olduğunu düşünüyorum ... sonuna kadar haklısın
valla demişsinya bende tek gidicem falan diye ben senin tek tatile gideceğine hayatta inanmıyorum
haklı canım haklı
eşi de anladı zaten
biraz geç oldu,
tatile gitti geldi ama öptü sarıldı özür diledi
anladı hatasını
geçti bitti...
zeytin cok merak ediyorum esinle kizkardesin tatile gittiklerinde nerde kalmislar.kardesin akrabandami kalmis sordunnmu.bu isin aslini ögren bence canim.öyle kolay affetmezdim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?