- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Ya benim mesajım üzerine kinaye ile yazdın galiba. Ben kimseye fesat demek istemedim. Durum bence de çok normal ve hoş değil. Ama sonuçta böyle birşeyi arkadaş dile getirdiğinde çıkacak olayları da düşünmek lazım. Biri bana böyle bir şeyi yakıştırsa eğer ortada böyle birşey yoksa ablam da olsa hayatımdan sonsuza kadar çıkar.
benim saflıgımı bırakında arkadaşa bakın siz:hulya:
yazınızı gördüm ama okumadım asla
genel olarak yazdım...
kusura bakmayında ortaya cok fesatsınız diye konuşunca ister istemez cevap hakkı doguyor..
yani bide arkadaşlar bişi sormak istiyorum size ablanız deseki hayır sen gidemessin eniştenle tatile naparsınız çok merak ediyorum yani ..ne var bunda ya ..olduki eniştenizle tatil degil bi yolculuk yapmak zorunda kladınız yada evet tatile gitmek zorunda kaldınız ne var bun da ya bu ne fesatlıktır böyle ...yani bu kadar mesajı okuduktan sonra sizlerinde kendinize güveniniz olmadıgını düşünmeden edemiyorum ..
Eniştesiyle başbaşa tatile giden kızkardeş hiç duymamıştım.
Ey KK sen nelere kadirsin...
yani bide arkadaşlar bişi sormak istiyorum size ablanız deseki hayır sen gidemessin eniştenle tatile naparsınız çok merak ediyorum yani ..ne var bunda ya ..olduki eniştenizle tatil degil bi yolculuk yapmak zorunda kladınız yada evet tatile gitmek zorunda kaldınız ne var bun da ya bu ne fesatlıktır böyle ...yani bu kadar mesajı okuduktan sonra sizlerinde kendinize güveniniz olmadıgını düşünmeden edemiyorum ..
valla herkesin fikri kendinedir. hayat görüşüde farklıdır. ama ben bunu kabullenemem. benim kardeşimde eniştesiyle bensiz tatile gitmez.
ayıptır ya. nezaman midesi genişledi bukadar bizim toplumun:1shok:
anlayan anladı yavrum benim demek istedigimi kalan saglar sizin-tatlicadiarzu-
ne var ki enişte- baldız tatile gidemez mi ?
gizli saklı mı gitmişler ne yapmışlar yani
altı üstü iki gün gidiyolar zaten
hem kardeşinize de sahip çıkar orada eşiniz hem kendisi de açılmış olur biraz
keşke siz de gitseydiniz kendiniz açısından nefes alırdınız biraz
demek ki çok bunalmış eşiniz hem yıllık izni de yokmuş bu sene gitmek istemiş demek
eşinize bir şey demeyin
bir başka haftasonu da ikiniz gidersiniz beraber
kızkardeşinize göz koyacak kadar düştüyse eşiniz veya siz bu durumda kardeşinizden ve eşinizden şüpheleneceksiniz evliliğinizi şimdiden bitirin daha iyi
aklınızdan bile geçirmeyin böyle kötü şeyleri herşeyden önce size yakışmaz
Canım lütfen kaba tabirler kullanmayalım ,saygı çerçevesinde duygularımızı dile getirelim ayrıca arkadaşlarımızın fikrinin fesatça olduğu düşünmüyorum ki bende aynı fikirdeyim ,tepkisiz kalınamaz bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?