bu konuda ben mi haksızım acaba?

valla herkesin fikri kendinedir. hayat görüşüde farklıdır. ama ben bunu kabullenemem. benim kardeşimde eniştesiyle bensiz tatile gitmez.
ayıptır ya. nezaman midesi genişledi bukadar bizim toplumun:1shok:

bizim kızlar burdalar

ben olsam kardeşimle eşimi tatile yollamazdım
ne olursa olsun ateş ve barut
kız kardeşinin asi olduğunu da söylüyosun çek resti gidemesin onlarda

kizlar trübünler doluyorkaydirigubbakcemile3tamam arkadasi gaza getirmek istemiyiz ama ortada normal olmayan bi durum varlmaz:yani bune samimiyetki beraber basbasa tatile gidebiliyor ne rahatlik yaniiguclubacismile.o baldiz kardes hicmi düsünmüyor ablasinin üzüldügünü kirildigini o es hicmi bilmiyor ayip oldugunualsanaalsanasmilehadi kardes cahil adamdami cahil.bence arkadasin safligini kullaniyorlar yada resmen sallamiyorlar.cok iyi niyet aramiyorum ben bunda.belki kötü bisey yok ama bu yaptiklari ayip cok ayip.

yani bide arkadaşlar bişi sormak istiyorum size ablanız deseki hayır sen gidemessin eniştenle tatile naparsınız çok merak ediyorum yani ..ne var bunda ya ..olduki eniştenizle tatil degil bi yolculuk yapmak zorunda kladınız yada evet tatile gitmek zorunda kaldınız ne var bun da ya bu ne fesatlıktır böyle ...yani bu kadar mesajı okuduktan sonra sizlerinde kendinize güveniniz olmadıgını düşünmeden edemiyorum ..

ne var ki enişte- baldız tatile gidemez mi ?

gizli saklı mı gitmişler ne yapmışlar yani

altı üstü iki gün gidiyolar zaten

hem kardeşinize de sahip çıkar orada eşiniz hem kendisi de açılmış olur biraz

keşke siz de gitseydiniz kendiniz açısından nefes alırdınız biraz

demek ki çok bunalmış eşiniz hem yıllık izni de yokmuş bu sene gitmek istemiş demek

eşinize bir şey demeyin

bir başka haftasonu da ikiniz gidersiniz beraber

kızkardeşinize göz koyacak kadar düştüyse eşiniz veya siz bu durumda kardeşinizden ve eşinizden şüpheleneceksiniz evliliğinizi şimdiden bitirin daha iyi

aklınızdan bile geçirmeyin böyle kötü şeyleri herşeyden önce size yakışmaz

Gerçekten de acaba arkadaşımızın biz söylemeden önce canını sıkan yegane şey eşinin tatile o olmadan gitmesimiymiş , yani kızkardeşinin yalnız eniştesiyle gitmesine hiç mi bozulmamışne kadar iyi niyetli bir insan umalımki kötü niyetliler onun bu halinden faydalanmasın

ablam yok cok şükür ön ayak degilim
kızkardeşimde yok şükür ön ayagım yok

ama olsa ve böyle bi sahneyle karşılaşamazdım
cünkü herkes haddini ve konumunu bilir
ben müdahele edemesem bile ailem kır dizini otur evde der kardeşimedelikafadulden

cok tuhaf bi iletişimleri var baksanaşakkıdı

Eniştesiyle başbaşa tatile giden kızkardeş hiç duymamıştım.
Ey KK sen nelere kadirsin...

katılıyorum. bakalım daha neler okuycaz burda.
burdan okuyupta aa böyle şeyler normalmiş demekki demesin insanlar yaa.
asla tasvip etmiyorum olayıya. şiddetle kınıyorum alsanaalsanasmile

ya arkadasim yolculuk basaka tatil baska.tatil sediginle eglenip rahatlamaktir benim bildigimbilmiyorumkismileama simdi soruyorum sana esin seni üzüp eglenmeye gider ve kardesinde buna katilir seni görmemizlikten gelirse nedersinyasakkelimeo kardesede esede kizmazmisin.bundan ne anlam cikar:1closedeyes:hayatta neler oluyor bi dönüp bak etrafina derimm:1ninca:

valla herkesin fikri kendinedir. hayat görüşüde farklıdır. ama ben bunu kabullenemem. benim kardeşimde eniştesiyle bensiz tatile gitmez.
ayıptır ya. nezaman midesi genişledi bukadar bizim toplumun:1shok:

Güzel arkadaşım, ben de normal değil diyorum. Ben "aferin ne güzel yapmışlar" demedim ki. Hemen konuyu kimin midesi geniş noktasına getirince bir parça hakarete girmiyor mu? Midem geniş filan değil. Ama her enişte baldızına salya akıtacak diye bir kural da yok. Şimdi arkadaş bunu ima ederek bir huzursuzluk çıkarsa düşeceği durum çok mu hoş olur?
Eşi düşüncesizlik etmiş o ayrı. Onun konusu ayrıca geçer ve kaba tabirle hesabı ayrıca sorulur. Ama durup dururkne kardeşinle eşinden şüphe ettiğini ima edersen aile kavgasına sebep olursun.

anlayan anladı yavrum benim demek istedigimi kalan saglar sizin-tatlicadiarzu-

Canım lütfen kaba tabirler kullanmayalım ,saygı çerçevesinde duygularımızı dile getirelim ayrıca arkadaşlarımızın fikrinin fesatça olduğu düşünmüyorum ki bende aynı fikirdeyim ,tepkisiz kalınamaz bu duruma

böyle biseye hayatta izin vermezdim... ikinizde yorulmusunuz yipranmisiniz anasinin karninda nasil beklemis bu herif 1-2 hafta beklese stresten ölecekmiydi bu ayri bir konu
bide kiz kardesin yani cok yüzsüzlük bence demedimi sana abla sen gitmezsen benim ne isim var

Son düzenleme:

e bu güven meselisiyse ha kızkardeşinle ha başka bi hatunla gönder kocanı tatile. nolcakki senin kendine güvenin yok mu.

esim ve kardesim benim duygularimi umarsamaz ve tinlamazlarsa ben buna kizarimklava:

Vallahi ben asla eniştemle tatile gitmem ne münasebet ya :1shok:
Benim kardeşim de asidir ama asla öyle bir terbiyesizlik yapmaz. Hele eşim asla. Yanlış anlarım diye konuşamaz bile kardeşimle...

lütfen sizde konuyla ilgilenin benim yazdıklarımla degil!
farklı boyulara taşımayalım konuyu!
kabalık veya saygısızlık göremiyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…