bu konuda ben mi haksızım acaba?

ya neden hemen kötü düşünlere geliyor aklımıza ..tamam hoş bi durum degil belki ama olmıcak bşeyde degil yani illa bi pislik çıkmasımı lazım kendimizi düşünelim olduki gittik eniştemizle tatile hemen hulahop bi halt karıştırcak degilizya ...abim gibi görüyorum ben hiç ayırmam abimden ...yani bilmiyorum keşke bi yolunu bulup gitseydiniz sizde onları başbaşa bırakma açısından demiyorıum iyi olurdu siz,n içinde ..ama eşinizde hepten haksız demiyorum çünkü olduki adam gerçekten çok bunalmış işten çok yorulmuş tatil ihtiyacı histtemiş şahsen ben bi plan yapsam eşimle son anda işi çıksa gelemese valla şu anki stresimle şu anki iş yorgunlugumla balıklama bırakır giderim hiç düşünmem çünkü şu an bir saat tatil bile benim için ömre bedel ..belki eşinizde bu anlardan birindedir ...kısacası herşeye kötü bakmıyalım.

Nasıl yani?
Afedersin ama kız kardeşinle eşin nasıl tatile gidebiliyor?
Biri eşim biri kardeşim de olsa asla güvenmem...
Kırılma tarafında değilim ama ikisini de öldürürüm orda. Ne demek yaa...

anneniz babaniz nasil izin veriyor enisteyle tatile gitmeye hayret bise yaaa...istedigi kadar asi masi olsun...kardesiniz herseyi yapsin ben asiyim desin ciksin isin icinden o ne guzel valla...enistede ilginc ne diye baldizla tatile gider ki...tek gitse bundan daha iyiydi...
acaba senin aklina daha farkli olumsuzluklar gelmesin diye mi kardesinide illa goturdu..hani kardesin yanimda ben bise yapmam gibilerinden...
dahada ilginci esin seni aramiyor neyse dicem ama
kardesin ne diye hic aramiyor yol boyunca ya...

tatil bahane olmasinda...

gerçek olamayacak, kabullenilmeyecek kadar çirkin bir olay.
ne dememizi bekliyorsunuz. yada siz olaya el atmak için neyi bekliyorsunuz hala???????

kardesin kucuktur ister..ama esin neden yangindan mal kacirir gibi gidiyor anlamiyorum..hepimizin tatile ihtiyaci var..bizde ne benim icime siner esimsiz,ne de onun iicine siner..ben biyere gitmiyorsan o da gitmez..git dedigim halde..tabi mac disindaa.

ya ben mi çok kötü niyetliyim bilmiyorumkismile
hayır ya nasıl kabul edersiniz böyle bişeyi. ne demek asidir benim kardeşim. aklına eseni yapar. ee enişteyle aklına geleni yaparsa neden böyle oldu diye konu açmayın sonra bilmiyorumkismile :bbo:

Ya yukarıda da yazdım durum çok normal değil ama konu sahibi arkadaşı fevri bir hareket yapmaya itecek ağır mesajlar da yazmasak. Sonuçta tamam durum hoş değil ama bu durumda arkadaş eşi ve kızkardeşine böyle bir nedenden tepki gösterirse düşeceği durumu düşünün. Olay çok büyür, aile meselesi haline gelir. Şaka değil, enişte-baldızdan bahsediliyor. Bu öyle kolay dile getirilmemesi gereken birşey. Ve Allah korusun ama böyle birşeyin olma ihtimali olmama ihtimalinden daha düşük. 3. sayfa haberleri hep bizim başımıza gelecek diye birşey yok ki.

Kızlar hakkaden cok fesatsınız heeeee:hulya:
ne var yani enişte baldız baş başa tatile gidemez mi?:icecream:
kadının içine kurdu düşürmeyin-tatlicadiarzu-

Aynen katılıyorum, bu nasıl bir rahatlıktır anlamadım...
Kız kardeşim eşimle samimi bile konuşsa rahatsız olurum şahsen, ne demek yalnız tatile gitmek hala şoktayım:1shok:

Son düzenleme:

Kızlar hakkaden cok fesatsınız heeeee:hulya:
ne var yani enişte baldız baş başa tatile gidemez mi?:icecream:
kadının içine kurdu düşürmeyin-tatlicadiarzu-

Ya benim mesajım üzerine kinaye ile yazdın galiba. Ben kimseye fesat demek istemedim. Durum bence de çok normal ve hoş değil. Ama sonuçta böyle birşeyi arkadaş dile getirdiğinde çıkacak olayları da düşünmek lazım. Biri bana böyle bir şeyi yakıştırsa eğer ortada böyle birşey yoksa ablam da olsa hayatımdan sonsuza kadar çıkar.

ille de olacak diye birşey yok ama, olmaması için önem alınmazsa her an da olabilecek şeyler sonuçta...

bence siz de fazlasıyla safsınız.

benim saflıgımı bırakında arkadaşa bakın siz:hulya:

yazınızı gördüm ama okumadım asla
genel olarak yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…