bu konuda ben mi haksızım acaba?

beni üzüp tatile gitmeleri başka canım tabiki ona üzülürüm belki ama benim garibime giden burda enişetyle tatilemi çıkılır başbaşamı bırakılır yani çok tuhaf ve son derece ilginç bi düşünce tarzı...ama herkesin fikri kendine has buda benim fikrim ..

bu araada hala telefonlasmadinizmi.arayan olmadimi seni canim.cok merak ettim tatil dönüsünü.

Vallahi ben asla eniştemle tatile gitmem ne münasebet ya :1shok:
Benim kardeşim de asidir ama asla öyle bir terbiyesizlik yapmaz. Hele eşim asla. Yanlış anlarım diye konuşamaz bile kardeşimle...

şimdi senin eşin kardeşinle yanlış anlarsın diye konuşmuyomu...pardon arkadaşımda neyi yanlış anlıyorsun ki..çok ilginç ya hakketen çok ilginç:.

Ne erkek kardeşimle, ne de kız kardeşimle, tatile gidemez. Onunla bununla değil, tek başına da gidemez.
İnsanın eşi izin alamıyorsa, gitmeyiverir, tatil kaçmıyor ya.
Sizin izin verme ya da vermeme durumunuzu geçtim, eşinizin size sen gelmiyorsan ben de gitmem demesi lazımdı.

peki sen gidemeyince kardeşin ya da eşin bir mutsuzluk üzgünlük belirtisi gösterdiler mi yoksa güle oynaya mı gittiler tatile kardeşin ısrar etti mi hiç abla gel gel diye...bence bu çok önemli minik detaylar... ne olursaolsun hiç ama hiç hoş değil durum içlerine nasıl sinebilir ki...kızkardeşin asi sorumsuz çılgın bencil bir döneminde...o döneminde eniştesiyle mesafe koyman gerekirdi...en azından başbaşa tatile gidemeyecekleri kadar...

larisam bitanem sakin canım benim

arkadaşlar atalarımızın sözlerini yabana atmamak lazım bence ne demiş atalarımız
baldız baldan tatlıdır!!!

tabiki insan eşinden ve kızkardeşinden şüphe etmez ama tatile gidiyorlar. gündüz sahil, deniz akşam yemek içki filan. insanın aklında olmaz ama şeytan sapıtır insanı. benim kız kardeşim yok olsa ne kardeşimi gönderirim ne de eşimin beni bırakıp gitmesine izin veririm. ben burda çalışayım kendisi tatil yapsın. hadi erkek kardeş olsa neyse diyeyim. ama benim prensiplerime ters bu durum.
arkadaşım kendi kendine kırılacağına al çantanı sende git bakalım tepkileri ne olacak?
kırıldığını da anlatırsın.

arkadaşım allanseversen bırak ta kadın huzursuzluk çıkarsın. bu ne rahatlık. bu kız küçük ya. karanlıktan korkup eniştenin yatağına girmesin sakın.
tabiki her enişte baldıza salya akıtmaz. normal olan budur. ama lütfen millete bunu normal bişey olarak lanse etmeye çaışmayın.
bu halk böyle böyle yozlaşıyo sapıklaşıyo

Ablamın eşi -ki abi diyerek hitap ederim kendisine- çok rahat,süper muhabbetli bir adamdır. Yanında içkimi de sigaramı da içerim. Erkekler hakkında da konuşurum,çok kafadengidir. Geçen yaz karı koca tatile çıkacakları zaman çok ısrar ettiler ancak ben istemedim. İnanın ablam küstü bana yine de istemedim..
Eniştemle başbaşa çıkmak aklıma da gelmezdi sanırım...
Olay güven meselesi değil,ne işim var ki onunla?
Kendi arkadaşlarımla olmak varken?

anlayan anladı yavrum benim demek istedigimi kalan saglar sizin-tatlicadiarzu-

sizin hitabınızdan yorumlarınızın da sizin de ciddiye alınmamanız gerektiği ortada zaten...burada amacım tartısma ortamı yaratmak degil sizinlede tartısacak degilim..bu arada konumuzda siz degilsiniz..ama konuştugunuzda cogul konusmazsanız yanlış anlaşılmazsınız..

yaa konusmayla tatili bir tutmayalim arkadaslar.. tatil bambaska bisey ayni odalar mekan güzel , gez eglen ickide ise girerse , insan oglu cig süt emmistir bu baska bisey.. gönderen göndersin isterse.

canim es,neysede burda okardesin biraz düsünceli olmasi gerekmzmiydi.benim ablam üzülcek bende onunkocasiyala basbasa tatile gitcembu hice sayilmak demek degilmi.kötü niyetle olmasa bile üzer bu insani.fikrine saygi duyuorum tabiki.herkes düsüncesini söylüyor.:ecrin_bebek:insallah kötü bi süprizle karsilasmaz arkadasimiz:Saruboceq:

ya işte bakın bu olayda denk gelmiş gidilmiş...ne var bunda ben bunu anlamıyorum ..illa bi pislik olmasımı lazım ...yani bu benim fikrim bu tepkiler çok garibime gidiyor açıkcası..

şimdi senin eşin kardeşinle yanlış anlarsın diye konuşmuyomu...pardon arkadaşımda neyi yanlış anlıyorsun ki..çok ilginç ya hakketen çok ilginç:.

Konuşmuyor değil haddini bilerek konuşuyor...
Asker arkadaşı ile konuşur gibi sulu şakalar, samimi konuşmalar yapamaz...
Hiç de ilginç değil bu. Ben kayınlarımla samimi değilsem o da kız kardeşimle samimi değil. Herkes haddini bilmeli...

Benim kardeşlerim enişteleri ile çok iyi anlaşırlar yaşı küçük olan da var ama asla zannetmem ki eşimle tatile gitmek isteyecekler..
Ki diyelim istedi eşim kabul edecek olacak şey değil..
Kırılıp üzülmem kendi kendime yollamam gidemezler kimse kusura bakmasın...

Bunu normal gören arkadaşlar eşinizin erkek kardeşi ile tatile gitmenize eşiniz ne der çok merak ediyorum..???

Birşeyin oluru vardır, bu işte illa kötü niyet aramak gerekmez, enişte kızkardeşe sarkacaktır ya da kız kardeş niyeti bozacaktır filan. Bu işin oluru yok bence. İşin kız kardeş olması işi sadece daha da ilginçleştiriyor benim gözümde. Tek başına gidiyor olması bile tuhaf olurdu. Sen gelemiyorsan ben gideyim demesi bile tuhaf. İnsanın eşindende mi önemli bu tatil olayı. Kız kardeşinde düşünememiş olması ve gitmesi ayrıca tuhaf. O bari gitmemeyi tercih edebilirdi. İlla tatile gidecekse, başka biryere gitseydi. Aralarında birşey olur olmaz mevzusu bile değil, birşeyin oluru, uygunu vardır.

Teşekkür ederim iltifatlarınız için. Belki kastınız olmayabilir ama lafınızın gittiği yeri düşünürseniz sevinirim. Sapık ya da yobaz olduğumu düşünmüyorum.

arkadaşlar düşüncemi tartışalım diye yazmadığımı öncelikle belirtmek istiyorum. düşünceler farklı olabilir. ben işyerimden izin alamadıysam daha önce yapılan bir planın benim için ertelenmesinden rahatsız olurdum siz gidin bende c.tesi gecesi gelirim deyip konuyu tartışmazdım.
eşimin kızkardeşimle tatile gitmesi beni rahatsız etmez çünkü kardeşimi tanırım neler yapabileceğini eşimin nasıl biri olduğunu kardeşime nasıl hitap ettiğini bilirim ve aralarında birşey olmasına ihtimal dahi vermem

ya işte bakın bu olayda denk gelmiş gidilmiş...ne var bunda ben bunu anlamıyorum ..illa bi pislik olmasımı lazım ...yani bu benim fikrim bu tepkiler çok garibime gidiyor açıkcası..

Hayır yanlış anlamışsınız ya da ben yanlış anlatmışım...
Tatile onlarla gitmedim..
Gitmem de..
Kendi arkadaşlarımla tatil yapmayı tercih ederim..
Enişteyle başbaşa tatil yapmayı da şimdiye kadar hiç düşünmedim..Aklıma bile gelmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…