ya arkadasim yolculuk basaka tatil baska.tatil sediginle eglenip rahatlamaktir benim bildigimbilmiyorumkismileama simdi soruyorum sana esin seni üzüp eglenmeye gider ve kardesinde buna katilir seni görmemizlikten gelirse nedersinyasakkelimeo kardesede esede kizmazmisin.bundan ne anlam cikar:1closedeyes:hayatta neler oluyor bi dönüp bak etrafina derimm:1ninca:
Vallahi ben asla eniştemle tatile gitmem ne münasebet ya :1shok:
Benim kardeşim de asidir ama asla öyle bir terbiyesizlik yapmaz. Hele eşim asla. Yanlış anlarım diye konuşamaz bile kardeşimle...
arkadaşım allanseversen bırak ta kadın huzursuzluk çıkarsın. bu ne rahatlık. bu kız küçük ya. karanlıktan korkup eniştenin yatağına girmesin sakın.
Güzel arkadaşım, ben de normal değil diyorum. Ben "aferin ne güzel yapmışlar" demedim ki. Hemen konuyu kimin midesi geniş noktasına getirince bir parça hakarete girmiyor mu? Midem geniş filan değil. Ama her enişte baldızına salya akıtacak diye bir kural da yok. Şimdi arkadaş bunu ima ederek bir huzursuzluk çıkarsa düşeceği durum çok mu hoş olur?
Eşi düşüncesizlik etmiş o ayrı. Onun konusu ayrıca geçer ve kaba tabirle hesabı ayrıca sorulur. Ama durup dururkne kardeşinle eşinden şüphe ettiğini ima edersen aile kavgasına sebep olursun.
yani bide arkadaşlar bişi sormak istiyorum size ablanız deseki hayır sen gidemessin eniştenle tatile naparsınız çok merak ediyorum yani ..ne var bunda ya ..olduki eniştenizle tatil degil bi yolculuk yapmak zorunda kladınız yada evet tatile gitmek zorunda kaldınız ne var bun da ya bu ne fesatlıktır böyle ...yani bu kadar mesajı okuduktan sonra sizlerinde kendinize güveniniz olmadıgını düşünmeden edemiyorum ..
anlayan anladı yavrum benim demek istedigimi kalan saglar sizin-tatlicadiarzu-
beni üzüp tatile gitmeleri başka canım tabiki ona üzülürüm belki ama benim garibime giden burda enişetyle tatilemi çıkılır başbaşamı bırakılır yani çok tuhaf ve son derece ilginç bi düşünce tarzı...ama herkesin fikri kendine has buda benim fikrim ..
Ablamın eşi -ki abi diyerek hitap ederim kendisine- çok rahat,süper muhabbetli bir adamdır. Yanında içkimi de sigaramı da içerim. Erkekler hakkında da konuşurum,çok kafadengidir. Geçen yaz karı koca tatile çıkacakları zaman çok ısrar ettiler ancak ben istemedim. İnanın ablam küstü bana yine de istemedim..
Eniştemle başbaşa çıkmak aklıma da gelmezdi sanırım...
Olay güven meselesi değil,ne işim var ki onunla?
Kendi arkadaşlarımla olmak varken?
şimdi senin eşin kardeşinle yanlış anlarsın diye konuşmuyomu...pardon arkadaşımda neyi yanlış anlıyorsun ki..çok ilginç ya hakketen çok ilginç:.
arkadaşım allanseversen bırak ta kadın huzursuzluk çıkarsın. bu ne rahatlık. bu kız küçük ya. karanlıktan korkup eniştenin yatağına girmesin sakın.
tabiki her enişte baldıza salya akıtmaz. normal olan budur. ama lütfen millete bunu normal bişey olarak lanse etmeye çaışmayın.
bu halk böyle böyle yozlaşıyo sapıklaşıyo
ya işte bakın bu olayda denk gelmiş gidilmiş...ne var bunda ben bunu anlamıyorum ..illa bi pislik olmasımı lazım ...yani bu benim fikrim bu tepkiler çok garibime gidiyor açıkcası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?