bu konuda ben mi haksızım acaba?

eee enişteyle tatile gitmeyi göze alıyorsak sonra olabilecek şüpheleri de göze almalıyız ama
ilkokul çocuğundan bahsetmiyoruz yani

arkadaşlar şimdi kızkardeşim telefonla aradı.abla ne yapıyorsun iyi sen ne yapıyorsun dedim bende ne yapayım işte balıkesire doğru gideceğiz yola çıktım falan bende iyi iyi yolculuklar dedim ne oldu kıskanıyormusun dedı nıye kıskanayım hayır dedım enıstem nerdehaberın varmı dedı bende benım ısım var su an kendısını ara dedım kapattım

Bu konuda siz haksız değilsiniz.
Eviniz tadilattaymış ve tadilat uzun sürüp İKİNİZİ BİRDEN YORMUŞ. ve tatile İKİNİZİN de ihtiyacı olmuş. Fakat eşiniz Sizi bir süre daha bekleyemeyip kendisi alal acele kardeşinizle tatile gitmiş. Bence hoş olmamış.

Neden kıskanıyormusun diye sordu ki size...

vayyy canına kelimeye bak kıskanıyor musun?????????

kardeşin kardeşe diyeceği bir cümle değil bence

Eniştem nerde derken? Beraber gitmemişler mi yani? Bir de kıskanıyor musun diyerek eşinizi kıskanmanızı mı kasdediyor yoksa sizin tatile gidemeyip onun gidebilmesini mi?

bu arada tatile bizim bandırmada akrabalarımız var onlarında yanında kalcaklar ama eşim ben orda kalmam tanımıyorum tam onları ben pansıyonda kalırım dedı ama oraya gıdınce bızım akrabalar bırakmayacaklar tabı yanı arkadaslar esımle kız kardesım arasında bırsey olacagından korkmuyorum buyuk konusmayayım tabı ama o yok su an aklımda sadece kırgınlık benı onemsememezlık den buraya yazdım arkadaslar hepınızın yorumuna tek tek tesekkur edıyorum

yok artık ya akannehir nasıl bi kardeş ablasına bunu sorar ki mantığı nedir bu sorunun
anlayabilmiş değilim

kıskanıyor musun derken evet bız tatıle gıdebılıyoruz sen cıkamadın manasında soyluyor herhalde((
offf kafam karıstı yazdıklarınızdan benımde

Yani eşiniz pansiyonda kızkardeşiniz akrabada kalacak. Doğru mu anlıyorum?

ablacım üzülüyormusun diyebilirdi?kıskanmanın bi açıklaması yok bana göre

Niye tepki vermiyorsunuz da içinize atıyorsunuz, kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz anlamıyorum.

Kimseye bir şey olmuyor farkında mısınız sizden başka?
Herkes gezmesinde, eğlenmesinde ama siz içinizi kemiriyorsunuz böyle.

Anlasın diye beklerseniz daha çok beklersiniz, erkek milletinin gözüne sokmak lazım böyle şeyleri, yoksa onların anlayışına kalsak yandık.

bu ne ya cevaba bak akannehirakannehirakannehir

allah aşkına bak dediklerimi dikkate al.... ya ne bu senin rahatlığın bişiler yapsana senin kardeşin kardeşmi yoksa düşmenmı nasıl bir konuşma tarzı kıskanıyomusun?? senin eşin nasıl bi insanki karısını bırakıyor kardeşiyle gidiyor bak demedi deme bu işten çok yara alacaklar var senin sakinliğine hayran kaldım sakın gaza getiriyorum falan sanma ama sen şu yukardakini yazdığını okuyunca ne yazacağımı şaşırdım nasıl aile bu ya

iyide o zaman neden beraber gidiyor bunlar...akraba sizin akrabanız. Kalacak yer belli olduktan sonra kardeşin binip otobüse kendi gidemiyor mu istediği zaman???
Yani kocan gidecek diye o niye hemen hazır asker oluyo bu tatil olayına...aylar günler çuvala mı girdi. Okul kapanınca gitsin kendi ohh paşa paşa. Kardeşinin tavrı garip yani bi de kıskanıyor musun diye soruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…