- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
sizin hitabınızdan yorumlarınızın da sizin de ciddiye alınmamanız gerektiği ortada zaten...burada amacım tartısma ortamı yaratmak degil sizinlede tartısacak degilim..bu arada konumuzda siz degilsiniz..ama konuştugunuzda cogul konusmazsanız yanlış anlaşılmazsınız..
Bunu normal gören arkadaşlar eşinizin erkek kardeşi ile tatile gitmenize eşiniz ne der çok merak ediyorum..???
Kızlar hakkaden cok fesatsınız heeeee:hulya:
ne var yani enişte baldız baş başa tatile gidemez mi?:icecream:
kadının içine kurdu düşürmeyin-tatlicadiarzu-
larisam bitanem sakin canım benim
arkadaşlar atalarımızın sözlerini yabana atmamak lazım bence ne demiş atalarımız
baldız baldan tatlıdır!!!
Hayır yanlış anlamışsınız ya da ben yanlış anlatmışım...
Tatile onlarla gitmedim..
Gitmem de..
Kendi arkadaşlarımla tatil yapmayı tercih ederim..
Enişteyle başbaşa tatil yapmayı da şimdiye kadar hiç düşünmedim..Aklıma bile gelmedi..
Teşekkür ederim iltifatlarınız için. Belki kastınız olmayabilir ama lafınızın gittiği yeri düşünürseniz sevinirim. Sapık ya da yobaz olduğumu düşünmüyorum.
yok hayır ben denk gelmiş gidilmiş dedigim olay konumuzu kastedmiştim sizi degil..
Larisam kuzum sakin ol lütfen...
Hala 3.kişiler ile polemik oluşuyor burda da diğer konularda olduğu gibi...
Mesele konu sahibi ve üye arasında olup biter.3.kişiden alıntı yapılarak aa çok ayıp sen neden böyle düşünüyorsun ki cıkcıkcık tarzında yapılan yorumlar sadece tartışma getirir.
Buna da gerek görmüyorum ben.
Konu sahibiyle alakadar yorum yazın arkadaşlar.Birbirnizden alıntı yaparak sen yanlış düşünüyorsun felan demeyin lütfen.Herkesin düşüncesi kendine.Kimseyi alakadar etmez doğru yada yanlış düşünmesi.
tartışma ortamı yaratma diyen yok zaten
konuşurken yazarken size sorucak degilim.
keyfim nasıl isterse öyle yazarım...
cevapta yazmayın. muhatap olmak istemiyorum sizinle!
yani bide arkadaşlar bişi sormak istiyorum size ablanız deseki hayır sen gidemessin eniştenle tatile naparsınız çok merak ediyorum yani ..ne var bunda ya ..olduki eniştenizle tatil degil bi yolculuk yapmak zorunda kladınız yada evet tatile gitmek zorunda kaldınız ne var bun da ya bu ne fesatlıktır böyle ...yani bu kadar mesajı okuduktan sonra sizlerinde kendinize güveniniz olmadıgını düşünmeden edemiyorum ..
ben zaten size kullanmadım o kelimeleri. üstünüze alınmayın.
ama yine yineliyorum bu tür şeyleri normal olarak göstermeyin...
insanlar buradan yorum okuyup hayatlarına şekil bile verebiliyolar. bizim geleneklerimizde olamaz böyle bişey. benim kız kardeşim neden eniştesiyle tatile gitsin. eşim beni kıra kıra bensiz hemde bir başka kadınla (o benim kardeşim kocamın değil) neden tatilegitsinlmaz:
sakinim canım vallaolumunekankayizsmile
saflıkla itham ediyor bana
daha sonrada cogul konuşmamalıymışım
özgür bi platform kime nasıl hitap edicegimi burdamı? öğrencem
okulda ögrendik yeterince...
herkesin düşüncesi herkese
ben saf olabilirim yada yazdıgım öyle olabilir bu beni ilgilendirir enterese eder
demü:1ninca:
konu bırakılıyor dedigin gibi 3. şahıslar hop birbirineee
bende susum diyorum ama dayanamıyorumki cvp vermeden
neyse gitti zaten yazmaz
Direk konu sahibiyle alakadar yorum yapın kızlar lütfen.
Hala birbirizden alıntılar alarak yorumlarınızı yazıyorsunuz.Tartışma ortamına dönüyor sonra konu.
Lütfen birbirinizin yorumlarıyla ilgilenmeyin bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?