bu konuda ben mi haksızım acaba?

tartışma ortamı yaratma diyen yok zaten
konuşurken yazarken size sorucak degilim.
keyfim nasıl isterse öyle yazarım...
cevapta yazmayın. muhatap olmak istemiyorum sizinle!

olay başka yerlere gitmiş bence gitme kız gelince deki eğerki kocanın kardeşi varsa ben yanlızmı gideyim bende onla gideyim aynı hesap aynı mantık keşke gitmeden deseydin o zaman bak bakalım ne oluyor eyvahedigeldismile

larisam bitanem sakin canım benim

arkadaşlar atalarımızın sözlerini yabana atmamak lazım bence ne demiş atalarımız
baldız baldan tatlıdır!!!

Larisam kuzum sakin ol lütfen...

Hala 3.kişiler ile polemik oluşuyor burda da diğer konularda olduğu gibi...

Mesele konu sahibi ve üye arasında olup biter.3.kişiden alıntı yapılarak aa çok ayıp sen neden böyle düşünüyorsun ki cıkcıkcık tarzında yapılan yorumlar sadece tartışma getirir.

Buna da gerek görmüyorum ben.

Konu sahibiyle alakadar yorum yazın arkadaşlar.Birbirnizden alıntı yaparak sen yanlış düşünüyorsun felan demeyin lütfen.Herkesin düşüncesi kendine.Kimseyi alakadar etmez doğru yada yanlış düşünmesi.

yok hayır ben denk gelmiş gidilmiş dedigim olay konumuzu kastedmiştim sizi degil..

Teşekkür ederim iltifatlarınız için. Belki kastınız olmayabilir ama lafınızın gittiği yeri düşünürseniz sevinirim. Sapık ya da yobaz olduğumu düşünmüyorum.

ben zaten size kullanmadım o kelimeleri. üstünüze alınmayın.
ama yine yineliyorum bu tür şeyleri normal olarak göstermeyin...
insanlar buradan yorum okuyup hayatlarına şekil bile verebiliyolar. bizim geleneklerimizde olamaz böyle bişey. benim kız kardeşim neden eniştesiyle tatile gitsin. eşim beni kıra kıra bensiz hemde bir başka kadınla (o benim kardeşim kocamın değil) neden tatilegitsin lmaz:

arkadaşlar burası birbirinizle tartışacağınız bir yer değil
herkes konu hakkında yorumunu yapsın

yok hayır ben denk gelmiş gidilmiş dedigim olay konumuzu kastedmiştim sizi degil..

Ben bilemem şu denklik işlerini..
Adam eşi üzüldüğünü göre göre tatile çıkıyor..
Kardeş laf dinlemiyor..
Olan arkadaşımıza olmuş..
Yazık değil mi kadına?
Kaç yıldır doğru düzgün tatil yapmadım ben... Ne önemli bişeymiş olmazsa olmazmış da haberim yok..

Direk konu sahibiyle alakadar yorum yapın kızlar lütfen.

Hala birbirizden alıntılar alarak yorumlarınızı yazıyorsunuz.Tartışma ortamına dönüyor sonra konu.

Lütfen birbirinizin yorumlarıyla ilgilenmeyin bu kadar.

sakinim canım vallaolumunekankayizsmile

saflıkla itham ediyor bana
daha sonrada cogul konuşmamalıymışım
özgür bi platform kime nasıl hitap edicegimi burdamı? öğrencem
okulda ögrendik yeterince...

herkesin düşüncesi herkese
ben saf olabilirim yada yazdıgım öyle olabilir bu beni ilgilendirir enterese eder

demü:1ninca:
konu bırakılıyor dedigin gibi 3. şahıslar hop birbirineee
bende susum diyorum ama dayanamıyorumki cvp vermeden
neyse gitti zaten yazmaz

tartışma ortamı yaratma diyen yok zaten
konuşurken yazarken size sorucak degilim.
keyfim nasıl isterse öyle yazarım...
cevapta yazmayın. muhatap olmak istemiyorum sizinle!

canım bence sen kendine bir topik aç çünkü özel ilgiye ihtiyacın var. bu arada cevap yazıp yazmayacagımı sana sormayacagım..ama seninle tartışmaya da hiçç niyetim yok. seni kendi topiğinde ziyaret etmek isterim..ve de kendi haline bırakıyorum..

Bence, tepkiniz de çok basit olmuş. Gitmesinin yanlış olduğunu gösteren ve istemediğinizi belirten birşeyler okumadım ben en azından. İyi yolculuklar dileyip, öpmüşsünüz.
Benim eşim kimse için ölçü değil elbette ama, bensiz komşuya bile gitmez, o yüzden ilginç geliyor.
Kız kardeş mevzu işin cabası.

İnsan eniştesiyle yolculuk yapabilir, zorunluluk icab eder olabilir.
Ama tatil başka bişeydir...zorunluluk değildir, eğlenmek, hoş vakit geçirmek için tatile gidilir. Hanginizin kardeşi eniştesiyle tatilde hoş zaman geçirebilir, rahat edebilir, elin adamı ya sonuçta...ne alaka yani. Bu mu fesatlık şimdi. Hanginiz eniştesiyle kaynıyla tatile gitti??? Hiç olacak işmi yaa::::::::Hem niye zorunda kalıyoruz silah mı dayıyolar illa gideceksin diye....Kendine güvesizlik bunu neresinde??? Çok saçma çok yakışıksız bir durum bir kere, kendine, eşine kardeşine sonsuz güvenebilrsin...istediğin kadarda güven...ama yapılan şey yanlış, yanlış bulmuyosanız o sizin bakış açınız.
Biz ailecek gittiğimizde ben dayımın yanında falan bile utanıyorum mayoyla yani ve o benim öz be öz dayım yaşlı başlı adam bende evli barklı onun elinde büyümüş yeğeniyim.
Bence burda sorun kardeşinizin rahatlığı, demekki tabiatı geniş bi insan... asilik bu değildir, benim kardeşimde çok asi kızdır, ama normal ortamda bile eniştesinden utanır çekinir, oturmasına kalkmasına dikkat eder. Değil ki tatile gidecek...
Gerçekten akıl mantık dışı bir durum bu...

çüş dicem kimse kusura bakmasın valla çok güvendiğin insanlar neler yapıyorlar ki ben yazın tatile tekirdağa gitmiştim ailemin yazlığına,denize gitmiştik bir erkek ve bir bayan vardı yanımızda biraz uzaktılar ama ne konuşuyorlar net duyabiliyorduk ve yanlarını bi adam geldi ve dedi baldızınla kaçamakmı yapıyorsun diyince ben ve annem şok birbirimize baka kalmıştık daha sonra enişte bey baldızcağızını kucaklayıp bir güzel denize sokmuştu başbaşa tatil yapıyorlar ohh ne güzel ablada evde hiç bişiden haberi yok bilmem anlatabildimmi hertürlü insan var!

Normal olmadığını ben de en az beş kez yazdım. Lütfen geçmiş mesajlarımı tekrar okuyun eğer benden alıntı yapmaya devam edecekseniz. Defalarca bunun normal ve hoş olmadığını söyledim. Enişte-baldızı geçtim ben o kadar tatili iple çekerken eşim beni bırakıp yalnız gitse bile kırılırdım hatta. Bunu da yazdım.
Tek dediğim ve sizin benim dolaylı yoldan ahlak anlayışıma adar dayandırdığınız analaşamdığımız nokta şu; burada arkadaşı gaza getirip bu konuyu ulu orta dile getirmesine neden olursak ve böyle birşey yoksa yani enişte ve baldız arasında uygunsuz bir durum yoksa (ki olmaması daha yüksek ihtimal, şükür ki hala normal insanlar sağıklardan daha fazla) arkadaşın düşeceği durum çok kötü olur. Kardeşine ve eşine bu kadar kötü bir durumu yakıştırmış olur.
Böyle şeyler aile içinde kolayca dile getirebilecek şeyler değil. Bunu bir kez bile ağzınızdan çıkarıyorsanız yani bu yakıştırmayı bir kez bile yapıyorsanız o evlilik devam edemez bana göre. Sadece evlilik mi tüm aile. Benim ablam bunu yapsa yani bvana bunu yakıştırsa ben onu silerim, bütün sülalayi de ayağa kaldırırım.
O nedenle biraz teskin edici yorumlar yazmakta fayda var. Tek dediğim buydu. Ama laf benim mideme kadar geldi.

Evet herkesin düşüncesi herkese canım vereliniortak

Konu sahibinn dışında olan bir üye çıkıyor ortaya birşey atıyor diğerleri cümbür cemeat içine atlıyor .Siz olsanız gitmezmiydiniz gidermiydiniz.

Konunuz biz yorum yazanlarla uzaktan yakından alakası yok ki zaten.

Bana ters olmaması gereken birşey geliyor enişteyle tatile çıkmak.Akıl mantık almaz böyle birşeyi.

Ama diğerine göre gayet doğaldır çıkar da tatilini de yapar eşi de izin verir.

Herkesin kendi düşüncesi...Meseleyi kişiselleştirmeyin.

Çıkıp da kimse kimse sen neden böyle düşünüyorsun şöyle de böyle de diyemez zaten.

İlla tartışma çıkarıcaksınız yani.Pes.

Canım haklısın şu anda önemli olan arkadaşımızın problemine çözüm bulabilmek elbette ancak diğer arkadaşımızın genel ve seviyesiz yorumları bizde de cevap verme dürtüsü uyandırıyor...Konu sahibi arkadaşımız probleminin çözümünü bize emanet etti galiba ortalıkta görünmüyor çünkü.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…