- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.742
- 198
Parayı veriyor babasina ordan harcıyorlarAnladım, ailesi karşılıyor masrafları o zaman. Ben sadece ikiniz hallediyorsunuz diye düşünmüştüm.
Parayı neden babasına veriyor?Parayı veriyor babasina ordan harcıyorlar
Görümce neden zorluyor ki ekonomiyiMaddi durumu var gorimcede piyasaya çıktığı için zorlanıyorlar
Of oda evlenek ya evlenmeden para lazım ya haniGörümce neden zorluyor ki ekonomiyi
Küçüklüktenn beri öyleymiş babasının aldığı yetmedigi için eve veriyormuşParayı neden babasına veriyor?
Oğlu evlenince nasıl yetirecek babası?Küçüklüktenn beri öyleymiş babasının aldığı yetmedigi için eve veriyormuş
Ozmnda verirse geçim yapamayizOğlu evlenince nasıl yetirecek babası?
Nisanda takılan altinlar zaten kizindirArkadaşlar nişanlıyım.20 gün sonra düğünüm.var.son zamanlarda masraflar arttı.surekli biseyler çıkıyor.nişanlıma söyledim butcem yok diyor çoğu şeyi kendim.halletmeye çalıştım.oda hiç sormuyor.artik eksiye indim annemde de isteyemiyorum elbisemi aldı.annemde baskiliyor para işte yok derse Nisan'daki altınlardan bozdurcam de tepkisi ne olcak.dedi yazıyım mi sizce
nişan altınlarını zaten erkek alamaz bu konuda neden soruyorsunuz ki onaArkadaşlar nişanlıyım.20 gün sonra düğünüm.var.son zamanlarda masraflar arttı.surekli biseyler çıkıyor.nişanlıma söyledim butcem yok diyor çoğu şeyi kendim.halletmeye çalıştım.oda hiç sormuyor.artik eksiye indim annemde de isteyemiyorum elbisemi aldı.annemde baskiliyor para işte yok derse Nisan'daki altınlardan bozdurcam de tepkisi ne olcak.dedi yazıyım mi sizce
Arkadaşlar nişanlıyım.20 gün sonra düğünüm.var.son zamanlarda masraflar arttı.surekli biseyler çıkıyor.nişanlıma söyledim butcem yok diyor çoğu şeyi kendim.halletmeye çalıştım.oda hiç sormuyor.artik eksiye indim annemde de isteyemiyorum elbisemi aldı.annemde baskiliyor para işte yok derse Nisan'daki altınlardan bozdurcam de tepkisi ne olcak.dedi yazıyım mi sizce
Verirse derken? Konuşmadınız mı bu konuyu nasıl halledeceğinizi?Ozmnda verirse geçim yapamayiz
Soramazda onlardan takılan altında onlarinkidr var ondan sordumnişan altınlarını zaten erkek alamaz bu konuda neden soruyorsunuz ki ona
Peki sizin nişanlınız çalışmıyor mu kendi parasıyla bir şey yapamıyor mu. Bütün masrafları siz yapmışsınız gibi anlatmışsınızOf oda evlenek ya evlenmeden para lazım ya hani
onlardan takılanda olması önemli değil nişan takısı sizindir. İsterlerse hepsini onlar takmış olsunSoramazda onlardan takılan altında onlarinkidr var ondan sordum
Ikisi ödese bu kadar istekler olurmuyduAnladım, ailesi karşılıyor masrafları o zaman. Ben sadece ikiniz hallediyorsunuz diye düşünmüştüm.
Konuyu pek anlamadım ama bozdur der bence çok takılacağıni sanmıyorumArkadaşlar nişanlıyım.20 gün sonra düğünüm.var.son zamanlarda masraflar arttı.surekli biseyler çıkıyor.nişanlıma söyledim butcem yok diyor çoğu şeyi kendim.halletmeye çalıştım.oda hiç sormuyor.artik eksiye indim annemde de isteyemiyorum elbisemi aldı.annemde baskiliyor para işte yok derse Nisan'daki altınlardan bozdurcam de tepkisi ne olcak.dedi yazıyım mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?