Nişan bizde kız tarafından. Yapıldığı için toplanan para ve altınlar kıza aittir. Aile nişan masrafı etmişse hesaplanır ve toplanan para ve altınlardan masraf kadarı aile tarafından alınır. Gerisi kızın ziynet eşyası olarak kalır. O yüzden eğer nişanı siz yapıyorsanız bunu gönül rahatlığı ile söyleye bilirsiniz. Ancak naçizane fikrim o olsun bu da olsun diyerek kendinizi yıpratmayın bazı şeyler de eksik oluversin. Önemli olan sizin mutluluğunuz maddi eşyalar yüzden arınızda olan sevgiyi zedelemeyin.Arkadaşlar nişanlıyım.20 gün sonra düğünüm.var.son zamanlarda masraflar arttı.surekli biseyler çıkıyor.nişanlıma söyledim butcem yok diyor çoğu şeyi kendim.halletmeye çalıştım.oda hiç sormuyor.artik eksiye indim annemde de isteyemiyorum elbisemi aldı.annemde baskiliyor para işte yok derse Nisan'daki altınlardan bozdurcam de tepkisi ne olcak.dedi yazıyım mi sizce
Nisanlandik ev kira bide görümce çıktı bütçe kalmadığını soylediBiraz daha açar mısınız?
Ne gibi masraflar için bütçesi olmadığını söylüyor ?
Sorun eşya değil gelin çiçeğine kadar ben aldım bidr postiş saç olayi var bnden gidiyor bütçen var mı diye sormuyorNişan bizde kız tarafından. Yapıldığı için toplanan para ve altınlar kıza aittir. Aile nişan masrafı etmişse hesaplanır ve toplanan para ve altınlardan masraf kadarı aile tarafından alınır. Gerisi kızın ziynet eşyası olarak kalır. O yüzden eğer nişanı siz yapıyorsanız bunu gönül rahatlığı ile söyleye bilirsiniz. Ancak naçizane fikrim o olsun bu da olsun diyerek kendinizi yıpratmayın bazı şeyler de eksik oluversin. Önemli olan sizin mutluluğunuz maddi eşyalar yüzden arınızda olan sevgiyi zedelemeyin.
Aa ne kadar ilginç, harika da bi adamdı halbuki, nasıl yapıyor böyle şeyler?Sorun eşya değil gelin çiçeğine kadar ben aldım bidr postiş saç olayi var bnden gidiyor bütçen var mı diye sormuyor
Ekonomik durumu bilerek kabul ettiyseniz alınacakları vs daha temkinli almalıydınızArkadaşlar nişanlıyım.20 gün sonra düğünüm.var.son zamanlarda masraflar arttı.surekli biseyler çıkıyor.nişanlıma söyledim butcem yok diyor çoğu şeyi kendim.halletmeye çalıştım.oda hiç sormuyor.artik eksiye indim annemde de isteyemiyorum elbisemi aldı.annemde baskiliyor para işte yok derse Nisan'daki altınlardan bozdurcam de tepkisi ne olcak.dedi yazıyım mi sizce
O halde güzel bir dille söyleyin. Aşkım canım falan neyse benim masraflarım oluyor ve bunları şu an sen de bende karşılamakta zorlanıyoruz ben nişanda toplanan altınlardan birazını bozduracağım diyin. Tutmayın içinizde. Görümcen de mi evleniyorSorun eşya değil gelin çiçeğine kadar ben aldım bidr postiş saç olayi var bnden gidiyor bütçen var mı diye sormuyor
Görümcenin ne masrafı var size?Nisanlandik ev kira bide görümce çıktı bütçe kalmadığını soyledi
Nisanlandik ev kira bide görümce çıktı bütçe kalmadığını soyledi
Paranız yokken sacma sapan harcamalar yapmanız çok mu lazım?Sorun eşya değil gelin çiçeğine kadar ben aldım bidr postiş saç olayi var bnden gidiyor bütçen var mı diye sormuyor
Evet gorumcemde evleniyor bide o ciktuO halde güzel bir dille söyleyin. Aşkım canım falan neyse benim masraflarım oluyor ve bunları şu an sen de bende karşılamakta zorlanıyoruz ben nişanda toplanan altınlardan birazını bozduracağım diyin. Tutmayın içinizde. Görümcen de mi evleniyor
Saçı ben eklenmedim bu aradaParanız yokken sacma sapan harcamalar yapmanız çok mu lazım?
Gayet evi, arabası olan maddi durumu iyi tanidiklarimdan sade nikahla evlenenler oldu. Kimsenin biseyi eksilmedi.
Bu para yokken altin bozdurma düşünüp kafana saç ekletmek filan nedir
İlla bunları yapayım diyorsanız da ona göre maddi durumu olan biriyle evleneceksiniz.
Bunun size nasıl bir etkisi var maddi konuda?Evet gorumcemde evleniyor bide o ciktu
Maddi durumu var gorimcede piyasaya çıktığı için zorlanıyorlarMaddi durumu kötü olan biriyle neden evleniyorsunuz
Gorumcede olunca onun ihtiyaçlari olunca ikiye bolunduBunun size nasıl bir etkisi var maddi konuda?
Anladım, ailesi karşılıyor masrafları o zaman. Ben sadece ikiniz hallediyorsunuz diye düşünmüştüm.Gorumcede olunca onun ihtiyaçlari olunca ikiye bolundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?