Bu konuda ne yapmalıyım

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
34
Arkadaşlar nişanlıyım.20 gün sonra düğünüm.var.son zamanlarda masraflar arttı.surekli biseyler çıkıyor.nişanlıma söyledim butcem yok diyor çoğu şeyi kendim.halletmeye çalıştım.oda hiç sormuyor.artik eksiye indim annemde de isteyemiyorum elbisemi aldı.annemde baskiliyor para işte yok derse Nisan'daki altınlardan bozdurcam de tepkisi ne olcak.dedi yazıyım mi sizce

Biraz daha açar mısınız?
Ne gibi masraflar için bütçesi olmadığını söylüyor ?

Nişan bizde kız tarafından. Yapıldığı için toplanan para ve altınlar kıza aittir. Aile nişan masrafı etmişse hesaplanır ve toplanan para ve altınlardan masraf kadarı aile tarafından alınır. Gerisi kızın ziynet eşyası olarak kalır. O yüzden eğer nişanı siz yapıyorsanız bunu gönül rahatlığı ile söyleye bilirsiniz. Ancak naçizane fikrim o olsun bu da olsun diyerek kendinizi yıpratmayın bazı şeyler de eksik oluversin. Önemli olan sizin mutluluğunuz maddi eşyalar yüzden arınızda olan sevgiyi zedelemeyin.

Sorun eşya değil gelin çiçeğine kadar ben aldım bidr postiş saç olayi var bnden gidiyor bütçen var mı diye sormuyor

Ekonomik durumu bilerek kabul ettiyseniz alınacakları vs daha temkinli almalıydınız
Çok mu masraf yaptınız ki parasının olmadığını söylüyor
Veee nişanlıykan param yok diyen evlenince daha sıkıntıya sokar diye düşünüyorum

Sorun eşya değil gelin çiçeğine kadar ben aldım bidr postiş saç olayi var bnden gidiyor bütçen var mı diye sormuyor
O halde güzel bir dille söyleyin. Aşkım canım falan neyse benim masraflarım oluyor ve bunları şu an sen de bende karşılamakta zorlanıyoruz ben nişanda toplanan altınlardan birazını bozduracağım diyin. Tutmayın içinizde. Görümcen de mi evleniyor

Paranız yokken sacma sapan harcamalar yapmanız çok mu lazım?
Gayet evi, arabası olan maddi durumu iyi tanidiklarimdan sade nikahla evlenenler oldu. Kimsenin biseyi eksilmedi.
Bu para yokken altin bozdurma düşünüp kafana saç ekletmek filan nedir

İlla bunları yapayım diyorsanız da ona göre maddi durumu olan biriyle evleneceksiniz.

Evet gorumcemde evleniyor bide o ciktu

Saçı ben eklenmedim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…