Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?

Pek önemli şeyler sayılmazdı ama eltimle ilgili bazı sorunlar oldu ve eşim oralarda fazla sessiz kaldı biraz daha sert olmasını isterdim

Yardım istemiyo olmanız yanlış değil tabiki ama yardım isteyenlere yaklaşımınız hoş olmamış. Ben de kimseden yardım istemedim hatta gelsinler bir hafta kalsınlar o da yardım için değil çok istiyodular ki hakları var onların da torunları oluyo. Hamileliğimde bazı sağlık sorunlarim çıktı ,doğumum biraz zor oldu sonrasında toparlanmam zor oldu derken annem de oluyosun. Her şey yolunda gitse bile ki dilerim sizde her şey yolunda gider . Yanınızda yine de birilerinin olması iyi olur en azından siz bebeğinizle rahat rahat ilgilenirken biri evin temizliği ve yemekleri yapar. Siz uykusuzluk yaşayacaksınız bu Allah'ın emri. Ayrıca lohusalık biraz zor bi süreç ben öyle kötü şeyler görmedim ama aklınızı toplamak zor oluyo bazen ayakta uyuyosunuz saniyelik. Bebeğim agliyodu ben gözlerimi aciyodum bakıyorum kucağımda huzurla uyuyo . Diyorum halusilasyonmus uyumaya devam edeyim ama meğer benimle huzurla uyuyan olarak gördüğüm bebek halusilasyonmus böyle şeyleri defalarca yaşadım. Şuan ki halinizle kaldığınız bi uykusuzluk düşünmeyin annelerin uykusuzluğu başka oluyo. Sizin huzurla uyumanizi saglayacakt siz uyurken aklınız rahat olacak biri yanınızda olursa bu süreç zorlaşmaz.

Ne kadar güzel yazmışsınız tesekkür ederim yorumunuz için tabiki haklisiniz özel durumlarda yardım almak çok yerinde olabiliyor, ben herşey yolunda olursa eşimden destek alacağım eğer ekstrem bir durum olursa ailemden yada eşimin ailesinden yanıma gelmelerini rica edeceğim inşallah hamilelik haberini alayım da :)

niyetim kimseyi kırmak üzmek değil aslında kastettiğim şey şuydu mesela kayinvalidesinden şikayet ediyor işte kıskanç diyor paragöz diyor ve sonra zaten doğum yaptım gelip kalmadı bile diyor kimi gelin işte ben bunu bir kusur olarak kabul edemiyorum cünkü gelip kalmak zorunda değil gibime geliyor ha kayınvalidesine güvenerek çocuk yapacak olan ona danışmalı ben bebek istiyorum gelip bakar mısın demeli, ama mesela benim kayınvalidem de çok hevesli baş edemedigim yerde seve seve gelir ama gelmese de ben bunu onun bir kötü huyu gibi düşünmem cünkü zorunda değil yani umarım anlatmak istediğimi anlatabilmisimdir

Yanlıs degıl. Bende basımda kımseyı ıstemıyorum. Eşim 40 gun annem gelır kalır dıyor. Ben 40 gün kafayı yerim istemiyorum. Eşime şimdiden dedım basıma asker dıkersen evden gıderım dedim. Ki ciddiyim 40 gün o eve gelmem. Benımde bu dogum muabbetı kafama takılıyor. Cunku herseye karısma potansiyeli var. Kavga etmek istemiyorum

Ben anneme ana kuzusu sen gıt annenin memesini em dıyorum. Üzülüyor. Napım sevmiyorum bu kadar anacı erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…