Bu konudan baya muzdaribim:(

Çok
Benim de sunum yaparken birden sesim kısılmıştı heyecandan ve devam edememiştim😂Rezil olduğumu düşünmüyorum hepimizin başına gelecek şeyler. İlkokulda değiliz ki böyle şeyler alay konusu olsun. Biraz rahatlaman lazım. Hoca soru sorduğunda cevabını bilmiyorsan bilmiyorum de direkt, bildiğin bir şeyse sakince açıkla. Sunum yaparken de elinde bir kalem olsun, yabancı bir hoca bahsetmişti gerçekten çok işe yarıyor. Ayrıca ne kadar hazırlıklı olursan o kadar rahat geçer. Bol bol pratik yap, video çek hatalarını farket. Başarılar dilerim🌸
Çok teşekkür ederim, siz sesiniz kısıldığında ne yaptınız peki? Ben devam edip sanki ağlıyormuşum gibi sunum yaptım😅çok fenaydı ya

Çok teşekkür ederim, bol bol kitap okumaya calisacağım. İnşallah unutmuşlardır yaptıgım kötü sunumu, çok utanıyorum sınıf arkadaşlarımdan :KK43: rezil olmuş gibi hissediyorum bidaha nasıl sunum yapacağımı bilmiyorum
Çok normal herkes her zaman mükemmel hazirlanamaz, bazen zamanı olmaz bazen panik olur. Bunlar gelip geçici durumlar. Bugün kötü yaparsiniz yarın muhteşem yaparsiniz daha önünüzde uzun zaman var telafi etmek için.

Çok normal herkes her zaman mükemmel hazirlanamaz, bazen zamanı olmaz bazen panik olur. Bunlar gelip geçici durumlar. Bugün kötü yaparsiniz yarın muhteşem yaparsiniz daha önünüzde uzun zaman var telafi etmek için.
İnşallah ya çok teşekkür ederim sağ olun :)

Doğru diyorsunuz ama o an cok panik oldum zar zor bişeyler söyledim. Bide tekrar nasil sunum yapacağım bilmiyorum, sınıf arkadaşarım kim bilir benim hakkımda ne düşünüyorlar :KK43: bu kız salakmiş falan demislerdir belki
Benim de sosyal fobim var. Ceken bilir. Cok zor.
Sunum yapman gerekiyorsa öncesinden iyi hazirlik yap. Kiyafetlerine dikkat et, yanina su al.
Iyi ezberlersen hic düsünmeden agzindan cikar cümleler. Böylelikle kekelemesin ve kendine güvenin daha fazla olur.
Diger insanlarin umrunda bile degil senin orda heyecanlanman. Cogu zaten dogru dürüst dinlemiyor yada telefonlari ile ilgileniyorlar.
Kendinden pay bic. Sen günün kac dakikasini baskasini düsünerek geciriyorsun. Herkesin tek derdi kendisi. Onlar simdiye unutmuslardir bile.

Back
X