Nişanlınla devam etmek istiyorsan evlenene kadar sabret içine at yani.. evlen sonra surat yap ok şu anda yaptığın surat sana eksi yönde geri döner.. bırak annesi ne derse desin ya da oğlu ne alırsa alsın şimdilik umursama
simdi yapan evlenincede yapar evlenince nasıl karısmıcak ki benim param alrık der gene alır hani nisanlın sözlü evli bisey farketmez pekAnnesine ne aldigina karisamazsiniz su an. Strateji aklima gelmiyor demissiniz ama böyle dallas oyunlarini bi birakalim ya.
simdi yapan evlenincede yapar evlenince nasıl karısmıcak ki benim param alrık der gene alır hani nisanlın sözlü evli bisey farketmez pek
zaten binde bir alınan hediyeden bisey olmaz böyleleri cok yüz bulur her ay isterAlsin hediye nolur sanki. Ben de alirim anneme hediye. Kac liralik sey sanki? Yat kat almiyor ya?!!
Demem o ki artık nişanlım annesine birşey aldığında tartışıyoruz eskiden almasına sevinen ben şimdi gıcık oluyorum çünkü annesi bu iyi niyeti haketmiyor
Sizce ne yapmalıyım? Hiç strateji yapamıyorum
Bu durumu yaşayan var mı?
ne güzel işte küçük şeylerle mutlu oluomuş kadıncağızÇok hoşsun canım ya bayıldım yorumuna :))))
Doğru diyosun ama benim kv sakıza verdiğinde bile tektaş almış muamelesi yapıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?