- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Ya herkes hata yapar. Nezaketli cevap vermek zor mu? Onun hayatıBir yere kadar haklısınız ama burada ne konular görüyoruz.
Iki ay aralıkla açılıyor. Ilkinde örneğin şiddet yanlışı nişanlısından bahsediyor konu sahibesi,agzi bozuk ,ihanete meyilli... evlenme hayatini karartma diyoruz,geçiştiriyor...
Iki ay sonra diyor ki evlendim çok pişmanım kv kp görümce elti vs vs...
Eh simdi siz bu kadına ne dersiniz, bela geliyorum diye bağırmış herkes ikaz etmis ama o bildiğini okumuş haliyle buradaki insanlar da tepki gösteriyorlar
İstediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Düşünceler yanlış değil, ifade ediş biçimi yanlış malesef. Okulda bile öğretilir nezaket kuralı.Kimse nazik olmak, empati yapmak zorunda değil. Ben nazik bir insan değilim mesela. Burası gibi sanal dünyada da, kendi reel hayatımda kibarcık, kimse kırılmasın diye uğraşan, çıtkırıldım, alıngan bir kadın değilim. Çat çat dümdüz söylerim ne söyleyeceksem, karşımdakinin de bana bu şekilde davranmaısnı isterim. Doğal olarak kendime ve kişiliğime uygun şekilde yorum yapıyorum. Bu beni kadın düşmanı yapıyorsa öyle olayım çok da umurumda değil. Dediğim gibi beğenmeyen ignore eder görmez. Bu kadar basit. Ben yine aşk acısında geberiyorum diyen kadına allah başka dert vermesin demeye, dayak yiyen üzerine çocuk yapan kadına kendim ettim kendim buldum şarkısını söylemeye devam edeceğim. Çünkü ben siz değilim, sizin kriterlerinize göre yorum yapamam. Bu kadar basit aslında.
Zaten konu sahibinin dediğini yanlış anlamışlar sanırım. Doğru anladılarsa vahim. Usluptan bahsetmiş aslında konu sahibi. Herkes istediğini söyleyebilir ama nezaket kurallarını çiğnemeden, alay etmeden.Ya kadın ne anlatmak istemiş millet ne diyorhepiniz zaten tdk türkçesi ile konuşup yazışıyorsunuz noktalama işaretlerine çok önem verip doğru yerde kullanıyorsunuz çok güldüm boşuna dememişler kadın kadının kurdudur. Saldırmaya yer aramayın burda öyle kocanı boşa kocanı döv sen nasıl annesin bidi bidi ötenlerin gercek hayatını görmek isterdim burda bi profil oluşturup sürekli yorum yapıp kanka falan ediniyorlar sonra yemiyor gerçekleri yazmak kendi derdi için konu açamıyor çünkü oklar kendilerine dönecek kendi nickleriyle yazmıyor da ikinci üyelik alıp yazıyorlar cidden komedi
Canım bak farkındaysan o kadar şeyin arasından iğne ile işine geleni seçtinBu kadının düşmanı kadın olayına da hastayım. Madem bizler kadın düşmanıyız, siz barin hanımlarımızı örseliyoruz o zaman ne işiniz var sadece kadınların olduğu bir ortamda? Silah zoruyla burda tutuluyorsanız söyleyin kurtaralım sizi.
e onun hayatı dıye bızımle dalga gecmesıne ızın mı verelım ?Ya herkes hata yapar. Nezaketli cevap vermek zor mu? Onun hayatı
İstediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Düşünceler yanlış değil, ifade ediş biçimi yanlış malesef. Okulda bile öğretilir nezaket kuralı.
Ya herkes hata yapar. Nezaketli cevap vermek zor mu? Onun hayatı
İstediğiniz yorumu yapabilirsiniz. Düşünceler yanlış değil, ifade ediş biçimi yanlış malesef. Okulda bile öğretilir nezaket kuralı.
Bakın yeri geliyor kardeşimiz bile öğütlerinizi dinlemez. Herkesin seçimi farklı kimi dinler kimi dinlemez. Ne olursa olsun alaycı, kaba tavırla cevap vermek kişiyi yüceltmez, gerçeği göstermez. Yorum yapmadan gecebilirsiniz mesela.e onun hayatı dıye bızımle dalga gecmesıne ızın mı verelım ?
yapma dıyoruz yapıyor
yaptıktan sonra sıkayet edıyor
duzeltsın dıye yıne yol gosterıyoruz yıne dıkıne gıdıyor
sonra yıne sıkayet edıyor bızdekı de sabır
hayır madem onun hayatı ne demeye bıze akıl danısıyor bızde cıddıye alıp cıddı cıddı zaman ayırıp yazıyoruz
kafasının dıkıne gıdecekse bıldıgını okuyacaksa bosuna zamanımızı almasın baskasına yardımımız dokunsun
hah bızde dıyoruz kı bız yorum yapmadan nasıl gecebılırsek sızde goz ardı edersınız gormezsınız mesela .Bakın yeri geliyor kardeşimiz bile öğütlerinizi dinlemez. Herkesin seçimi farklı kimi dinler kimi dinlemez. Ne olursa olsun alaycı, kaba tavırla cevap vermek kişiyi yüceltmez, gerçeği göstermez. Yorum yapmadan gecebilirsiniz mesela.
Canım bak farkındaysan o kadar şeyin arasından iğne ile işine geleni seçtin ☺ Kadının düşmanı yine kadındır ama her kadın aynı değildirBen aklıma takılan birçok soruya burada cevap buluyorum, üzerine çok alındın lafımı ☺
Kimse fikirlerinize saygısızlık etmiyor. Usluba takılıyor herkes.Teşekkür ederim izin verdiğiniz için. Üf bu da ironik yorum oldu şimdi hay allah.
Sarımanolya mesela. İlk cümlesinden anlıyorum o olduğunu. Vereceğim tavsiyenin de bir işe yaramayacağını adım gibi biliyorum niye tavsiye vereyim ki? Boşanma kocandan diyorum.genelde sıkayet edenler yenı uyeler
eskı uyeler kk kullanmayı bılıyor
bır uye konu actımı ılk ısım eskı konularına bakmak benım hep aynı seylerı acanlar genelde sert yorumu alanlar
bızler burdakı uyelerı ezberledık nıck degısse bıle yazısından stılınden tanıyoruz sen busun dıyoruz artık cunku kafa buluyor bızımle oyle dusunuyoruz
Kabalığı mı?hah bızde dıyoruz kı bız yorum yapmadan nasıl gecebılırsek sızde goz ardı edersınız gormezsınız mesela .
bukadar basıt
Bu arada benim konularına kırıcı yorum yapan hiç olmadı. Gayet mantıklı cevaplar aldım. Ama birçok konuyu takip ediyorum. Kadın bişi anlatmış cevap veren kadın saçma uslupla yazıyor.hah bızde dıyoruz kı bız yorum yapmadan nasıl gecebılırsek sızde goz ardı edersınız gormezsınız mesela .
bukadar basıt
sıze gore kaba saydıgınız kısıyı dıyorum goz ardı edersınız sorun cozulurKabalığı mı?
Kimse fikirlerinize saygısızlık etmiyor. Usluba takılıyor herkes.
o sacma uslupla yazanlar kesın bezmıstır konu acanın oncekı konularına bakın anlarsınız ne demek ıstedıgımı :)Bu arada benim konularına kırıcı yorum yapan hiç olmadı. Gayet mantıklı cevaplar aldım. Ama birçok konuyu takip ediyorum. Kadın bişi anlatmış cevap veren kadın saçma uslupla yazıyor.
Biz bundan bahsetmiyoruz. Aklını kullan diyebilirsiniz. Ama kadın dert içinde gidip baska bişi diyenler var. Kültürüne laf edenler falan. Onlardan bahsediyorum.sıze gore kaba saydıgınız kısıyı dıyorum goz ardı edersınız sorun cozulur
sıze gore kaba buldugunuz bır yorumu baska bırıne yaptıgımızda mesela konu sahıbı aklımı basıma getırdınız kızlar dıyebılıyor
ya da once kızıp sonrakı konusunda kızlar ben soylemıstım demeyın hepınız haklıymıssınız gercekten dedıgınız cıktı dıyor
kımısı esınden tokat yıyor hakaret yıyor ama aklını kullansana kızım dedım dıye bana kaba dıyor . kısıye gore degısıyor bu
ben konu acıyorsam elestırıye acıgım namusuma karakterıme hakaret edılmedıgı surece sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?