• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuşmadan ne anlamalıyım?

Şunu bir yapabilsem. Gün icinde illaki 1 kezde olsa arıyorum (işle ilgili). Uzak durmak istiyorum biraz. Ben 23 o 26 canım
hmm işle ilgili mesela bi başkasına aratsanız bile dikkatini çekebiliir :) her gün arıyorsanız mesela yarn aramayın hiç başkasına aratın işten.
o zaman fark etmesi kolay olur :)

hmm işle ilgili mesela bi başkasına aratsanız bile dikkatini çekebiliir :) her gün arıyorsanız mesela yarn aramayın hiç başkasına aratın işten.
o zaman fark etmesi kolay olur :)
Bugün coğunlukla yanındaki arkadaşını aradım, yapılacak işleri ona söyledim hep :) Bunu 1 hafta devam ettirirsem güzel olacak sanırım :)

E ne alaka neden abla beklensin ki. İkiniz de çalışıyorsunuz e sizin için çalıştığını söylüyorsa uzatmanın anlamı yok evlenin yine kendinize çalışın hem daha az masraf olur.
Ablam bir keresinde şakayla karışık "ben 3 yıldır bekliyorum siz daha yenisiniz bekleyin" demişti. Onun lafını ortaya koyuyor:) Onu beklersem yaşlanırım :D

adami cok bunaltmissin calisiyor baska sey yapmiyor
ayrica suna takildim disari cikinca 10 lira ile ne yapiyorsunuz cidden merak ettim
10 lira yani o_Oo_O
100 lira mi demek istedin acaba ??
Yok tatlım 10 lira dedi. Hani hiç yoktan en az 10 lira harcanır diyor.
Bazen de ben "buluşalım illa para harcamak zorunda değiliz" dediğimde "ya canın çekse bişey alamazsam ben üzülürüm" falan diyor.

bugün nasılız :)
Normal davranıyor canım. Sabah benim koltuğuma oturdu uykum var diye sallandı biraz :)
Gün içinde de yanıma geldi kulaklığımı falan aldı şimdide dışarı çıktı iş için, ofise bir daha gelmez sanırım. Yarında dışarıda olacak bakalım :)

Normal davranıyor canım. Sabah benim koltuğuma oturdu uykum var diye sallandı biraz :)
Gün içinde de yanıma geldi kulaklığımı falan aldı şimdide dışarı çıktı iş için, ofise bir daha gelmez sanırım. Yarında dışarıda olacak bakalım :)
bakalım, siz yüz vermemeye devam edn ama bişey yokmuş gibi olun yani tripliden çok umursamaz görünün :)

birikim kısmı masal gibi geldi bana.
görmek isteyen insan, zaman ayırmak isteyen insan iki arada bir derede mutlaka zaman bulur hatta yaratır.
aşk böyle bir şey.

Yani başbaşa güzel şeyler yaşamak istiyorsunuz anlıyorum ama madem iş sebebiyle zaten görüyorsunuz birbirinizi ve madem pazar günü bile çalışmak zorunda kalıyor, daha da bunaltmayın derim. 10 lira konusuna gelince, şimdi bunun lafı mı edilir diyoruz ama elinin sıkışık olduğu dönemde o bile önemli oluyor. Her gün her gün gereksiz gelmiştir ama üslubu çok yanlış tabiki. Gerçekten birikim yapıyorsa "ben her şeyden kısıyorum birikim için ama sonra böyle para harcıyoruz" demiş olabilir. Onun açısından da bakalım biraz. Tabii yine en doğrusunu siz bilirsiniz en iyi tanıyan ve detaylara en hakim olan sizsiniz. Ama bu kadar takılmayın erkekler böyle detaylı düşünüp konuşmaz. Takılırsanız işiniz pek bi zorlaşır.

Parasını sakınmaz benden, harcardık da... Yalnız şöyle bir durum var, onların sadece oturduğu bir ev var. Yani evlenmeye kalksak evimiz yok. Evleri dublex ve annesi aynı yerde kalırız derseniz şimdi evlenin diyormuş ona. Ben tabi istemiyorum o yüzden ev parası için uğraşıyor. E düğünü osu busu derken malum çok masraf.. Bir de işimizden aldığımız ücrette elle tutulur birşey değil. Cebimize kalmıyor yani.
İş dediği de arkadaşının bir dükkanı var orada arızalı bilgisayarlara falan bakıp 3-5 birşeyler alıyor. Valla bilemedim günde 1 paket sigara içiyor, azalt diyorum onu da yapamıyor. Kafam çok karışık :(

Yaşlarınız bana çok küçük gelmişti ama baya varmış. Laf çarptırmalı ya da mesajla telefonda halletmek yerine iki yetişkin insan gibi konuşmalısınız. Ayrıca maddi durumunuza bakmadan ev sahibi olmak istemeniz beni şaşırtıyor. Yani bu şartlarda ev almak istiyorsanız cidden sevgiliniz gibi birbirinize zaman ayırmadan çalışacaksınız ya da istekleriniziden biraz kısacaksınız. Düğün olsun ev olsun eşya olsun derseniz hepsi olmaz sonuçta. Kaç tane çift ev sahibi olarak evleniyor ki? Ev fiyatlarından haberiniz var mı? Bu kadar çok şey isterseniz çift olarak, evlendikten sonra birbirinize de doyamazsınız. Bir sürü ek iş yapmak gerekir.

birikim kısmı masal gibi geldi bana.
görmek isteyen insan, zaman ayırmak isteyen insan iki arada bir derede mutlaka zaman bulur hatta yaratır.
aşk böyle bir şey.
ofis içinde haftanın 4 günü birbirimizi gördüğümüz için beyfendi zaman ayırmak istemıyor sanırım, ama bana göre ofiste görüşmek aynı sey degıl işte ama anlatamıyorum.

ofis içinde haftanın 4 günü birbirimizi gördüğümüz için beyfendi zaman ayırmak istemıyor sanırım, ama bana göre ofiste görüşmek aynı sey degıl işte ama anlatamıyorum.
neden birliktesin? ne paylaşıyorsunuz iş dışında?
biraz ara verirsen belki ikiniz için de bu ilişkiden beklentilerinizi düşünme fırsatnız olur. yoksa bu şekilde iş arkadaşından tek farkınız hitap şekilleriniz.

Back
X