- 15 Eylül 2018
- 1.114
- 1.992
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
-
Yoklama geçmiş sana yeme bunlarıSelam arkadaşlar. Nasıl anlatsam bilemedim ama içimi kemiren bir duygu var 3 gündür. Bir süredir görüştüğüm erkek arkadaşım yazın beraber gittiğimiz tatilde bir gece sarhoş olduğumda çok güzel bir gece geçirdik diye bahsediyordu. (Cinsellik anlamında) bende insan bi tam kendimde miyim diye sorsaydın bak hiç hatırlamıyorum derdim hep şakayla. Hafta sonu çakır keyif olduğumda yine aynısını dedi. Hatta anal seks yapmak istedin ama deneyince çok bağırdın dedi. Ben şok oldum. Çünkü daha önce denemek istediğinde bir daha asla isteme ve bana teklif dahi etme demiştim. Ben sarhoşken bu halimden yararlanmış gibi hissediyorum. Düşündükçe sinirleniyorum. Ve yine ben ayıkken değilde sarhoşken bahsetmesi daha çok sinirimi bozuyor; demek ki normalde sert tepki vermemden korkuyor. ( cinsellikte iki tarafta isterse sınır yoktur bana göre anal seksten hoşlananları tenzih ediyorum) bu güne kadar kendimi kaybedecek derecede alkol almadım, hatırlamadım bi an yok acaba beni mi denedi dedim. Konuşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum.normalde düşünceli ve kibar biri.
Teşekkürler hiç bu açıdan düşünmemiştim.Başlık önerleri:
Sarhoşken olanlar.
Sevgilimin söyledikleri.
Beni mi denedi?
Konuşmak istiyorum ama...
Yoruma gelirsek; sarhoşken bazen hiç ummadığımız şeyler yapabiliriz ya da talep edebiliriz. Siz istemiş de olabilirsiniz böyle bir deneyim yaşamayı. Sınırlarımızı biraz esnetebiliyoruz alkollü olduğumuzda. Hatırlayamayacak kadar sarhoşsanız bunun tartışmasını yapmayın bence.
Duyar kasılması derdim değil seven her şeyi yapar. Bana yapılmasını istemeyeceğim bir şeyi yapana kadar herkes Özgür bence. Din konusu farklı zaten hepimiz aynı dinden değiliz ki dini yok sayadabiliriz. Sigara, alkol, doymuş yağlar ne kadar sağlıksızsa anal ilişkide o kadar sağlıksız diye düşünüyorum. Ama isteyen yapar. Ve hoşlanabilir. Bu beni ilgilendirmez.Burda millet duyar kasacak diye asla anal iliskiye saygi duyarim demiyorum..igrenc birsey..din iman yoksa bile saglik icin yapmamali..zaten afedersiniz kabiz oluyoruz acidan canimiz cikiyor o halta nasil katlaniliyor bilmem
Vallahi beni cok ilgilendirir..en nefret ettigim insan tipleri isterse 10000 tane begenmedim gelsin umurumda degil..dedigimden donmemDuyar kasılması derdim değil seven her şeyi yapar. Bana yapılmasını istemeyeceğim bir şeyi yapana kadar herkes Özgür bence. Din konusu farklı zaten hepimiz aynı dinden değiliz ki dini yok sayadabiliriz. Sigara, alkol, doymuş yağlar ne kadar sağlıksızsa anal ilişkide o kadar sağlıksız diye düşünüyorum. Ama isteyen yapar. Ve hoşlanabilir. Bu beni ilgilendirmez.
İnsanlarin poposu sizi niye bu kadar ilgilendiriyor hanfendiVallahi beni cok ilgilendirir..en nefret ettigim insan tipleri isterse 10000 tane begenmedim gelsin umurumda degil..dedigimden donmem
Siz sevgilinizle sarhoşken yalnız kalmayı bence. Böbreğinizi bile çalabilr. O kadar tekinsiz geldi banaSelam arkadaşlar. Nasıl anlatsam bilemedim ama içimi kemiren bir duygu var 3 gündür. Bir süredir görüştüğüm erkek arkadaşım yazın beraber gittiğimiz tatilde bir gece sarhoş olduğumda çok güzel bir gece geçirdik diye bahsediyordu. (Cinsellik anlamında) bende insan bi tam kendimde miyim diye sorsaydın bak hiç hatırlamıyorum derdim hep şakayla. Hafta sonu çakır keyif olduğumda yine aynısını dedi. Hatta anal seks yapmak istedin ama deneyince çok bağırdın dedi. Ben şok oldum. Çünkü daha önce denemek istediğinde bir daha asla isteme ve bana teklif dahi etme demiştim. Ben sarhoşken bu halimden yararlanmış gibi hissediyorum. Düşündükçe sinirleniyorum. Ve yine ben ayıkken değilde sarhoşken bahsetmesi daha çok sinirimi bozuyor; demek ki normalde sert tepki vermemden korkuyor. ( cinsellikte iki tarafta isterse sınır yoktur bana göre anal seksten hoşlananları tenzih ediyorum) bu güne kadar kendimi kaybedecek derecede alkol almadım, hatırlamadım bi an yok acaba beni mi denedi dedim. Konuşmak istiyorum ama ne diyeceğim bilmiyorum.normalde düşünceli ve kibar biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?