- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi Love_lover
-
Ben bu tarz degisik ya da güçlü seyler ictiklerini dusunmuyorum yaYok yok, blackout diye bişey var. Bir kez başıma geldi ondan sonra dikkat ettim, ağzımnan içtim. Belli bir süre tamamen yok, anlatıyorlar falan yok hatırlamıyorum hiç bişey.
Ben de değişik bişey içmemiştim sadece karıştırmıştım biraz. Bira üstüne rakı üstüne şarap. Sonrası sabahın 6’sına kadar karanlıkBen bu tarz degisik ya da güçlü seyler ictiklerini dusunmuyorum yaadam olta atmak icin yapıyor bence
Tamam habersiz tecavüze ugramaya devam edebilirsiniz o zamanŞu an bir aydınlanma geldi herkese, kimse ağzına alkol koymayacak şu dakikadan sonra
BenAlkol kullanmayan bı sürü kötü taniyorum onların anası kim
Yazdığınızı gözünüz görsün, anneymişsiniz bir de çok yazık. Tecavüz temennisinde bulunmak, tecavüz gibi korkunç bir şeyle dalga geçmek...Tamam habersiz tecavüze ugramaya devam edebilirsiniz o zaman
insanlar da ona bakarsanız sadakat sözüne güvenip evleniyorlar ama burası kocam aldatıyor dendiğinde hemen sezdirmeden takip etmeye başla diyen üyelerle dolu. o zaman hiç baştan evlenilmesin. insanlar güvense de bazı dönemler hayatındaki insan seni şaşırtabilir, şüphe duyabilirsin. her gün bir sürü konu var burada bu şekilde.Insan yaninda dagitabilcek , kendini kaybedecek kadar yakin gördüğü biri hakkinda böyle konu acmaz ki sorun bu
Bunu yapiyorsan yasananlari dert etmezsin. Çünkü ona güvenirsin seni rahatsiz edecek bir sey yapmayacağını bilirsin. Ama konu da böyle bir sey yok
Tamam habersiz tecavüze ugramaya devam edebilirsiniz o zaman
Şule net gibi davalarda karşı tarafın avukatlarının hep "alkol" ve "seks" üzerine savunma yapmalarının nedeni de bu algı zaten. bir yerde alkol ve isteyerek gitmiş bir kadın varsa tecavüz de olsa hak ediyor zaten bu tipler için. oysa ki insanın eşinin bile kendisi istemediği sürece, dur dediği sürece onunla zorla birlikte olması tecavüzdür. ama bu aydınlanma için bir 100 yıl daha gerekiyor bizim topraklarda. bu hanımefendi de alkol ve seksi yan yana görünce "tecavüz" fiilini getirmekte sakınca görmedi. bilinçaltı böyle bir şey.sizin tercih etmeyeceginiz sekilde yasayan insanlara tecavuze ugramalari temennisinde bulunuyorsunuz bu nasil bir dusunce yapisi, nasil bir insanlik anlayisi?
yetistirdiginiz cocuklara yazik.
Bunu yazan kadın bir de!!!Tamam habersiz tecavüze ugramaya devam edebilirsiniz o zaman
sizin tercih etmeyeceginiz sekilde yasayan insanlara tecavuze ugramalari temennisinde bulunuyorsunuz bu nasil bir dusunce yapisi, nasil bir insanlik anlayisi?
yetistirdiginiz cocuklara
Hala devam ediyorsunuz çok enteresan. İnsan olan özür diler, söylediğimin nereye varacağını düşünemedim falan der. Siz basbayağı söylediğiniz çirkin şeylerin arkasındasınız. Bravo.Yazdığımda bi temenni cümlesi mi okudunuz???
İçki içen cocuklar yetistirmeyecegim için gurur duyuyorum kendimle yazık olan sizin cocuklariniz konu sahibi gibi tecavüze ugramazlar inşallah..
Allah sizi çocuklarınızla sınamasın.. Çok KORKUNÇ derecede yargı dağıtıyorsunuz. Yazık ediyorsunuz..Yazdığımda bi temenni cümlesi mi okudunuz???
İçki içen cocuklar yetistirmeyecegim için gurur duyuyorum kendimle yazık olan sizin cocuklariniz konu sahibi gibi tecavüze ugramazlar inşallah..
Yazdığımda bi temenni cümlesi mi okudunuz???
Ne ilgisi var yahuinsanlar da ona bakarsanız sadakat sözüne güvenip evleniyorlar ama burası kocam aldatıyor dendiğinde hemen sezdirmeden takip etmeye başla diyen üyelerle dolu. o zaman hiç baştan evlenilmesin. insanlar güvense de bazı dönemler hayatındaki insan seni şaşırtabilir, şüphe duyabilirsin. her gün bir sürü konu var burada bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?