Aslında birkaç mesajımda yazdım.Yorumlar Harika ya okurken baya eğlendim
Şimdi tamam etkilendin vs. Bu ortada ama hiç yorum yapmadığın kişi eşin. Evliliğiniz nasıl, ona dair hissiyatın nasıl, bunlar önemli bilgiler? Ona göre yorum yapılabilir
Aslında birkaç mesajımda yazdım.
Bir üye yorumunda söylemişti eşinle duygusal kopukluk içinde olduğun için böyle olmuş diye. Aynen öyle , eşime duygusal yoğunluğum olsa böyle olamazdı. Çünkü ben aynı doktora 1 sene önc iki kez muayene oldum ve hiç böyle birşey olmamıştı.Görmedim o zaman baya yazılmış
Özet geçmek ister misin tekrar?
Bir üye yorumunda söylemişti eşinle duygusal kopukluk içinde olduğun için böyle olmuş diye. Aynen öyle , eşime duygusal yoğunluğum olsa böyle olamazdı. Çünkü ben aynı doktora 1 sene önc iki kez muayene oldum ve hiç böyle birşey olmamıştı.
Konunun saatiyle alakalı oldu sanırım gece boş vakitten herkes bir ponciktiBugün kk kadınları çok anlayışlıUmarım eşim sizin yaşadığınız gibi bir şey yaşamamıştır ya da yaşamaz çünkü çok kırılırım üstüne öğrenirsem ayrılırım.Pek çok şeyi affedebilirim belki ama kafada bile aldatma yaşansa benim için olay kapanmış, düzeltilemeyecek boyuta gelmiştir.Artık çaba sarf etmemin bir manası kalmamış demektir.Size çok masum ve tatlış gelen bu durum partner için çok kırıcı.Adam araba park ederken neler hissediliyor, üstüne bir de olay bitmiyor stalklamalara gidilip, üzerinde evli mi bekar mı düşünülüp kedinin renginden ortak nokta bulunmaya çalışılıyor.
Duygulara söz geçirilemez faslına da pek katılmıyorum açıkçası, kafanızdaki prensipler duygulara söz geçirmenizi sağlayabilir.Mesela bu durumu çok ponçik bulmazsanız, karşıdakini inciteceğini, sizi de dürüslükten uzak güvenilmez yapabileceğini düşünürseniz hissedecekseniz de hissetmezsiniz bazı şeyleri, hadi anlık hissettiniz stalklama olayına hiç girmezsiniz.bu arada eşinize sevginiz biraz bitmiş galiba.
Konunun saatiyle alakalı oldu sanırım gece boş vakitten herkes bir poncikti
Kendimi savunmak gibi bir derdim olsa bu konuyu açmazdım değil miDuygu olusmadan düsünce olusur.
Siz baska bir adamla birlikte olma düsuncesi olusturdugunuz icin baska bir erkege duygu hissettiniz.
Duygu eyleme donmedikce suc / hata olusmaz.
Ancak stalklayarak, burada konu acip kurtulmaya calismak degil de sevgilinizden bahseder gibi zevklenerek de eyleme gecmis oldunuz.
Hanimefendi bu mantik (bilimsel gercek) gidisati eger kimse bilmeyecek olsa ve doktor istese onla yatacaginizi gosteriyor.
Hemen karsi cikmak icin ofkelendiniz di mi, aaa nasil olur asla falan mi dediniz?
Ee kafanizdan bunu hic gecirmediginize sizce inanir miyiz?
Bakin dusunce olusmaya baslamis.
Devami duygu ve eylemdir.
Yanlis yapmaya devam ederseniz aldatma batakligina saplanirsiniz, net. Ha ama bu o doktorla olmaz onu soyleyeyim.
Fakat kocanizdan sogudugunuza gore zaten bu sekilde kafasi karisik kadinlarin uzerine atlamaya hazir baskalari illaki var.
Stalklamayi kesin. Kimseye bahsetmeyin. Esinizle sorunlariniz neyse cozmeye calisin.
Yok savunma vermen gerekiyor ben de savunmani alıp tursu kurucam.Kendimi savunmak gibi bir derdim olsa bu konuyu açmazdım değil mi
Konuyu dağıtmadan, aile yakınınıza acil şifa dilemek istedim ve yazdıklarınıza tamamen katılıyorum.Bir kaç gündür forumdan uzaktım,
ailemizden birinin çok ciddi bir sağlık sorunu vardı fakat bu konuyu okuyunca, yazmadan edemedim.
Konuyu ve yapılan bazı yorumları hayretle okudum.
Bu tip konuların esprisi,şakası,geyiği olmaz.
Bilmiyorum belki bazılarınız beni katı bulabilir ama ben böyle düşünüyorum.
İnsan aklından geçen düşüncelere,hissettiği duygulara anlık olarak söz geçiremiyor olabilir ama bu duygu ve düşünceler,uygun değilse kişi, kendine engel olmaya çalışmalı.
Evli bir kadının,uygunsuz duygularını körükleyip, başka bir erkeği düşünerek sosyal medyada araştırmasını,kedisinin renginden,karısıyla birlikte fotoğrafı olmamasından anlam çıkarmasını ve bunu kendine yormasını ben anlayışla karşılamadığım gibi anlamakta bile zorlanıyorum.
Duygu ve düşünceyi değil ama eyleme geçmeyi ve durumdan vazife çıkarmayı yanlış buluyorum.
Bu durumu en hafif ifadeyle kişinin kendisine
ve hayat arkadaşına 'saygısızlık' olarak yorumluyorum.
stallamak ne demek ben hala anlmadim cok mu cahilimDuygu olusmadan düsünce olusur.
Siz baska bir adamla birlikte olma düsuncesi olusturdugunuz icin baska bir erkege duygu hissettiniz.
Duygu eyleme donmedikce suc / hata olusmaz.
Ancak stalklayarak, burada konu acip kurtulmaya calismak degil de sevgilinizden bahseder gibi zevklenerek de eyleme gecmis oldunuz.
Hanimefendi bu mantik (bilimsel gercek) gidisati eger kimse bilmeyecek olsa ve doktor istese onla yatacaginizi gosteriyor.
Hemen karsi cikmak icin ofkelendiniz di mi, aaa nasil olur asla falan mi dediniz?
Ee kafanizdan bunu hic gecirmediginize sizce inanir miyiz?
Bakin dusunce olusmaya baslamis.
Devami duygu ve eylemdir.
Yanlis yapmaya devam ederseniz aldatma batakligina saplanirsiniz, net. Ha ama bu o doktorla olmaz onu soyleyeyim.
Fakat kocanizdan sogudugunuza gore zaten bu sekilde kafasi karisik kadinlarin uzerine atlamaya hazir baskalari illaki var.
Stalklamayi kesin. Kimseye bahsetmeyin. Esinizle sorunlariniz neyse cozmeye calisin.
Bir sey merak ettim konuyu actiktan sonra ki düsünceleriniz,tutumunuz ne oldu?ya da yorumların faydasini gördünüz mü?Kendimi savunmak gibi bir derdim olsa bu konuyu açmazdım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?