- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
5 aylık süreyle ilgili bir Bilgim yoktu teşekkür ederim.
Aynen şimdi bir de ev gösterme meselesi var Malesef... Ben bu korona zamanında eve gelen bir sürü insanı nasıl alayım evime ? En iyisi söylediğiniz gibi taşınmak.
Almayabilirsiniz bizim evde satılıyor ama ben kimseye göstermiyorum evi corona nedeni ile video çekip attım onunla bakıyorlar almak zorunda değilsiniz

emlakçıları da içeri almadım 2 kişi dediniz 5 kişi geldiniz diye. Sonra video attım almadım iyi yapmışsınız yüz verince astar istiyorlar. Coronadan dolayı sürekli evdeyim 1 senedir dışarı çıkmıyorum evime habire yabancı mı alacağım bir de her yeri ellediler komple ev temizledim arkalarından
 emlakçıları da içeri almadım 2 kişi dediniz 5 kişi geldiniz diye. Sonra video attım almadım iyi yapmışsınız yüz verince astar istiyorlar. Coronadan dolayı sürekli evdeyim 1 senedir dışarı çıkmıyorum evime habire yabancı mı alacağım bir de her yeri ellediler komple ev temizledim arkalarından 

gerçekten Allah merhametli iyi insanlarla karsılastırsın herkesi. Böyle insanlarla uğraşmak da çok zor...
 gerçekten Allah merhametli iyi insanlarla karsılastırsın herkesi. Böyle insanlarla uğraşmak da çok zor...