- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Fulya irem2311
-
Adam zaten en adi pislik fakat soz konusu kuzen hic te saf biri degil adami bankamatik olarak goruyor ben de genc kiz oldum o yaslardan gectim ama evli adamlara ilgi duymadim.Niye sadece kız suçlu,arsız oluyor onu anlamıyorum. Evli olduğu,çocukları olduğu halde gencecik kızların peşine düşüp,çocuklarının rıskını kızlara yediren adam arsız değil kafasında kavak yelleri esen gencecik toy kız suçlu bulunuyır. Adamın çocuklarını,karısını,rızkını düşünmek zorunda olan kişi adamın kendisi. Kız saf demekki olanları olacak olanları düşünemiyor. Kz da büyüyecek aklı başına gelecek merak etmeyin ama yaptığı hatanın bedeli ağır olacak ve belki ömür boyu vicdan azabı duyacak. Konu sahibi siz elinizden geleni yapmışsınız. Artık beklemekten ve kızın mantığını kullanmasını dilemekten başka çareniz yok. Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Niye sadece kız suçlu,arsız oluyor onu anlamıyorum. Evli olduğu,çocukları olduğu halde gencecik kızların peşine düşüp,çocuklarının rıskını kızlara yediren adam arsız değil kafasında kavak yelleri esen gencecik toy kız suçlu bulunuyır. Adamın çocuklarını,karısını,rızkını düşünmek zorunda olan kişi adamın kendisi. Kız saf demekki olanları olacak olanları düşünemiyor. Kz da büyüyecek aklı başına gelecek merak etmeyin ama yaptığı hatanın bedeli ağır olacak ve belki ömür boyu vicdan azabı duyacak. Konu sahibi siz elinizden geleni yapmışsınız. Artık beklemekten ve kızın mantığını kullanmasını dilemekten başka çareniz yok. Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Milli metresin ne kadar mutsuz ve bir şeyleri ispatlama çabasında olduğunu ben buradan görüyorum. Bizim genç kızlarımızda domınikte miamide tatil yapacağını falan sanıyormilli metresimizden dolayı sanırım. resmen metresliğe özenen kızlar türedi ya şaka gibi, nasıl bu kadar aptal olabiliyorlar, aklım almıyor.
Bugün başkasının kocasıyla olan yarın senin kocanla olur senin evinde mi kalıyor orasını tam anlamadım ama kalıyorsa evinden yolla sizede gelmesin böyleleri tiniyetsiz direk kanı bozuk bunların kendi başlarına gelse ne olur kimbilir sen kendini koru bu kızdanArkadaşlar merhaba,
Bi kuzenim var, 22 yasında..üni.öğrencisi..ve üni.okuduğu şehirde evli bir adamla ilişkisi var. O buna arkadaşlık diyor, ama adamın niyeti anlattığına göre düzgün değil.. Adam Tüm ailesine ben ona aşığım demiş..karısı kuzenimi aramış, ailemi bırak demiş..adam da klasik yalanlar işte, yok Karimi sevmiyorum, yok boşanmak üzereyiz falan filan..iki çocukları varmış..kuzenim evimde misafir olduğu için çok üstüne gidemedim.ama dürüst bi şekilde, 'asla mutlu olamayacaksın, kadının ahını alacaksın bir ömür boyu..adamın sana harcadığı her kuruşta çocuklarının rızkı var, başını belaya sokma, ego tatmini mi yapıyorsun vs.' konuştum ama kuzenim diyor ki umrumda değil, adam kendisi alıyor.. Parası çok zaten..çocuklarının her şeyi var.oralarda kimsem yok bana sahip çıkıyor..cinsellik düşünmüyor, konuşmamı, neşemi seviyormuş vs.diye açıklama yapıyor. 'Adam senden ayrılınca gidip karısıyla sevişiyor ama' dedim.umrumda değil dedi. Hatta benim gibi insanların ne düşündüğünü biliyormuş, ne söylersem söyleyeyim önemli değilmiş.. Ne diyeyim şimdi ben bu kıza.. Ailesine söylesem, kızsalar etseler yine aynısını yapar.annesi namazında kuranında bi kadın..ama takmaz onu, biliyorum.yıllar önce erkek ark.yüzünden babasından dayak yemişliği var, daha fazlasını yaptı..
kendimi diğer kadının yerine koyuyorum, yazık ya..bi de kadına kocana sahip çık demiş..
kesinlikle mesafemi koyacağım..yazıklar olsun ya..senelerdir ablasıyım..sadece şunu soruyorum, siz olsanız ne yapardınız,kuzeninize karsı yaklaşım ve tavrınız nasıl olurdu??
muhatap olup canını sıktığına ve buraya onun için konu açtığına değmez... bırak kendi pisliğinde boğulsun.. kendi düşen ağlamaz.Arkadaşlar merhaba,
Bi kuzenim var, 22 yasında..üni.öğrencisi..ve üni.okuduğu şehirde evli bir adamla ilişkisi var. O buna arkadaşlık diyor, ama adamın niyeti anlattığına göre düzgün değil.. Adam Tüm ailesine ben ona aşığım demiş..karısı kuzenimi aramış, ailemi bırak demiş..adam da klasik yalanlar işte, yok Karimi sevmiyorum, yok boşanmak üzereyiz falan filan..iki çocukları varmış..kuzenim evimde misafir olduğu için çok üstüne gidemedim.ama dürüst bi şekilde, 'asla mutlu olamayacaksın, kadının ahını alacaksın bir ömür boyu..adamın sana harcadığı her kuruşta çocuklarının rızkı var, başını belaya sokma, ego tatmini mi yapıyorsun vs.' konuştum ama kuzenim diyor ki umrumda değil, adam kendisi alıyor.. Parası çok zaten..çocuklarının her şeyi var.oralarda kimsem yok bana sahip çıkıyor..cinsellik düşünmüyor, konuşmamı, neşemi seviyormuş vs.diye açıklama yapıyor. 'Adam senden ayrılınca gidip karısıyla sevişiyor ama' dedim.umrumda değil dedi. Hatta benim gibi insanların ne düşündüğünü biliyormuş, ne söylersem söyleyeyim önemli değilmiş.. Ne diyeyim şimdi ben bu kıza.. Ailesine söylesem, kızsalar etseler yine aynısını yapar.annesi namazında kuranında bi kadın..ama takmaz onu, biliyorum.yıllar önce erkek ark.yüzünden babasından dayak yemişliği var, daha fazlasını yaptı..
kendimi diğer kadının yerine koyuyorum, yazık ya..bi de kadına kocana sahip çık demiş..
kesinlikle mesafemi koyacağım..yazıklar olsun ya..senelerdir ablasıyım..sadece şunu soruyorum, siz olsanız ne yapardınız,kuzeninize karsı yaklaşım ve tavrınız nasıl olurdu??
Arkadaşlar merhaba,
Evimde kalmıyor, misafir olarak iftara gelmişti, sahura kaldı .sabaha karsı uyuuduk zaten.öğlen uyandı gitti..tatil olduğu için ailesiyle kalıyor..haklısınız, çok fazla nuhattab almamayı düşünüyorumBugün başkasının kocasıyla olan yarın senin kocanla olur senin evinde mi kalıyor orasını tam anlamadım ama kalıyorsa evinden yolla sizede gelmesin böyleleri tiniyetsiz direk kanı bozuk bunların kendi başlarına gelse ne olur kimbilir sen kendini koru bu kızdan
Ne olursa olsun eşine yaklaştırma arayı iyice açEvimde kalmıyor, misafir olarak iftara gelmişti, sahura kaldı .sabaha karsı uyuuduk zaten.öğlen uyandı gitti..tatil olduğu için ailesiyle kalıyor..haklısınız, çok fazla nuhattab almamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?