Bu kv derdi nedir benimle :(

Ya kusura bakmayın ama ben de istemsizce sesli güldüm..Ahh bu kayinvalideler..Yumurtalık yağlanması iyiymiş.Benim bebeğim de egzama oldu.Senin saçın degiyor ondan oldu dedi.Ben de siz gripli gripli virüsle geldiniz gittiniz ben ondan oldu demedim de saçıma mi bagladin dedim.Verin cevabını gitsin..

kv depresyon sebebidir konu bebek olunca haddini aşmakta üstlerine yoktur . sorun bende değil oğlunda de bakalım bir daha laf sokabiliyorlar mı . bizim belalar da size kalmaya geliriz ama şimdi neden gelelim zamanı gelince gelir kalırız diye her telefon görüşmesinde laf sokuyorlar , sanki gelsinler diye yollarını gözlüyorduk. neyse konu sizsiniz hiçbir şeyinizi söylemeyin ona laf sokmaya yer arıyorlar zaten ben yapamadım siz verin ağzının payını...

Senin beyninde kulanmaya kulanmaya paslanmış biz bişey diyomuyuz
Saçma derse
Ha şunu bileydin
De canım acıma

8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??

Balık etli değilsin obezlik sınırındasın zaten 90 sonrası tehlike çanları calıyor. Balık et vücutta kılonun duzgun yayıldıgı olması gereken kılodur mesela 167 boy 64 kg yani bu tarz durumlar balıkettir. 75 den sonrası şişmanlıktır.
Tabi oyle soylemesi çok ayıp. Usturuplu soyleyebilirdi.
Doktorla da gorusmen lazım.Kılolu olup hamile kalanları da gördüm bilemiyorum.

8 aylık evliyim 3 ay korunduk ve bıraktım boyum 1.70 kilom 87 balık etmiyim yani ama bu akşam bize çaya geldi ve çok kilolusun ve hamile kalamıyorsun yumurtaliklarin yağlanmıştır dedi ben tabi cok bozuldum kendini tut dedi moralim çok bozuk bu konuda önerileriniz nedir ??
8 ay zaten cok erken bence direk suan dusunmuyorum deyin.

Yaa Kaynanalar arasında baya bilinen bi hastalık aslında :KK66:
İnsan laf çakmayı bildiği konularda yapmalı :)) hani dese ki kızım kilo ver biraz yarın birgün hamile kalırsan hem senin sağlığın tehlikeye girer hem bebeğin. Yok ama niye iyi niyetli yaklaşılsın ki gelin değil mi vurcan kırbacı vurcan kırbacı :KK53:

İnsan laf çakmayı bildiği konularda yapmalı :)) hani dese ki kızım kilo ver biraz yarın birgün hamile kalırsan hem senin sağlığın tehlikeye girer hem bebeğin. Yok ama niye iyi niyetli yaklaşılsın ki gelin değil mi vurcan kırbacı vurcan kırbacı :KK53:
Aynen gelin değil eşşek deselerdi gelinin yerine bize keşke 🤣🤣🤣

Yumurtalık yağlanması diye birşey mi var!! Çok iğrenç bir kelime kullanmış. Alakası dai yok üstelik moralinizi yüksek tutun bana da çok zayıfsın ondan hamile kalamıyorsun diolar ne alaka ya kilo ile anlamış Değilim.

Back
X