once eski sevgiliyle bulusmalar ayrilmalar aglamalar sonra tecavuz vs.....oooooo bosuna mi yorum yazdik simdi neyse zaten son zamanlarda kkk doldu boyle hikayelerle gece vakti aklimi kullanamadim herhal...
Hikaye dedigin sey bazen gercek olabiliyor bunu unutma olurmu.
Dünkü haberleri izledinmi sen?
Öz dayi yigenine asik olmus ve karsilik bulamayinca 27 yerinden kizi bicaklamis.
Bende ohaaaaaa nasil olur böyle seyler,bunlar hayvanmi yoksa numara oyun hikayemi diyorum ama bir bakiyorum gercekmis...Susmak bazen en iyi cevap diye düsünüyorum..Ben yakin bir tarihte bebegimi kaybettim,dört gözle bekliyordum,simdi desemki cok aci cekiyorum sen sadece bebegimi kaybettigimi bileceksin ama acisini ben yine cekecegim..Iste bu olayda buna benziyor,sana oyun gibi gelecek ama acisini bu kiz cekecek..
Tecavüze ugrayan ilk kiz ne yanimdaki kiz demet nede baska kizlar.Hergün olan seyler ve daha niceleri.Keske yalan olsaydi emin ol yalan olmasini cani gönülden isterdim...
o çocuk kurnaz
ve facebookta başka bir kimlikle yazdı dediğin arkadaşını kesinlikle tanımıştır.
tarzından, yazı dilinden,sorularından, kesinlikle anlamıştır kim olduğunu.
ne mi yapsın?
ondan uzak dursun.
birden aramaları kesilen adam ya elde edemeyeceğini anlamıştır.
yada elde etmiştir ve olay bitmiştir
yada işler zorlaşmadan karısına dönmesi gerektiğini anlamıştır.
:lepi::lepi:ayrica su da var ben kimsenin birisine inat olsun diye evlenecigini dusunmuyorum.
bunlarin hepsi birer on savunmadir.
insan hic tanimadigi hoslanmadigi biriyle sirf eski sevgilisine inat olsun diye hayatini karartirmi yahu.
valla pes gercekten pes hatalar hatalar ustune.yani bundan sonrada yolu belli kendine ceki duzen vermeli bence.
en basindan hepsini anlatsaydin anlardim konu parcaparca gelince haliyle inanmaktada gucluk cekiyorum artik.
ayrica tecavuze ugramis olmasida simdi yaptigini hakli cikarmaz.
bile bile evli bir adamin koynuna girmis hemde 1 kez degil 3 KEZ!
basindan beri bu konuya yorum yazdim iyi niyetle yaklastim .
bence sizde dikkatli olun .arkadasiniza yardim edin ama tedbiri elden birakmayin.
psikolojisi bozuk .
bak katılıyom işte en guzelı uzak kalmak..sizin kız en büyük hatayı eski sevgiliside olsa evli bi adamla görüşmekle yapmış, tlflarda falan görüşülmüş, hernekadar çiftler mutsuz olsada ben bunu çok yanlış buluorum..
ikinci hatayı gidip evlenmkle yapmış, ansızın doğru düzgün tanımadığı bi adamla..
üçüncüyü hatayıda yeniden o kişiyle görüşmeye başlayarak yapmışş, sonuçta henüz boşanmamış kendisi ve karşısındaki insanında devam eden bi evliliği var...:umursamaz:
dördüncü hatayı yapmadan şöle bi kendine gelsin ve ben ne yapıorum die bi sorsun kendine derim..
geçmişi geçmişte bırakmak gerekio bazenn..
ayrıca "sadece oğlum içiin katlanıorum" lafı bana hiç samimi gelmedi, sadece oğlu için katlanıcak kadar fedakar bi insan boşanmadan sizin kızla görüşmeye devam edicek kadarda kurnaz gibime geldi, hem eski anıları yaşamak hemde evdeki hayatı devam ettirmeklmaz:
zaten son zamanlardaki tavrıda bunu ortaya sermiş
artık uzak dursun geçmişe değil geleceğe baksın derim..
Emin olun sabah 4,de kadar konustum ve gercektende iyi degil,yardim etmek istiyorum ona.Oda bunlari bildigi icin bukadar aci cekiyor zaten,Kullanildigim icin,böyle bir hataya düstügüm icin canim yaniyor zaten dedi..Tabiki basindan gecenler bunlari yapma hakki vermez ona ama birkere o hataya düsmüs,kendine bunun hata oldugunu biliyor ise,tamam sucluyum görüsmüyorum artik ama aklimdan yaptiklarimi atamiyorum diyor ise,banada onun yaninda olmak düser.
Nasilki örnek verdim,bende bebegimi kaybettim ki hic görmemistim,kucagima almamistim ama acisini hala cekiyorum,oda bu tuzaga düsmenin acisini cekiyor...Allah ne verirse hayirlisini versin
çocuk---dengesiz
kızımızda -- bayaaaaa bir salak
eskilere dönüp bakmak NEDEN?
birkere sürekli tartıştığı insanda ne buluyor...
daha evliyken hani karşısına şöyle civan gibi biri çıkarda öküz kocasıyla kadın karşılaştırma içine girer
bak bunu anlarım..
koca öküz ..
eski sevgili de öküz..
bu kız için boşuna salak demedim ki bu kız öküzlerden mi hoşlanıyor...çile çekmekten mi..
bence şunu yapmalı
o eski sevgili denen sürekli eskileri konuşup da kavga eden, yenilikçi olmayan kendini geliştirememiş asalaktan önce bir kurtulmalı... ondan kurtulmak da o kadar zor bişey değil hemde çok da kolay gibi geldi bana yıllar sonra aşkı ilan edip 5 dk sonra ayrılan bir tip...hemde eskilerden konuşup :)))))))))))))))))
bu arada gidip kocası olacak kendini mutlu edemeyen adama boşanma davası açıp boşanmak ve ondan da kurtulup,,,
kendine çeki düzen verip, bundan sonraki yıllarını, bir öküzden daha hoşlanıp acı çekmemek için kendini tanımaya çalışarak geçirmeli....
Emin olun sabah 4,de kadar konustum ve gercektende iyi degil,yardim etmek istiyorum ona.Oda bunlari bildigi icin bukadar aci cekiyor zaten,Kullanildigim icin,böyle bir hataya düstügüm icin canim yaniyor zaten dedi..Tabiki basindan gecenler bunlari yapma hakki vermez ona ama birkere o hataya düsmüs,kendine bunun hata oldugunu biliyor ise,tamam sucluyum görüsmüyorum artik ama aklimdan yaptiklarimi atamiyorum diyor ise,banada onun yaninda olmak düser.
Nasilki örnek verdim,bende bebegimi kaybettim ki hic görmemistim,kucagima almamistim ama acisini hala cekiyorum,oda bu tuzaga düsmenin acisini cekiyor...Allah ne verirse hayirlisini versin
Canım yapma Allah aşkına..İnsanın bebeğini kaybetmesi ile asla asla bir değil bu durum..Aynı kefeye koyma lütfen..Senin bebeğini kaybetmen senin hatan değil,Allahın bir yazgısı..Ama arkadaşının bu durumu tamamen kendi hatası...
Bile bile olta atıyor adama internete...Aylarca yazışıyor..Zemini hazırlayan arkadaşın...Bile bile sevmese bile başka bir adamla nikahlıyken başka evli bir adamla yatağa giren de arkadaşın..Onu adam silah zoruyla mı yatağa sokmuş ? Hem de 3 defa...Adamın karısı sevsin sevmesin,araları iyi olsun olmasın,bu konu onu hiç enterese etmez..Nasıl hak gördü evli bir adamı ayartmaya ?
Buraya gelip te hiç madur gibi göstermesin kendini..Geçmişte yaşadığı şey geçmişte kaldı..Bu eski sevgili bile olsa elin nikahlı adamını ayartma hakkı vermiyor ona..:1no2:lmaz:
Hem bu haltları yiyor hem de İnsanlara kendini acındırmaya ,madur göstermeye çalışıyor...
Ne ala memleket..:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?