Bu kz ne yapsn imdi?

Olmusla ölmüse care yok derler.
Olan olmus arkadasim, hata ettigini sen de anlamissin.
Sana bundan sonra o evliyken onunla görüsmemek düsüyor.
Yani sakin ola "Bosan,öyle gel" deyip de sartlandirma yapma.
Sadece hazir araya mesafe girmisken, ona yaptiginizin hata oldugunu anlat ve irtibatini kes.

Eger onun evliligi yürümüyorsa,zaten sen olsan da olmasan da bosanir.
Ama bu bosanmaya sen vesile olmamalisin..
Ortada cocuk da var, büyük vebal altina girersin.

Duruma gercekten cok üzüldüm,film gibi geldi gözümün önüne..
Kimseye yargilamak düsmez seni ama su durumda lütfen yaptiginiz hatanin farkinda varin ve irtibati kesin.

once eski sevgiliyle bulusmalar ayrilmalar aglamalar sonra tecavuz vs.....oooooo bosuna mi yorum yazdik simdi neyse zaten son zamanlarda kkk doldu boyle hikayelerle gece vakti aklimi kullanamadim herhal...

Hikaye dedigin sey bazen gercek olabiliyor bunu unutma olurmu.
Dünkü haberleri izledinmi sen?
Öz dayi yigenine asik olmus ve karsilik bulamayinca 27 yerinden kizi bicaklamis.
Bende ohaaaaaa nasil olur böyle seyler,bunlar hayvanmi yoksa numara oyun hikayemi diyorum ama bir bakiyorum gercekmis...Susmak bazen en iyi cevap diye düsünüyorum..Ben yakin bir tarihte bebegimi kaybettim,dört gözle bekliyordum,simdi desemki cok aci cekiyorum sen sadece bebegimi kaybettigimi bileceksin ama acisini ben yine cekecegim..Iste bu olayda buna benziyor,sana oyun gibi gelecek ama acisini bu kiz cekecek..
Tecavüze ugrayan ilk kiz ne yanimdaki kiz nede baska kizlar.Hergün olan seyler ve daha niceleri.Keske yalan olsaydi emin ol yalan olmasini cani gönülden isterdim...

Son düzenleme:

en basindan hepsini anlatsaydin anlardim konu parcaparca gelince haliyle inanmaktada gucluk cekiyorum artik.
ayrica tecavuze ugramis olmasida simdi yaptigini hakli cikarmaz.
bile bile evli bir adamin koynuna girmis hemde 1 kez degil 3 KEZ!
basindan beri bu konuya yorum yazdim iyi niyetle yaklastim .
bence sizde dikkatli olun .arkadasiniza yardim edin ama tedbiri elden birakmayin.
psikolojisi bozuk .

bence esas oğlan evliliğinde aradığı mutluluğu bulamadı, bu yüzden eski ilişkisine takılıp kaldı. yeniden birleştiklerinde hayalindeki şey ile yaşadığı şeyin aynı olmadığını fark etti. hayallerle gerçekler uyuşmaz her zaman.
bu yüzden soğumuş olabilir.
ya da yaptığı yanlışın farkına varmış, ailesine dönmüştür.

esas oğlanın evliliği mutlu olsun ya da olmasın, siz ondan uzak durun. sizi gerçekten çok sevseydi, bir inat uğruna başkasıyla evlenmezdi, bir de üstüne çocuk yapmazdı.
onlar ayrılacaksa ayrılsınlar ama siz sebep olmayın hiçbir şekilde.

bu ekstralar olmadan da yeterince sorunlu bir ilişki yaşıyormuşsunuz. ikiniz de boşansanız, birbirinizle evlenseniz, bunca şey üzerine mutlu bir evlilik olmaz gibi geliyor bana.

bir sürü bekar erkek var, yeniden birini sever ve kaybetmezsiniz bu sefer umarım. aşk ve mantığın bir arada olduğu birliktelikler yaşamaya çalışın, kendiniz için...

o çocuk kurnaz
ve facebookta başka bir kimlikle yazdı dediğin arkadaşını kesinlikle tanımıştır.
tarzından, yazı dilinden,sorularından, kesinlikle anlamıştır kim olduğunu.
ne mi yapsın?
ondan uzak dursun.
birden aramaları kesilen adam ya elde edemeyeceğini anlamıştır.
yada elde etmiştir ve olay bitmiştir
yada işler zorlaşmadan karısına dönmesi gerektiğini anlamıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:

vereliniortak

arkadasınızın basına çok kötü seyler gelmis..tamam o konuda lafım yok ama bunlar evli bir erkekle görüşmesi birlikte olması için sebep değil..
hiç bir sebep bunu uygun gösteremez..o yüzden bu konuda biraz sert olucak ama bunların hepsi boş bahaneler..arkadasınız sadece kendini kandiriyo..
hayatta hiç bi şey için büyük konuşmam ama bu konuda konuşurum..kendinzi yerine koyun demissinde koyamam çünkü ben asla böyle bı şey yapmam!!gerekirse başka bir ülkeye giderim,bağrıma tas basarım,yalnız yasar yalnız olurum ama yinede asla asla evli bir erkekle görüşmem..
psikologa gitsin bence biran önce bu iside bitirsin..
kaç yasında bu arkadasın bilmiyorum ama maşallah herseye aklı eriyo..bunada Ersin artık akli..

:lepi::lepi:

arkadaşının yaptığı çok ama çok ayıp!!
ilk görüşmeden sonra bikaç kez telde konuşmuşlar yazmışsın, normal bi bayanın evlenmiş eski sevgilisiyle konuscak neyi olabilirki???
hep erkekleri bu gibi kızlar ayartıyo ya çok sinirlendimklava:

Emin olun sabah 4,de kadar konustum ve gercektende iyi degil,yardim etmek istiyorum ona.Oda bunlari bildigi icin bukadar aci cekiyor zaten,Kullanildigim icin,böyle bir hataya düstügüm icin canim yaniyor zaten dedi..Tabiki basindan gecenler bunlari yapma hakki vermez ona ama birkere o hataya düsmüs,kendine bunun hata oldugunu biliyor ise,tamam sucluyum görüsmüyorum artik ama aklimdan yaptiklarimi atamiyorum diyor ise,banada onun yaninda olmak düser.
Nasilki örnek verdim,bende bebegimi kaybettim ki hic görmemistim,kucagima almamistim ama acisini hala cekiyorum,oda bu tuzaga düsmenin acisini cekiyor...Allah ne verirse hayirlisini versin

bak katılıyom işte en guzelı uzak kalmak..
yada ıkısıde boşanıp bırlıkde olsunlar dıcem amma adam zaten mesafeyı koymaya baslamıs...

ya o evli çocuğu olan kadının üzüntüsü o nolcak?
çok bencilce düşünüyosunuz...

Canım yapma Allah aşkına..İnsanın bebeğini kaybetmesi ile asla asla bir değil bu durum..Aynı kefeye koyma lütfen..Senin bebeğini kaybetmen senin hatan değil,Allahın bir yazgısı..Ama arkadaşının bu durumu tamamen kendi hatası...

Bile bile olta atıyor adama internete...Aylarca yazışıyor..Zemini hazırlayan arkadaşın...Bile bile sevmese bile başka bir adamla nikahlıyken başka evli bir adamla yatağa giren de arkadaşın..Onu adam silah zoruyla mı yatağa sokmuş ? Hem de 3 defa...Adamın karısı sevsin sevmesin,araları iyi olsun olmasın,bu konu onu hiç enterese etmez..Nasıl hak gördü evli bir adamı ayartmaya ?
Buraya gelip te hiç madur gibi göstermesin kendini..Geçmişte yaşadığı şey geçmişte kaldı..Bu eski sevgili bile olsa elin nikahlı adamını ayartma hakkı vermiyor ona..:1no2:lmaz:

Hem bu haltları yiyor hem de İnsanlara kendini acındırmaya ,madur göstermeye çalışıyor...

Ne ala memleket..:mymeka:

çocuk---dengesiz
kızımızda -- bayaaaaa bir salak
eskilere dönüp bakmak NEDEN?
birkere sürekli tartıştığı insanda ne buluyor...
daha evliyken hani karşısına şöyle civan gibi biri çıkarda öküz kocasıyla kadın karşılaştırma içine girer
bak bunu anlarım..
koca öküz ..
eski sevgili de öküz..
bu kız için boşuna salak demedim ki bu kız öküzlerden mi hoşlanıyor...çile çekmekten mi..
bence şunu yapmalı
o eski sevgili denen sürekli eskileri konuşup da kavga eden, yenilikçi olmayan kendini geliştirememiş asalaktan önce bir kurtulmalı... ondan kurtulmak da o kadar zor bişey değil hemde çok da kolay gibi geldi bana yıllar sonra aşkı ilan edip 5 dk sonra ayrılan bir tip...hemde eskilerden konuşup :)))))))))))))))))
bu arada gidip kocası olacak kendini mutlu edemeyen adama boşanma davası açıp boşanmak ve ondan da kurtulup,,,
kendine çeki düzen verip, bundan sonraki yıllarını, bir öküzden daha hoşlanıp acı çekmemek için kendini tanımaya çalışarak geçirmeli....

Kız demek ki Hindu...kaydirigubbakcemile3

çocuk---dengesiz
kızımızda -- bayaaaaa bir salak
eskilere dönüp bakmak NEDEN?
birkere sürekli tartıştığı insanda ne buluyor...
daha evliyken hani karşısına şöyle civan gibi biri çıkarda öküz kocasıyla kadın karşılaştırma içine girer
bak bunu anlarım..
koca öküz ..
eski sevgili de öküz..
bu kız için boşuna salak demedim ki bu kız öküzlerden mi hoşlanıyor...çile çekmekten mi..
bence şunu yapmalı
o eski sevgili denen sürekli eskileri konuşup da kavga eden, yenilikçi olmayan kendini geliştirememiş asalaktan önce bir kurtulmalı... ondan kurtulmak da o kadar zor bişey değil hemde çok da kolay gibi geldi bana yıllar sonra aşkı ilan edip 5 dk sonra ayrılan bir tip...hemde eskilerden konuşup :)))))))))))))))))
bu arada gidip kocası olacak kendini mutlu edemeyen adama boşanma davası açıp boşanmak ve ondan da kurtulup,,,
kendine çeki düzen verip, bundan sonraki yıllarını, bir öküzden daha hoşlanıp acı çekmemek için kendini tanımaya çalışarak geçirmeli....

Aynen katılıyorum...

bakın bır ınsan bır seyı bı kere yaptı mı onun adı hatadır..ama onu bır kac kere yaptı mı o hata olmaktan cıkar..
sızın arkadasınız bu adamın 3 kere koynuna gırmıs..bı kere olsaydı tamam hataydı ama 3 kere artık hata degıl..ne kendını ne de sızı ne de bızı kandırmasın..daha da onemlısı kendını...
o yuzden hata hata dıyıp durmayın..burada hata fln yok..bıle bıle goz gore gore yapılan yanlıslar var..
arkadasınızın yanında olmanızı desteklıyorum tabııkıde dogru olan bu zaten..bıran once arkadasınızın psıkolojık destek almasına yardımcı olun ve bu ısı bıtırmesıne yardımcı olun..

bizim kızın kalbi ve aklı çok yorulmuş.biraz dinlenmeye ihtiyacı var. gününü ve yarınını güller içinde yaşayabilir,bunu da ancak kendisi başarabilir. yanı başında bir adam var. evde var olan birisi, bizim kızın yanında duran birisi.... bu devirde herkesin yalnızlaştığı bir devirde hem de.. eşini tanımaya onu keşfetmeye başlamalı. yanında olduğu için teşekkür etmeli. aşk değilse bile kuvvetli bir sevgi ve saygı üretmeli. bu gençlık ve zamanlar bir daha geri gelmez. içinde kalan ne varsa eşiyle yaşamalı, bak o zaman nasılda herşey değişiveriyor. olmayan kişiyi değil, var olan kişiyi sevmek,değer vermek daha hoş değil mi sizce..

KIZLAR görüslerinizin coguna katiliyorum ve emin olunki ayni yorumlari bende yaptim Kizimiza...Anlatamadigim birsey var onuda söyleyeyimde kurtulayim bari,simdi bayanlar bu kiz hata yaptiginin,yalnis yaptiginin farkinda hemde tabiri caiz ise esekler gibi pisman,hatta bunu cocuga dile getirmis ve demiski büyük bir hayatydi seni yeniden bulmak,seninle beraber olmak.Seni kaybetmekten önce kendime olan saygimi kaybettigim icin affetmiyorum kendimi demis..Ama bazilarimizin dedigi gibi sevgili öküz cocuk,ne alaka ben hep yaninda oldum ve olmaya devam edecegim,bildigin gibi degil sorunlarim var ve kendi basima halletmeye calisiyorum bilmem ne demis,he kiz inanmismi HAYIR inanmamis ve herkes kendi yoluna demis.Yani anlatmam suki kiz onu kaybetmekten cok bunu nasil yapabildim derdine düsüp agliyor sürekli...

Bebekle bu olayi zaten bir tutamamki
Benim anlatmak istedigim herkes kendi acisini bilir,baskasi sadece onun aci cektigini bilir aman ne varki unut birdaha olur bebeginiz diyen cok kisi oldu bana ama kimse benim nasil bir aci icinde oldugumu anlamadi..Onu demek istedim sadece,simdi bizde bu kiza unut bosver hatalisin vs dedik ama o cekiyor yaptigi hatalarin acisini .
Biri hata yaptigini kabul ediyor ise ve pisman ise bizede tamam bak hata yapmissin hatta kendini kandirmissin,tuzaga düsmüssün ama bundan sonra dikkatli ol,kullandirma kendini demek düser,ben böyle düsünüyorum en azindan..

pozitif olmak hayatımızı kurtarıyor. sürekli geçtiğimiz yollardaki güzellikleri farketmeyiz, ama burnumuzun ucunda şaheserler gizli olabilir.bunu ancak dikkatli bakarak anlayabiliriz. yanında bir değer varsa sıkı tut onu, onu da kaybedersen yine hüsran yılları başlar. mutlu ol inşallah bizim kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…