Bu kz ne yapsn imdi?

yuva yıkanın yuvası olmaz...
arkadasım yıkmıyo onların yuvasını zaten yıkılmıs dıceksın ama ısın ıcınde artık arkadasında var..o yuzden o yuva dagılırsa onunda parmagı olucak bu ıste..o zmn da bu soz cuk dıye oturacak..

yapmayın yaa bu mu yanı????
o adam artık onun eskı sevgılısı degıl hıc bı seyı degıl..o adam evlı ve daha onemlısı baba olmus..evladı var..hıc bı seyı dusunmuyosan o cocugu dusun..bu ısın ıcınde parmagın olmasın..
bunlar ne kadar ayıp ya..
tamam huzunlu bır ask hıkayesı vs bıttı gıttı..hıkaye oldunuz artık..evlı evıne koylu koyune............

kişiler yaptıklarından sorumludur. en azından öyle olmalıdır!
ne hakkı var evlendikten sonra kocasına arkasını dönmeye?
bu adam bunu düşünerek mi yuva kurmuş kendisiyle?
sorumluluklarının bilincinde olmayan insanlar zavallıdan başka bişey değillerdir. malen böyle insanlarla arkadaşlık yapmanızı önermem, iki gün sonra sizi de sırtınızdan bıçaklayabilirler. huy bu, çıkmaz.

canim bende yazdiklarimi senin araciliginla arkadasina iletiyorum.
yukarda morla yazilmis ifadeler cok ama cok cok cok yanlis ...ne soylenir bilmiyorum. ya 1 ay 1 yil bile degil 1 ay tanidigin biriyle yani cok mantiksiz bence.arkadasiniz hala buyumemis karakter olarak cok kucuk .
geri alamamak ne demek ya.millet ne bahaneler uyduruyor ayriliyor.ornek eski sevgilisinden nasil ayrildiysa onada hayir diyebilirdi bir bahane uyudurabilirdi bence ,yada erteleyebilirdi daha fazla tanimak istedigini soyleyebilirdi.
ama yok bence arkadasin hata ustune hatalar yapmayi dogru olarak goruyor.ve bu hatalari devam ediyor...
obur kiz icinde yani eski sevgilisinin karisi icinde birsey diyemiyeceigim ihaneti sineye cekecek kadar kabullenmis demekki bu evliligi.
ailesini ugruna terk ettigi bu adamin yaptigini ise hicbirsey affettiremez.
bence siz kiz arkadasiniza soyleyin en azindan kucucuk bir cocugun hakkina girmesin.
su an icin kenarda beklesin irtibatini kessin.
kader gercekten yazdiysa belki birgun yine karsilasirlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar cok kötü oldum cünkü banada simdi dedi:1no2:
Cocukla bu beraber olmus 3 kere ama benim sucum degildi,böyle birseyi ben nasil yapabildim diyor,hatta cocuga demiski koynuna girdim ama simdi cok pismanim biliyorumki gideceksin.

Cocukta sacmala sana söz veriyorum bilirsinki söz verdimmi tutarim,sana kiyamam ben sen benim gözümde hala aynisin, hayatimda 2 kisiyi cok seviyorum ve biliyorumki onlarda beni seviyor,biri oglum ötekide sen..Ikinizde bana zarar vermeyecek tek varliklarsiniz demis.valla ben yeni duyuyuroum bu olayi.simdide agliyor.Öyle kapildimki büyüsüne o an ben bende degildim diyor.Onun aramamasi degilde beraber olmasini hazmedemiyormus kiz.
offff offff

bi dakka gülecem :roflol::roflol::roflol:şaka mı bu? adamın beni kandırmasına kızmıcam da, benle beraber olmasına kızacam? seni kullandığı kadar kullanmış zaten, bi bumu gücüne gidiyo? bazı kadınları gerçekten anlamıyorum.

Ama gülme lütfen rica ediyorum.
Tamam bende okadar laf ettim büyük konustumda ben öyle bir durumda olsam nekadar mantikli düsünebilirdim diye sormuyorda degilim kendime.
Insanlar herzaman hata yapabilir,Bu kizin kimsesi yok yaninda,bir bosluga düsmüs sarilmis itin birine,sonucta ölmüsle olmusa care varmi yook tabi...
Bizim yapacagimiz onun onurunu kirmak olmasinki zaten kirildigi kadar kirilmis,bizim yapacagimiz ona dogru yolu buldurmak.
Böyle cevaplar vereceginizi bilseydim konu acmazdimki ben yeterince laf soktum,bagirdim kizdim,gerek yoktu yani konu acmaya.Düsene bir tekme vurmayalim kizlar,sonucta bizlerde bayaniz,basimiza hertürlü halt gelir,olurmu olur..

bende bunlari yazacaktimm:içelim:gecer gecer bu da gecer:1closedeyes:
kanmayin su erkeklerin yalanlarina hayatlari yalan dolan mutsuzum unutamadim dyenlerinn:1closedeyes:
ne ilginc ki mutsuzlugunu yatakta unutmussss cocuk bile yapmis ilginc dogrusuuu:1closedeyes:
boyle maceralarin sonunu gazetelerde okuyoruzzz..

bir an düşündüm bizlerde onun yerinde olabiliriz gerçekten cok zor durum ama unutması gerekiyor ben ilişkilerde kullanma olduguna inanmıyorum bir beraberlik olduysa karsılıklıdır tecavüz olmadıgı sürece hele aşk varsa ikiside suclanamaz biri digerini kullanmıs olamaz.bence onu da sineye atıp herseyi kabullenip bu gece son kez aglasın ona sabah uyandıgında hiçbirşey yaşanmamıs gibi hayatına devam etsin olmuşla ölmüşe çare yok dogru ancak birşey oldu diye bir ömrü de heba etmenin anlamı yok herseye ragmen yasamak cok güzel haketmeyenlere ağlamaktan vazgecin ltfen ben cok ağladım faydasınıda görmedim kimsede görmez.bu derdin ilacı kabullenip unutmak zor olabilir ama imkansız değil

ben yazana kadar olan olmus zaten..
baska soze gerek yokkk...ne dememizi bekliyorsunuz teselli etmemizi mi??

Yapacak tek sey, bu kizin bir an önce iliskiyi kesmesi.
Bence adamin psikolojiside iyi degil.
Mutsuz bir evlilik, bir tarafta cocugu, ve cok sevdigi eski sevgilisi.
Acimasiz ückenin icinde, nereye gitsem diye cirpiniyor belkide.
Yada adam cocugu var diye kiz arkadasinizla iliskisini kesmek istiyor.
Yani hersey olabilir.
Kiz arkadasiniz ugruna ayrilip gelirsede, ikisi daha sonra riskli bir evlilige yürürler, yuva yikanin yuvasi olur mu?
Sonucta karsi taraftakide bir KADIN yani.
Belkide cok iyi ve bütün bunlari haketmeyecek bir kadin.
Herseyden önce ortadaki cocugu ve o kadini düsünmeli.

Kadere cok inanirim ben. Alninda ne yaziliysa o olur tabi ama birazda aklimizla bu olaya yön verecek olursak, kesinlikle iliskilerini kesmeli bu iki insan.

dedim ya arkadasinin karakteri oturmamis biri.
yaptigi hatalari gormek istemiyor o hatalari dogrulari olarak goruyor.
cok sey yazardim ama ben artik yorum yapmicam bu konuda.
okumak daha iyi olucak bu saatten sonra.
gercekten evli erkeklerle birlikte olan kadinlara aciyorum.
evli erkeklerinde baska bir kadinla olmasina ise lanet okuyorum.
olan kimlere oldu biliyormusunuz ADAMIN KARISINA VE MASUM YAVRUYA.
onlar ihaneti o masum yavruya yaptilar.

malen ne evliyim ne de adamakıllı uzun süreli ilişkim oldu. ama aşkı, deli gibi sevmeyi inanın çok iyi bilirim. yaşımda küçüktür muhtemelen hem sizden hem arkadaşınızdan. ben bu kadar az şey yaşadığım halde bunun yanlış olduğunu görüyosam arkadaşınızın görememesi bana imkansız geliyo.

ben de düştüm. ama kendim ağladım. kimseye ağlamadım, anlattıysam bile kendimi aklamak için böyle cümleler kurmadım. "yok bilemiyorum da, nasıl yaptım da, kollarına düştüm de.." bakın bu kişi bekar bir bayan olsaydı ben de sizin gibi düşünürdüm, aman bayanız hepimizin başına gelir eyvallah. ama evlilik ilk gününden itibaren insanı olgunlaştıran bişey. oraya girmiş bir insanın bu halde olması...

bu bana sırf kocasına değil, topluma ihanet olarak görünüyor. bu yüzden bu kadar kızıyorum. bizim hayal kurduğumuz evliliğe o erişmiş ve kıymetini bilmiyor, bu bir. ikincisi evlilik kutsaldır. ne derseniz diyin kutsaldır. anlaşılamıyorsa bu kutsallığa zarar vermeden bu iş bitirilmeli! toplumun temeli çekirdek ailedir der bütün kitaplar, doğrudur da. temelsiz ne durur ki ayakta? sırf kendini yakmadığını, bir nesle ve insanlığa zarar verdiğinin farkında mı bu arkadaşınız.

bence değil. işte bu yüzden kızıyorum.
nasıl ki sizin yuvanıza kasteden kayınvalidenize birkaç ay önce kızdım, bu arkadaşınıza da kızıyorum.
kutsal yuvaya yakışıksız haller getirmeye çalışan her insana da kızacağım. hakları yok buna.

Eger bu adam esiyle kacarak evlendiyse, eski sevgilisine inat olsun diye rastgele evlenmemistir. Rastgele evlenmek istese, niye zor bir evlilik secsinde kacarak evlensin ki?
Kim oldugu farketmez der biriyle evlenirdi.
Anlik duygulara kapilarak evlilik yapmis, sonrada pisman olmus gibime geliyor.
Mutlulugu yakayalamayincada, eski sevgilisiyle karsilasiyor ve o eski duygular alevleniyor
Ama bakalim o alevde sönmeyenlerdenmi.

Son düzenleme:
Malenden ve sizlerden özür diliyorum.o kiz olarak ben yazmak istedim simdi.
Bazi olaylari detaylica anlatmadim belkide anlatmaktan korktum,malen sagolsun beni dinledi ama bide siz dinleyin istedim.Aklim bana yetmiyor,hani bazi anlar vardirya beyin durur,dünya durur bombos bir hal alir iste bende simdi o anlardan birindeyim.
Herkes diyorki niye evlendin yada o cocuktan niye ayrildin?Simdi bu olayida Malen yeni duyacak ama mecbur kaldim,bukadar agir elestiriyi hak etmedigimi düsünüyorum.Kücük yasta tecavüze ugradim,sonra bu cocugu tanidim 5 sene boyunca ne beni inciltecek birsey yapti,nede eli elime degdi ama ona olayi hic anlatmadim anlatamam,sonra bir nedenden dolayi ayrildik,tekrar barismak icin geldiginde bana ben hastaydim korkuyordum,onu üzmek mutsuz etmek istemiyordum ve kactim hep ondan..
Derken onun evlendigini evlerine dogru gidip herseyi anlatacagim dakika ögrendim.
Düsünün sevgilinize tüm cesaretinizi toplayip gidiyorsunuz ve evlendigini orda duyuyorsunuz.

Aylarca agladim,onu nezaman görsem ne o benim yüzüme bakabildi nede ben onu affedebildim..Zamanla kabullendim aklim unuttu kalbim unutamadi derken,biri ile tanistim anlattim tecavüze ugradim vs diye,oda tamam kabulümdür sakin dert etme dedi,kendimi heba ettim gözüm kapali kabul ettim,gerdek gecesi yatmaktan korktum ama 2 hafta sonra gerdege girdim ve kanim geldi ve bana hani sen tecavüze ugramistim bu kanda neyin nesi dedi cevap veremedim sustum.Tabi salak olan ben korkuda doktora gitmeyen ben sonradan doktora gittim sadece zedelenme olmus kizlik bozulmamis dendi...

Sonra yaptigim salaklik birdaha yüzüme vurdu.esimle evlendigimizin 1.ayi odalarimiz ayrildi,o farkli biri ben farkli biri,cevresine kendisine birtürlü ayak uyduramadim,bosluga düstüm ve hic aklimda yokken aklima düsürdüm onu,kendimi baska bir isimle tanittim,2 ay normal arkadas gibi benimle dertlesti,gercektende benim kim oldugumu bilmeden konustu,sonra bir mevzu gecti benimle birini görmüs p...c diye hitap etti yanimdakine,bende agir ol o benim teyzemin oglu sende taniyorsun onu deyince kendimi ele verdim ve yazistik epeyce.Sonra yüz yüze geldik hala ayniydi sevgim bitmemisti,ona bakinca anladim.O gün havadan sudan konustuk,bana bana ait olan birsey istedi,yanimdan ayirmadigim uguruna inandigim birsey vardi verdim ve bende senden istiyorum dedigimde,sen benden en büyük seyi aldin daha ne vereyim kalbimi verdim sana ben ve hala sana asigim,gecen sefer gözlerine bakmamak icin kactim cünkü hala asigim sana dedi..

Anlayacaginiz ben onun büyüsüne kapildim,son 1 aydir ters giden birseyler var anlamaya calistim ama anlayamiyorum.Onu geride istemiyorum artik,sadece canim yaniyor onu bilin.daha fazla yazamayacagim..

Özür dilerim hepnizden ve Malen sendende özür dilerim..

Son düzenleme:
isminizi bilemediğim için arkadaşım diye hitap ediyorum kusura bakmayın lutfen neden bu konuya böyle sardım bilemiyorum yasım cok değil 22 yasındayım ama bircok seyide gördüm duydum yaşadım. yaşadıkların cok zor gercekten ağır ancak acıkca demişsin geri dönmesini istemiyorum değermi döktüğün gözyaşlarına giden hiçbişey geri gelmez onun için unut diyeceğim unutamayacaksın onuda biliyorum ama alışacaksın bunu da ondan uzak kalarak onu dusunmemeye calışarak yapabilirsin.kendini kücük duruma düşürme bence hiçbişeyi kaybetmiş değilsin yaşaman gerekiyormuş yaşamışsın ben yaptım oldu ve bitti de.dimdik dur bunun gibi neler yaşayacaksın ama emin ol en sevdiğinin ölümüne bile alışıyoruz aslında jherşey kafanda bitiyor kafamda bitirdim demişsin ama bitirememişsin eger bitirsen durdurabilirsin kendini.tabi böyle her gün isyan hergün gözyaşı içinde yaşamak istemiyorsan vazgec artık hakkında konusma bile hayırlısı böyleymiş de eminim ilerde onu unutturacak biir cıkar birazda kaçan kovalanır hesabı birleşemedikce birbirinize ilgi artıyor ancak unutma kaçmayı bıraktıgı anda göreceksin aslında onu kolaylıkla hiç olarak görebileceğini

aşk tan da öte,aşk tan da kuvvetli bazı meziyetler,erdemler vardır,kişinin özünde...sengözlerimebaksanab

bilmem anlatabildim mi?CADIARZU

aşka saygım sonsuz....hatta yasak bir aşk bile olup ,o yasakların içinde erdemleri ile gerçek aşkı yaşamayı becerebiliyor iseler....
ama ben burada gerçek bir aşk olduğunu düşünmüyorum...
zira gerçek aşk uğruna dağları delen ferhatlar,mecnunu uğruna ölen leylalar var iken...peki arkadaşınız ve muhattabı,madem bu aşk gerçek ise ,neyi başarmışlar uğruna neyin mücadelesini vermişler.... onlar önce takkelerini önüne koyup, sabır etmeyi becerememiş!...yaşadıkları zamanın değerini bilemedikleri içinde karşılığını alamıyorlar....
alamazlarda bu senaryo karşısında!

ya nedense artik bu konuya olan inancimi kaybetmeye basladim.
eski turk filimlerinden bir sahne izledim gibi

Kizlar inanin ben daha yeni duyuyorum bunlari ve cok kötü oldum,
söyleyecek lafim kalmadi artik resmen kurudum kaldim,neyse kötüyüm iyi degilim.Konunun böyle oldugunu bilseydim daha dikkatli olurdum ama o kiz cok kötü oldu aglama krizine girdi,onunla ilgilenmem lazim..

once eski sevgiliyle bulusmalar ayrilmalar aglamalar sonra tecavuz vs.....oooooo bosuna mi yorum yazdik simdi neyse zaten son zamanlarda kkk doldu boyle hikayelerle gece vakti aklimi kullanamadim herhal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…