Ben sadece araciyim ve bas edemedim buaraya yazdim,
Hemen hemen hergün beraberiz ve hep ayni konu,simdi tamam bu kizda suc var yok degil ya bastan yanasmayacakti yada simdi cocuk gibi zirlamayacakti,Yani kendi düsen aglamaz hesabi...
Gelelim diger mevzuya inat evliligine ben sahidim yalan degil,kiz 1 ayda hic aklinda olmayan birine evet dedi ve geri alamadi evlendi.Baktilarki anlasamiyorlar olmuyor bosanmayi düsünüyor,Hani yalnis anlasilmasin,eski askini gördüde bosaniyor diye algilanmasin cünkü biz bu bosanma mevzusunu bundan 1 sene öncede konusmustuk,
Cocugun karisina gelince bilemiyorum niye bukadar uzattilar,kiz cocuga kacmis ve babasinin evine dönmek istemiyormus tekrar..Aldattiginida biliyormus ve umrumda degil ne yaparsa yapsin demis..
Ben ne bileyim iste aaaaopuyorumnanaktan
Kizlar cok kötü oldum cünkü banada simdi dedi:1no2:
Cocukla bu beraber olmus 3 kere ama benim sucum degildi,böyle birseyi ben nasil yapabildim diyor,hatta cocuga demiski koynuna girdim ama simdi cok pismanim biliyorumki gideceksin.
Cocukta sacmala sana söz veriyorum bilirsinki söz verdimmi tutarim,sana kiyamam ben sen benim gözümde hala aynisin, hayatimda 2 kisiyi cok seviyorum ve biliyorumki onlarda beni seviyor,biri oglum ötekide sen..Ikinizde bana zarar vermeyecek tek varliklarsiniz demis.valla ben yeni duyuyuroum bu olayi.simdide agliyor.Öyle kapildimki büyüsüne o an ben bende degildim diyor.Onun aramamasi degilde beraber olmasini hazmedemiyormus kiz.
offff offff
bi dakka gülecem :roflol::roflol::roflol:şaka mı bu? adamın beni kandırmasına kızmıcam da, benle beraber olmasına kızacam? seni kullandığı kadar kullanmış zaten, bi bumu gücüne gidiyo? bazı kadınları gerçekten anlamıyorum.
Kız arkadaşınız hatalı...
Tuzağa düşmeyecekti..
Eski sevgili eşiyle mutlu değil diye mi cesaret buldu aylarca evliyken face den yazıştı...
Bence adam onun o olduğunu anlamış ve oyunu sürdürmüş gibi...
Eşini sevmiyorsa boşanır hepsi bu...Çocuk için katlanıyorum diye sadece kadınlar söyler sanıyordum...
Adam belli ki macera yaşamış evliyken eski sevgilisi ile....
Ne adam ne de kız arkadaşınız haklı değil....
Kizlar cok kötü oldum cünkü banada simdi dedi:1no2:
Cocukla bu beraber olmus 3 kere ama benim sucum degildi,böyle birseyi ben nasil yapabildim diyor,hatta cocuga demiski koynuna girdim ama simdi cok pismanim biliyorumki gideceksin.
Cocukta sacmala sana söz veriyorum bilirsinki söz verdimmi tutarim,sana kiyamam ben sen benim gözümde hala aynisin, hayatimda 2 kisiyi cok seviyorum ve biliyorumki onlarda beni seviyor,biri oglum ötekide sen..Ikinizde bana zarar vermeyecek tek varliklarsiniz demis.valla ben yeni duyuyuroum bu olayi.simdide agliyor.Öyle kapildimki büyüsüne o an ben bende degildim diyor.Onun aramamasi degilde beraber olmasini hazmedemiyormus kiz.
offff offff
Ama gülme lütfen rica ediyorum.
Tamam bende okadar laf ettim büyük konustumda ben öyle bir durumda olsam nekadar mantikli düsünebilirdim diye sormuyorda degilim kendime.
Insanlar herzaman hata yapabilir,Bu kizin kimsesi yok yaninda,bir bosluga düsmüs sarilmis itin birine,sonucta ölmüsle olmusa care varmi yook tabi...
Bizim yapacagimiz onun onurunu kirmak olmasinki zaten kirildigi kadar kirilmis,bizim yapacagimiz ona dogru yolu buldurmak.
Böyle cevaplar vereceginizi bilseydim konu acmazdimki ben yeterince laf soktum,bagirdim kizdim,gerek yoktu yani konu acmaya.Düsene bir tekme vurmayalim kizlar,sonucta bizlerde bayaniz,basimiza hertürlü halt gelir,olurmu olur..
Ben sadece araciyim ve bas edemedim buaraya yazdim,
Hemen hemen hergün beraberiz ve hep ayni konu,simdi tamam bu kizda suc var yok degil ya bastan yanasmayacakti yada simdi cocuk gibi zirlamayacakti,Yani kendi düsen aglamaz hesabi...
Gelelim diger mevzuya inat evliligine ben sahidim yalan degil,kiz 1 ayda hic aklinda olmayan birine evet dedi ve geri alamadi evlendi.Baktilarki anlasamiyorlar olmuyor bosanmayi düsünüyor,Hani yalnis anlasilmasin,eski askini gördüde bosaniyor diye algilanmasin cünkü biz bu bosanma mevzusunu bundan 1 sene öncede konusmustuk,
Cocugun karisina gelince bilemiyorum niye bukadar uzattilar,kiz cocuga kacmis ve babasinin evine dönmek istemiyormus tekrar..Aldattiginida biliyormus ve umrumda degil ne yaparsa yapsin demis..
Ben ne bileyim iste aaaaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?