KIZLAR görüslerinizin coguna katiliyorum ve emin olunki ayni yorumlari bende yaptim Kizimiza...Anlatamadigim birsey var onuda söyleyeyimde kurtulayim bari,simdi bayanlar bu kiz hata yaptiginin,yalnis yaptiginin farkinda hemde tabiri caiz ise esekler gibi pisman,hatta bunu cocuga dile getirmis ve demiski büyük bir hayatydi seni yeniden bulmak,seninle beraber olmak.Seni kaybetmekten önce kendime olan saygimi kaybettigim icin affetmiyorum kendimi demis..Ama bazilarimizin dedigi gibi sevgili öküz cocuk,ne alaka ben hep yaninda oldum ve olmaya devam edecegim,bildigin gibi degil sorunlarim var ve kendi basima halletmeye calisiyorum bilmem ne demis,he kiz inanmismi HAYIR inanmamis ve herkes kendi yoluna demis.Yani anlatmam suki kiz onu kaybetmekten cok bunu nasil yapabildim derdine düsüp agliyor sürekli...
Bebekle bu olayi zaten bir tutamamki
Benim anlatmak istedigim herkes kendi acisini bilir,baskasi sadece onun aci cektigini bilir aman ne varki unut birdaha olur bebeginiz diyen cok kisi oldu bana ama kimse benim nasil bir aci icinde oldugumu anlamadi..Onu demek istedim sadece,simdi bizde bu kiza unut bosver hatalisin vs dedik ama o cekiyor yaptigi hatalarin acisini .
Biri hata yaptigini kabul ediyor ise ve pisman ise bizede tamam bak hata yapmissin hatta kendini kandirmissin,tuzaga düsmüssün ama bundan sonra dikkatli ol,kullandirma kendini demek düser,ben böyle düsünüyorum en azindan..
once eski sevgiliyle bulusmalar ayrilmalar aglamalar sonra tecavuz vs.....oooooo bosuna mi yorum yazdik simdi neyse zaten son zamanlarda kkk doldu boyle hikayelerle gece vakti aklimi kullanamadim herhal...
[/QUOTE]Tatlım acıya kendin kendi insiyatifinle düşmek başka,
Allahın yazgısı olarak acı yaşanması başka..
Allah insana akıl,irade vermiş..
Elbette kadere inanıyoruz..Külli irada,cüzi irade...Ama biri kişinin insiyatfi ile anlık verilen kararlar diğeri de kişi ne yaparsa yapsın olacak olan...
Benim iki bebeğim kucağımda öldü ve ara ara bebeklerimin mezarına gidiyorum.Bir annenin yaşayabileceği en kötü şey bu..Ben de tekrar olur lafını o kadar çok duyuyorum ki..Düşün ben gördüm bir de bebeklerimi..Herneyse konu bu değil,kendi konumla meşgul etmeyeyim..herkes kendi acısını bilir ,acıya kendi sebep olmak başkadır..
Arkadaşın olduğu için elbette yardımcı olacaksın ama çok rica ediyorum aynı kefeye koymadığını söylüyorsun ama onun ki acıdan çok pişmanlık..
Psikologdan yardım görücek,boşanıcak ya da devam edicek onun bileceği iş..Ama o adamla bir daha asla görüşmeyecek..Yelkenleri suya indirip yatağa girmeyecek..
Adam silkelenmiş kendine gelmiş ve uzaklaşmış..
Arkadaşın hala ne yapayım diye mi soruyor?
Bu işe hiç girmemeliydi ama girmiş bir kere, hatanın neresinden dönersek kar deyip, hiç karşılaşmamış gibi davranacak ve yoluna devam edecek tabii..
iki evli insan arada bir çocuk. ve bir ilişki. gerisi yaşananlar duygular benim için kimse kusura bakmasın hava civa.Allah insana irade vermiş.birde ahlak. evli 2 insanın cinselliği yaşamasına diyecek kelimem yok. yok aşk yok meşk . çokta tın benim için. geçeceksiniz bunları. önce değerler,önce vicdan,önce empati,önce evli bir kadınla beraber olacak kadar şerefsizleşen bir erkek. aynı şey karşıdaki içinde geçerli... hata 1 kere yapılır 3 kere değil. hoş,bu hatada değil zaten. hata istemeden olan bir davranıştır. ama bu isteyerek olmuş. hata olarakta asla kabul edemem. o adam ve o kadın. yani eşleri düşünürüm ben. yazık onlara.
mutsuzlar mı. insan gibi boşanırsın sonra,ne halt edersen edersin. birde intikam alacakmış neyin intikamı. evli barklı kadın. herşeyi biliyor. yaptığınıda. intikam alması gereken 2 kişi var. aldatılan eşler . o kadar.
arkadaşın neden buraya üye olup kendisi yazmıyor?CADIARZU
sen değilsin demi bu kişi?
ne zaman bir arkadaşım diye bahsedilen bu tarz bi konu görsem
olayın sahibi sanırımda o yüzden.:hulya:
Kizimiza cocuktan gelen msjlatin bir bölümü..Can iyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum belki elini tutup gitme diyemedim ama en kuytumdan gitmene hiç izin vermedim senden hiç düşündüğün gibi nefret edemedim bunu bil olurmu ?
Hani ben okudugumda bu yazilar bu cocuktanmi cikmis dedim ama bilmiyorum cok karisik bir durum...
19 Mayıs, 00:25
24 Mayıs, 15:54resme bakınca sana neden aşık olduğumu hatırladım
ve sonrada ne kadar güzel bir şeyin ellerimin arasından kayıp gittiğini
senden nefret ediyorum biliyormusun Can
29 Mayıs, 01:02
ben ne seninle olabildim nede sensiz seni senin beyninin alamayacağı kadar sevdim nefret etmeyi beceremedim ama sonuç hüsran bak sen bir başkası ile evli ben ne olduğum belli bile değil ceza gibi bir hayat yaşıyorum mutsuzum çocuk hemde ziyadesiyle mutsuz sakın anlıyorum deme beni kimseler anlyamaz derdim omuzlarımdan çok daha büyük taşıyamıyorum artık
29 Mayıs, 01:45 küçücük bir fotoğraf ta mı bakacaktım ben senin gözlerine : (
ben sana acı çektirmemek için kaçtım o elleri tutarsam o gözlere bakarsam bırakamam diye kaçtım ben sana o zamanda aşıktım anlasana kolay mı sanıyorsun
4 Haziran, 00:29 ne desem bilmiyorum ama tek söyleyebileceğim yazık olmuş bize
27 Temmuz, 22:15
Sevdan beynime islemis,kokun bende,sensiz değilim artık her aldığım nefeste senin kokun geliyor burnuma çoooooookkkk güzelmiş yaşamak seninle be kardeşim şimdi çok pişmanım ama yaptıklarıma değil 8 sene önce yapmadıklarıma seni kolundan tutup gidemezsin demeyişime mesela hiç bir yere gidemezsin kır kıçını otur oturduğun yere demeyişime bu sadece senin değil ikimizin de aşkı bana sordunmuki gidiyorsun demeyişime yani kısacası korkaklığıma pişmanım beni affet aşk olurmu ..?
daha bunun gibi bir sürü msjlar var,okuyunca wayyy be dedim demedim desem yalan olun..
Bu mesajlaşmayı devam ettirmeseydi....Bile bile yaptı.....
Aynen devam ettirmeseydi ve kendini geri cekceydi basinada bunlar gelmezdi.
Ben de evli bir bayan olduğum halde evli - bekar erkeklerden ne aşk sözleri neler neler geliyor..Eşim de biliyor..Bana güveni sonsuz çünkü ben onlara hakettikleri cevabı veriyorum..ış biraz da kadında biter....
Duygularımız sonumuz olacak bizim... Ağlasın, sızlasın ama unutsun. Adam karısını istemese boşardı zaten. En azından dava açardı. Ortada ne dava var ne ayrılmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?