Bu kz ne yapsn imdi?

burada herkesın dedıgı sey bu zaten...
e anlattıgnıza gore kız da yapmıs yapacagını gorusmeyı kesmıs dogru olanı yapmıs..
telefonunu degıstırsın cocuk ona bır daha ulasamasın..
arkadasınız da basından berı soyledıgım gıbı psıkolojık tedavı alsın..

once eski sevgiliyle bulusmalar ayrilmalar aglamalar sonra tecavuz vs.....oooooo bosuna mi yorum yazdik simdi neyse zaten son zamanlarda kkk doldu boyle hikayelerle gece vakti aklimi kullanamadim herhal...

Aynen Türk filmlerinden bir parça gibi olmuş, açıkcası inanmadım. İnanmadığımı belirtmek için yorumyazdım.

Tatlım acıya kendin kendi insiyatifinle düşmek başka,

Allahın yazgısı olarak acı yaşanması başka..

Allah insana akıl,irade vermiş..

Elbette kadere inanıyoruz..Külli irada,cüzi irade...Ama biri kişinin insiyatfi ile anlık verilen kararlar diğeri de kişi ne yaparsa yapsın olacak olan...

Benim iki bebeğim kucağımda öldü ve ara ara bebeklerimin mezarına gidiyorum.Bir annenin yaşayabileceği en kötü şey bu..Ben de tekrar olur lafını o kadar çok duyuyorum ki..Düşün ben gördüm bir de bebeklerimi..Herneyse konu bu değil,kendi konumla meşgul etmeyeyim..herkes kendi acısını bilir ,acıya kendi sebep olmak başkadır..

Arkadaşın olduğu için elbette yardımcı olacaksın ama çok rica ediyorum aynı kefeye koymadığını söylüyorsun ama onun ki acıdan çok pişmanlık..

Psikologdan yardım görücek,boşanıcak ya da devam edicek onun bileceği iş..Ama o adamla bir daha asla görüşmeyecek..Yelkenleri suya indirip yatağa girmeyecek.....

Bebekle bu olayi zaten bir tutamamki
Benim anlatmak istedigim herkes kendi acisini bilir,baskasi sadece onun aci cektigini bilir aman ne varki unut birdaha olur bebeginiz diyen cok kisi oldu bana ama kimse benim nasil bir aci icinde oldugumu anlamadi..Onu demek istedim sadece,simdi bizde bu kiza unut bosver hatalisin vs dedik ama o cekiyor yaptigi hatalarin acisini .
Biri hata yaptigini kabul ediyor ise ve pisman ise bizede tamam bak hata yapmissin hatta kendini kandirmissin,tuzaga düsmüssün ama bundan sonra dikkatli ol,kullandirma kendini demek düser,ben böyle düsünüyorum en azindan..
[/QUOTE]

[/QUOTE]

öNCELIKLE BEBEK ACINI ICTEN PAYLASIYORUM CÜNKÜ O ACININ NEKADAR YAKICI OLDUGUNU BILIYORUM:mafoldumben

Bu kiz benim evimin tam karsisinda oturuyor,
Kocasi uzak bir sehirde calisiyor ve haftada birkere eve geliyor,
Bastan alisirim iyi adam deyip zamandan medet ummasi gercekten cok kötü bir düsünce,Zaten evlendikleri gün hersey bozulmus,birbirlerine bakis acilari farkli,kizin fizigi ve yüzü cok güzel ve esi hep onu görsel bakimdan görmeye calismis.
Kizin psikolojisi zaten bozukki randevu aldim demin ona,gitsin tedavi görsün..

Bence bu eski x herif kizdan intikam aldi,niye dersen,
Bizim kizla tam evlenme arifesinde kiz bu cocugu birakmis,tabi cocuk bu kizi hic elde edememis eli eline degmemis,simdi evliligi kötü gidiyordu ve kiz karsisina cikti,alacagini aldi cocuk bundan ve yapamayacagi sözler verincede altindan kalkamadi,sürekli bahaneler uydurmaya basladi..

Hani bazi kizlarimiz diyor ya evliligini düzeltsin diye yada sarilsin diye,
evlili denilen birsey kalmamiski ortada ve o cocugun bu kiz yolladigi msjlari bir görseniz amann allahim bu nasil sevgi dersinizki ben bile inanmak istemedim simdiki kacisina..Hani boslukta olan bir bayan ve karsisinda ilk aski var ve butür msjlar atiyor,oda kaniyor yada inanmak istiyor.ama simdi sükür herseyin farkinda..

Müsadesi olur ise o msjlarida burda paylasirim ozaman görün bakin..

Adam silkelenmiş kendine gelmiş ve uzaklaşmış..

Arkadaşın hala ne yapayım diye mi soruyor?

Bu işe hiç girmemeliydi ama girmiş bir kere, hatanın neresinden dönersek kar deyip, hiç karşılaşmamış gibi davranacak ve yoluna devam edecek tabii..

Ne yapayim demekten ziyade yapacak birsey kalmamis ki oda farkinda sanirim.
Pismanliklarini dile getiriyor,belki anlatirsa rahatlarim diye düsündü ve paylasti,
Eee birazda anladigim kadari ile intikam alma düsüncesine girmis(onun durumundaki biri nasil intikam alir onuda bilemiyorum yani bu intikam düsüncesinde ben tamamen susma hakkimi kullaniyorum )O benim canimi yakti bende onunkini yakayim diyordur belki icinden...Zaten kopacak kadar kopmus baglar,bu saatten sonra salakligi birakip yeni bir dünya kuracak baska sansi yok .

iki evli insan arada bir çocuk. ve bir ilişki. gerisi yaşananlar duygular benim için kimse kusura bakmasın hava civa.Allah insana irade vermiş.birde ahlak. evli 2 insanın cinselliği yaşamasına diyecek kelimem yok. yok aşk yok meşk . çokta tın benim için. geçeceksiniz bunları. önce değerler,önce vicdan,önce empati,önce evli bir kadınla beraber olacak kadar şerefsizleşen bir erkek. aynı şey karşıdaki içinde geçerli... hata 1 kere yapılır 3 kere değil. hoş,bu hatada değil zaten. hata istemeden olan bir davranıştır. ama bu isteyerek olmuş. hata olarakta asla kabul edemem. o adam ve o kadın. yani eşleri düşünürüm ben. yazık onlara.
mutsuzlar mı. insan gibi boşanırsın sonra,ne halt edersen edersin. birde intikam alacakmış neyin intikamı. evli barklı kadın. herşeyi biliyor. yaptığınıda. intikam alması gereken 2 kişi var. aldatılan eşler . o kadar.

Wowww cok sert yazmissin ama haklisin ne diyeyim.
Insan sonucta hayvan degilki bagliyasinda kapatasin biryere.
Bu konu icin demiyorum ama bazen büyük lokma yerimde büyük konusmam ben..
O msjlari aksam aktaracagim buraya kizla konusup ozaman eseklik kimde karar veririz.

arkadaşın neden buraya üye olup kendisi yazmıyor?CADIARZU
sen değilsin demi bu kişi?
ne zaman bir arkadaşım diye bahsedilen bu tarz bi konu görsem
olayın sahibi sanırımda o yüzden.:hulya:

bırıncısı bence bıttıyse bıtmıstır kımse kımsenın ınadına gıdıp evlenmez buna ınanmıyorum cok sacmaa evlenmek cunku bu sevgılı olmak deıl bence artık hıcbırsekılde gorusmesınler bırbırlerının kafasınıda karıstırmasınlar belkı erkek sevıordur esını ama arkadasını gorunce eskı anıları debresıodur yasayamadıkları ukte kalmıstır onu yasayıncada artık aramıo dıosunuz bak arkadasın bosanıo olabılır ama erkegın aklını karıstırmasın adam mutlu olmasa gercekten olabılır ama cocugu var sevıokı cocuk yapmıs esınden mantıklı akıllıca dusunmek lazımm

arkadaşın neden buraya üye olup kendisi yazmıyor?CADIARZU
sen değilsin demi bu kişi?
ne zaman bir arkadaşım diye bahsedilen bu tarz bi konu görsem
olayın sahibi sanırımda o yüzden.:hulya:

Yok canim daha nelerkaydirigubbakcemile3
O kisi ben degilim sükürki degilim.Ben evliyim ve bebegimi yeni kaybettim.
Sitede yazilarima bakabilirsin ozaman ben olmadigimi anlayacaksin.
Dün gece beraberdik ve gel bide kk,ye yazalim ne cikar dedim ve yazdik.
Merak etme can ben olsam numara yapmaz direk okadar aydir burdayim yazardim ama sanada hak veriyorum bu sitede cok kisileri gördüm..

Kizimiza cocuktan gelen msjlatin bir bölümü..
Hani ben okudugumda bu yazilar bu cocuktanmi cikmis dedim ama bilmiyorum cok karisik bir durum...

Kusura bakmayin kizimiz msjlarin kalmasini istemedi

Son düzenleme:
işte karşındakini etkilemek için yazılan mesajlar bunlar.ben bu tarz yazılardan hiç etkilenmem. tam tersi komik gelir bana. yapım öyle belki..
hoş,bunlar acı gerçekleri yok etmez zaten. her kadın kanmaz bu martavallara onu da söyleyeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
tabiikide bunlar arkadasınızı veya o adamı haklı göstermez..asla hemde..
su hayatta neyi hiç sevmem biliyomusunuz?ASLA demeyi..çok fazlada soylememisimdir 25 senelik hayatımda çünkü hersey biz insanlar içindir..hatalar,pişmanlıklar,mutsuzluklar,mutluluklar..büyük konuşmam hiç bir zaman ama ASLA böyle seyler yapmam..kan aglasam da askından öleceğimi bilsem ASLA evli bir erkekle birlikte olmam..olanlarida kınarım..
bu msjlar icimde en ufak bı acıma,üzülme duygusu oluşturmadı..8 sene önce bitmiş yanılmıyorsam..yaşandı ve bitti demek lazım..

Bu mesajlaşmayı devam ettirmeseydi....Bile bile yaptı.....

Aynen devam ettirmeseydi ve kendini geri cekceydi basinada bunlar gelmezdi.

Ben de evli bir bayan olduğum halde evli - bekar erkeklerden ne aşk sözleri neler neler geliyor..Eşim de biliyor..Bana güveni sonsuz çünkü ben onlara hakettikleri cevabı veriyorum..İş biraz da kadında biter....

Ben de evli bir bayan olduğum halde evli - bekar erkeklerden ne aşk sözleri neler neler geliyor..Eşim de biliyor..Bana güveni sonsuz çünkü ben onlara hakettikleri cevabı veriyorum..ış biraz da kadında biter....

O tamamen yapi meselesi,bende okulda dünya kadar adam döver eve gelirdim ki evli oldugum halde ayni karakter hüküm sürüyor bende..Bu hayatinda biri oldugunu kabullenmek ve ona karsi sorumlulugu sen farketmesende beynine yerlestirmektir.
Senin hayatinda sevdigin bir adam var ise,benim hayatimda sevdigim bir adam var ise yani eslerimi,flörtlerimiz var ise zaten baskasina karsilik vermeyiz..

Yani bu olayla bizim baglilik ve sorumluluk olayini mukayese etmeyelim cünkü kizin ne sevdigi baglandigi bir kocasi var,nede kocasi ona kocalik yapiyor..Bu kocalik sadece cinsellik degildir bunuda unutmayalim..Hafta sonlari ben esimle el ele cikarken bu kiz evde tek basina oturuyor..Tamam bunlar yine o kiza buna yapma hakkini vermez ama disardan biri olarak ve anlatimlardan dolayi bende fikrimi söylüyorum...

Duygularımız sonumuz olacak bizim... Ağlasın, sızlasın ama unutsun. Adam karısını istemese boşardı zaten. En azından dava açardı. Ortada ne dava var ne ayrılmak...

Duygularımız sonumuz olacak bizim... Ağlasın, sızlasın ama unutsun. Adam karısını istemese boşardı zaten. En azından dava açardı. Ortada ne dava var ne ayrılmak...

Ortada bir dava varmis ama karisi bosanmiyorum demis,gerci su saatten sonra cocuk ne yaprsa yapsin,biz kizla konustuk ve restini cekti cocuga,canin cehenneme dedi ve irtibati kesti...Zaten olmasi gerekende buydu tam yerinde bir karar oldu..

Kizin anlatimindan sonra onun gercek acisini anladim,onun derdi cocugu kaybetmek falan degil,onun derdi nasil kandim,nasil inandimda kendime saygisizlik yaptim diyor.Iste onu acitan tek mesele bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…