- 2 Şubat 2014
- 1.731
- 3.800
- 333
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Benim de kalmadi malesef. En azindan kapali alanlara dikkat edilseydi. Ben maskeliyim karsimdaki maskesiz , benim maskemin bir anlami kalmadiBiteceğine inancım hiç yok. İlk zamanlar 2 sene sürecek deniyordu, şuan artık onu diyende kalmadı uzmanlardan. Grip nasılki hep var, hiç bitmeyecek buda öyle. Yazın azalacak kışın çoğalacak. Zaman ilerledikçe hızı ve öldürücülüğü azalacak, ama biteceğine dair inancım benim kalmadı. Malesef.
Ben artık bıktım.çift maake gezmekten,nefessiz kalmaktan,baş ağrım olsa hasta mı oldum demekten bıktım.ne zaman biter acaba
Ney??Onu artik yapmazlar yani mumkunati yok.yurt disi gindemibtakipneden sisnbasin okuyan yurt disinda yasayan arkadaslar biten ulke var mi dogee ulkeler me durumda
Aynen bende. Şöyle çözüm buldum gözlüğü biraz aşağıdan takıyorum maskenin üstüne geliyor o zaman daha az oluyor buğu.Ben gözlük kullanıyorum. Çektiğim zorluk iki kat. Sırf şu covid yüzünden gözlerimi cizdiresim geliyor. Gözlük buğulanması tam bir eziyet
Normalde ben de öyle yapıyorum havalar soğudu ya hiç fark etmiyor artık. Kapalı bir alana girdim mi tamam gözüme perde iniyorAynen bende. Şöyle çözüm buldum gözlüğü biraz aşağıdan takıyorum maskenin üstüne geliyor o zaman daha az oluyor buğu.
İlk zamanlar her gece sağlık bakanı çıkıp o günkü vaka sayılarını açıklıyordu, bilirsiniz sizde. Onu bekliyordum konuşma bittince anında bende beliritiler başlıyordu. Sanki nefes alamiyordum, ay galiba ateşim var diyordum kendi kendime, sonra saçmalama biyeremi gidiyorsun sankide virüs kapacaksın diye telkin veriyordum kendime hemen geçiyordu hepsiBu kadar uzun süreceğini tahmin etmiyordum. Çin gibi birkaç ayda biter bizim ülkede sandım. İlk zamanlar alınan tedbirler çok sıkıydı. Sadece haftada 1 kez N95 maske ile markete gidiyordum. İnsanlardan kaçıyordum. Açık havaya bile çıkmadım. Ne kadar saçma günlerdi. Öyle bir korkutulduk ki pencere açsak virüs bulaşacak sandık. Keşke hiç abartmasaydim başından beri diyorum.
whatOnu artik yapmazlar yani mumkunati yok.yurt disi gindemibtakipneden sisnbasin okuyan yurt disinda yasayan arkadaslar biten ulke var mi dogee ulkeler me durumda
BitmezBen artık bıktım.çift maake gezmekten,nefessiz kalmaktan,baş ağrım olsa hasta mı oldum demekten bıktım.ne zaman biter acaba
Benim gözlüğüm buğulanmayan özel bir camdı. Ekstra ücret ödemiştim. Maskeyle o bile buğulanıyorduAraştırdım. Kanaatim bugulanacak camın önünde durulmaz oldu
Camı tıraş köpüğüyle silerseniz buğu yapmıyormuş denediniz mi?Normalde ben de öyle yapıyorum havalar soğudu ya hiç fark etmiyor artık. Kapalı bir alana girdim mi tamam gözüme perde iniyor
Zaten ilk çıktığında da 2022 Haziran denmişti6 ay sonra aşılanmamış ya da hastalığı geçirmemiş kimse kalmayacağı için 6 ay sonra biteceği tahmin ediliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?