- 7 Ekim 2016
- 211
- 104
- 53
- Konu Sahibi powerpoint
-
Yaşlarımız da küçük değil aslında. 24 yaşındayım. Anlatamayacağım bu saatten sonra. Fakat acaba abartıyor muyum diye şüphe ettimAy canım arkadaşlarıııım, şükrediyorum şu an arkadaşlarıma
Yaşlar küçük muhtemelen. Ya anlatmayın, ya görüşmeyin ya da arkadaşınızı olduğu gibi kabul edin.
Samimiyetimi azaltırsam vicdan azabı çekerim gibi geliyorNe yapacaksınız, samimiyetinizi azaltacak, dertleşmeyeceksiniz.
Yaşlarımız da küçük değil aslında. 24 yaşındayım. Anlatamayacağım bu saatten sonra. Fakat acaba abartıyor muyum diye şüphe ettim
Yorumunuzun anlattıklarımla ne ilgisi var? Ben zaten özel hayatımdan bahsetmekten hoşlanmadığımı, bazen her insan gibi anlatmak ihtiyacı hissettiğimi, anlattığım zaman da üstü kapalı ve nadiren bahsettiğimi söylemişim. Gelen yoruma bakın :)yaw iyiki bi sevgili yapmışsınız
nedir ya bu karşıdakiyle var olma çabası
biri bana böyle anlatsa kalkar giderim
Öyle çok önemsemem insanları fakat bu çok yakın arkadaşım dolayısıyla takıyor insan ve kendinden şüphe ediyor. Abartıyor muyum? Kötü niyetli miyim falan diye.Yani kişiden kişiye değişir. Benim çok kafaya takacağım şeyler değil şu an mesela. He he der geçerim. 24 yaşındaki ben takarmıydı bunu ondan emin değilim ama.
Öyle yapacağımEnerji sömürücü kişilikler bunlar,arkadas falan değil...
Sende onunla paylaşma biseyini daha ya
Öyle çok önemsemem insanları fakat bu çok yakın arkadaşım dolayısıyla takıyor insan ve kendinden şüphe ediyor. Abartıyor muyum? Kötü niyetli miyim falan diye.
Sizce kötü niyetli mi veya bu olanlar konuşmamak için bir sebep mi sizce peki10 yaşımdan 23 yaşıma kadar en yakınım olan insanla 10 yıldır görüşmüyorum, ne yaptığını bile merak etmiyorum inan ki. Yakın da olsa arkadaş sonuçta vazgeçilmeyecek bir kişi değil. Hayatınızın merkesine koymayın arkadaşlarınızı.
Sizce kötü niyetli mi veya bu olanlar konuşmamak için bir sebep mi sizce peki
Ben de bunu düşünmüştüm. Sanki kendini rahatlatmaya ve ikna etmeye çalışıyor. Zaten anlatmayacağım artıkKötü niyetli değil gibi. Eğer gerçekten anlattığın gibi iyi giden bir ilişkin varsa kıskanıyor ya da kendi ilişkisini kendine güzel göstermeye çalışıyor daha doğrusu kendini ikna etmeye çalışıyor olabilir.
Onun ne düşündüğünü boşver. Verdiği tepkiler seni rahatsız ediyor ya da modunu düşürüyorsa anlatma.
İnsan sinir oluyor değil mi ister istemez :)Amaan takma hiç dengesizmiş.
Benim bir arkadaşım var, ben eşimle tanıştığımdan beri onun 6. sevgilisi falan oldu aynı senin arkadaşın gibi benim adam tü kaka onunkiler RomeoHatta Allah Allah ben mi açtım konuyu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?