BU LAF SÖYLENİR Mİ?

powerpoint

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
211
104
53
Herkese merhaba,

Geçen gün yine bu arkadaşımla ilgili bir konu açmıştım, isteyen bakabilir.

Bahsettiğim arkadaşımla biz yıllardır samimiyiz. Kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum öncelikle. Fakat beni rahatsız eden bazı söylemleri var.

Onunla her arkadaşın yaptığı gibi dertleşiyoruz. Erkek arkadaşımla ilgili bazı sitemlerimden falan bahsediyorum vs. Klasik kız muhabbetleri işte.

Ben çok fazla ilişkisi ve özel hayatı hakkında konuşmayı doğru bulmayan ve çok bahsetmemeye çalışan biriyim. Fakat bazen insan dertleşme akıl alma ihtiyacı duyuyor. Dolayısıyla bazen bu arkadaşıma çok derine girmeden bir şeyler anlatıyorum. Anlattığım an başlıyor büyük büyük laflar etmeye. Yok sevgi böyle bir şey değil. Erkek arkadaşın şöyle yok böyle. Ben asla katlanamazdım. (Kendisi nelere nelere katlanıyor da neyse) Ayrıl falan dediği bile oldu. Ben bir insanın karşısındaki insana böyle konuşmasını doğru bulmuyorum. Çünkü ortada bana zarar veren bir durum yok, sevgilim iyi bir insan çok sorunumuz yok yani yuvarlanıp gidiyoruz. Herkesin ilişkisi kendine özel gelir. Herkes kendi ilişkisinde en büyük aşkın bulunduğunu düşünür bu doğru fakat ben gerçekten sevgilimden memnunum öyle ayrılcak, sevgisinden şüphe edecek bir durum yok ortada. Hatta çoğu ilişkiden on kat daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Durum böyleyken arkadaşım bu kadar galeyana gelip beni gaza getirmeye çalışıyor ve ben sinir olmaya başladım. Sanki böyle sevgilim çok iğrenç bir insan, ben akılsızım, kendi çok akıllı ve beni küçük görüyor gibi hissediyorum.

Gelelim en sinir olduğum yere. Ben mesela anlatıyorum olayı( ki gerçekten öyle mühim bir şey değil yani) diyorki “Ayy canım sevgiliiiim şükrediyorum şuan sevgilime ”
Doğal olarak o an kalıyorum yani. Ben ne anlatıyorum sen ne diyorsun. Kaldıki onun sevgilisi gerçekten sorunlu, anlayışsız ve arkadaşımı öyle çok sevdiğini vs düşünmediğim bir insan. Ailesinden kimse istemiyor o çocuğu herkes kötülüyor olmaz kendine yazık ediyorsun falan diyorlar. Ama ben asla onu kıracak ,sevgilerine laf edecek , ayrılsan keşke falan diyecek bir şekilde yorum yapmıyorum.

Herkes arkadaşının iyi bir ilişki içinde olmasını, mutlu olmasını ister. Hata yapmaması için onu uyarır. Buraya kadar tamam. Fakat gelip de ben bir derdimi anlatırken AY CANIM SEVGİLİİİİM falan demek abes duruyor. Bunu iki kez yaptı.

Ayrıca gerçekten ben ilişkimden memnunum, benim için doğru kişi olduğuna inanıyorum. Dertleştim dediğim konular da öyle günlük tartışmalar veya takıldığım birkaç küçük konu vs. Onunsa gerçekten sürekli olaylı ve huzursuz bir ilişkisi varken ve sürekli bana sevgilisini kötüler hergün ağlarken, kavga etmekten psikolojisi bozulmuşken, birkaç gün iyi olup bana gelip böyle davranması sinirimi bozuyor.

Kaldıki benim çok kötü iğrenç bir sevgilim olsun, onunsa muhteşem bir ilişkisi olsun. İnsan kalkıp da karşındaki sana dert yanıp üzülürken “HİHİ SEVGİLİM BENİM YAAA ŞÜKÜRLER OLSUN” falan der mi yüzüne yüzüne?

Bir de şu var. Benim sevgilim yapı gereği biraz rahat biri yani sosyal bir insan, rahat konuşur eder. Bu arkadaşıma çok tatlı kız ya değil mi? falan gibi bir şey söylemişti. Ona takılmış bana diyorki sen kıskanmıyor musun rahatsız olmuyor musun? Neden bana böyle şeyler diyor?
Ben de dedimki onu da seni de bildikten sonra rahatsız olcağım bir şey yok. Kaldıki o seni kardeşi gibi görüp jest yapmak istemiş sana benim yanlış gördüğüm bir durum yok falan.
“Dediki sevgilim duysa gebertir onu” Gel de sinir olma bu nasıl cümle? Gelsin gebertsin o zaman diyesim geldi o an.
Yine de sevgilimi söylicem bir daha böyle bir durum oluşmaması için. Başka neler yapabilirim sizce?

Özellikle şu erkek arkadaşımı yanlış anladığı kısımla ilgili yorum yapar mısınız? Teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
Ay canım arkadaşlarıııım, şükrediyorum şu an arkadaşlarıma

Yaşlar küçük muhtemelen. Ya anlatmayın, ya görüşmeyin ya da arkadaşınızı olduğu gibi kabul edin.
Yaşlarımız da küçük değil aslında. 24 yaşındayım. Anlatamayacağım bu saatten sonra. Fakat acaba abartıyor muyum diye şüphe ettim

Hayatınızla ilgili detayları açık bir şekilde anlatırsanız insanlar yorum yapar tabi ki. Bu yorumlar hoşunuza gitmeyebilir, bu durumda en iyisi hiç anlatmamak olacaktır.

Yaşlarımız da küçük değil aslında. 24 yaşındayım. Anlatamayacağım bu saatten sonra. Fakat acaba abartıyor muyum diye şüphe ettim

Yani kişiden kişiye değişir. Benim çok kafaya takacağım şeyler değil şu an mesela. He he der geçerim. 24 yaşındaki ben takarmıydı bunu ondan emin değilim ama.

Enerji sömürücü kişilikler bunlar,arkadas falan değil...
Sende onunla paylaşma biseyini daha ya

Çok komikmiş gerçekten ilk kez bir dert okurken güldüm. Bence muhatap olmayın, anlatmayın. Siz onu arkadaş bilip anlatmışsınız ama o değilmiş. Dertleşecekseniz gelin buraya burada anlatın.

yaw iyiki bi sevgili yapmışsınız
nedir ya bu karşıdakiyle var olma çabası
biri bana böyle anlatsa kalkar giderim
Yorumunuzun anlattıklarımla ne ilgisi var? Ben zaten özel hayatımdan bahsetmekten hoşlanmadığımı, bazen her insan gibi anlatmak ihtiyacı hissettiğimi, anlattığım zaman da üstü kapalı ve nadiren bahsettiğimi söylemişim. Gelen yoruma bakın :)

Yani kişiden kişiye değişir. Benim çok kafaya takacağım şeyler değil şu an mesela. He he der geçerim. 24 yaşındaki ben takarmıydı bunu ondan emin değilim ama.
Öyle çok önemsemem insanları fakat bu çok yakın arkadaşım dolayısıyla takıyor insan ve kendinden şüphe ediyor. Abartıyor muyum? Kötü niyetli miyim falan diye.

Öyle çok önemsemem insanları fakat bu çok yakın arkadaşım dolayısıyla takıyor insan ve kendinden şüphe ediyor. Abartıyor muyum? Kötü niyetli miyim falan diye.

10 yaşımdan 23 yaşıma kadar en yakınım olan insanla 10 yıldır görüşmüyorum, ne yaptığını bile merak etmiyorum inan ki. Yakın da olsa arkadaş sonuçta vazgeçilmeyecek bir kişi değil. Hayatınızın merkesine koymayın arkadaşlarınızı.

Sizce kötü niyetli mi veya bu olanlar konuşmamak için bir sebep mi sizce peki

Sizce kötü niyetli mi veya bu olanlar konuşmamak için bir sebep mi sizce peki

Kötü niyetli değil gibi. Eğer gerçekten anlattığın gibi iyi giden bir ilişkin varsa kıskanıyor ya da kendi ilişkisini kendine güzel göstermeye çalışıyor daha doğrusu kendini ikna etmeye çalışıyor olabilir.

Onun ne düşündüğünü boşver. Verdiği tepkiler seni rahatsız ediyor ya da modunu düşürüyorsa anlatma.

Ben de bunu düşünmüştüm. Sanki kendini rahatlatmaya ve ikna etmeye çalışıyor. Zaten anlatmayacağım artık

Amaan takma hiç dengesizmiş.
Benim bir arkadaşım var, ben eşimle tanıştığımdan beri onun 6. sevgilisi falan oldu aynı senin arkadaşın gibi benim adam tü kaka onunkiler Romeo Hatta Allah Allah ben mi açtım konuyu dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…